יואל בצע

סוקט

New member
יואל בצע

אנקדוטה מעניינת על ידידנו יואל....... לפני כ10 חודשים שלשלתי ליואל 5600 שקלים ועברתי שם קורס הכנה...... בגלל רמתו הירודה של הקורס, 40 תלמידים בכיתה שרובם מתחת לממצע הדגש של הקורס היה להרים את החלשים קצת מעלה ולא לקחת את היותר חזקים ולהעיף אותם לכיוון ה800. long story short הקורס היה מעיק ומיותר אבל אני לא יכול להגיד שלא הזהירו אותי. במבחן עצמו הוצאתי ציון יפה מאוד... אבל לצערי לא ציון מספק. בימים אלו אני לומד למועד דצמבר ולא מזמן קיבלתי גלויה מיואל גבע שמבקשת ממני להתקשר לסניף ולספר ל-"יואל" מה אני עושה כיום... על הגלויה רשום בגדול: "האם אתה חבר אמת?", דבר שדיי הצחיקי אותי. אתמול הרמתי טלפון אל סניף יואל גבע בקריון בשביל לברר אם יואל גבע הוא חבר אמת. שאלתי אם זה אפשרי בתור תלמיד שלהם לשעבר לקבל מהם שוב את הסימולציות שלהם מכיוון שאני ניגש עוד שלושה שבועות, המזכירה החביבה השיבה בחיוב ואמרה שזה אפשרי תמורת 50 שקלים לסימולציה. כמובן שסירבתי כי עדיף למחוק את הסימולציות הישנות שלי מלשלם 250 שקלים במיוחד אחרי שכבר שילמתי 5600 שקלים באופן מיותר. סתם רציתי לשתף את כל תלמידי ההווה, העבר והעתיד (?) בסניפים של יואל....

SHARON 103

New member
זה מריח כמו חיסול חשבונות

בעולם מכוני הפסיכומטרי.... לוקח את זה בעירבון מוגבל

סוקט

New member
אתה יכול להריץ חיפוש על הכינוי שלי

ולראות הודעות מהעבר הלא רחוק. אתה יכול גם להרים טלפון לסניף יואל גבע קריון, לבקש את דקלה ולשאול כמה סימולציה.

elena20

New member
ברור שסימולציה עולה כסף,אתה מכיר

מכונים שמחלקים את החומר שלהם חינם?

סוקט

New member
6000 אלף שקל זה לא מספיק כסף?

להדפיס חמש חוברות עולה להם חמישה שקלים בלחץ. נראה לך נורמלי שמישהו צריך לשלם על זה 250 שקלים לאחר שהם עשה אצלם קורס בעבר? לי לא. אני במקרה עובד במכללה, במידה ותלמיד עבר של המכללה בא בבקשה כלשהי (עזרה ממרצה, חוברות תרגולי) הוא מקבל אותה בלי לחשוב פעמיים.

elena20

New member
אבל יש הבדל בין מכללה למכון

פסיכומטרי,מה לעשות שהם רוצים להרוויח ואני מסכימה איתך בהחלט שהמחירים בשמים,אבל ככה זה עובד,הם רוצים להרוויח,נקודה. דרך אגב אני גם בקורס של יואל גבע ואני חושבת שהם מצוינים.

סוקט

New member
הבדל מזערי

במיוחד כשמדובר במכללה פרטית. ואני לא מדבר על המחיר של הקורס או על רמתו, אני מדבר פה על החוצפה לבקש עוד כסף על משהו שמבחינתם אין לו ערך. ואם לא הייתי תלמיד עבר שלהם אז כמובן שלא היה לי על מה להתלונן, אבל עצם זה שכבר למדתי שם משנה את הכל. אני אתן לך עוד דוגמא, במכללה שבא אני עובד יש גם הכנות למבחנים של מיקרוסופט. מבחן כזה עולה 50 דולר המכללה מחלקת בחינם לתלמידים קופונים שהיא קונה בכסף שמזכים את התלמידים ב20 אחוז הנחה. במידה ותלמיד שכבר סיים קורס מבקש קופונים נוספים בגלל שהוא נכשל במבחן וצריך לעשות אותו שוב הוא יקבל כמה קופונים שהוא צריך חינם אין כסף, בעוד שהמכללה קונה את הקופונים האלה.

hecq

New member
להיות חבר זה הכי מרוויח, גם כסף

אם הוא מבקש יפה, והם נחמדים אז רק מהפרסום החיובי שהוא יעשה להם הם יעשו לטווח הארוך יותר כסף, וגם כולם יהיו בתחושה טובה. מכון חכם לא טורק את הדלת בפני תלמידיו מהעבר, אל תירק לבאר ממנה אתה שותה.

hecq

New member
אני לא מדבר על בחינם או 2 שקל

10/20 שקל זה מחיר יפה מאוד לתלמיד לשעבר.

מיידלע21

New member
תגובה!

גם אני ניגשת שוב אחרי שעשיתי קורס אצלם ודווקא המדריך הביא לי את הסימולציות חינם אין כסף..

a p p l e m a n

New member
לכל חובבי חומרי יואל גבע תשמעו אתגר

שבוע לפני הבחינה אני יודע שתמיד מוציאים "חם על במדף" כל מיני ביטויים והערכות של עדכונים טריים ודברים שיכולים להופיע בפסיכומטרי הקרוב. השאלה איך משיגים את זה.

KINGAR

New member
אני חושב ששורש הבעיה נעוץ

בעובדה שדיברת עם מזכירה שכנראה לא הבינה אותך. אם ברצונך לקנות ספר חדש כל ספר אכן יעלה לך 50 שקלים. לגבי הסימולציות אני לא בטוח אבל אני חושב שהם נותנים אותם בחינם. תתקשר למדריך שלך (אם נשאר לך המספר טלפון) או שתשאיר שאלה בפורם של גבע.

גלית372

New member
הם לוקחים כסף על כל בחינה ...

גם אני רציתי לקנות ואמרו לי 50 שקלים כל בחינה ...

אני חושב שהטענות שלך לעניין

אבל הבעיה שזאת מדיניות רקובה של כל המכונים, ובגלל אנשים שנרשמים לקורסים הם יכולים להרשות את זה לעצמם.

למעלה