יואו !!!!

אני בת P:

הורדתי את זה רק היום. אבל ראיתי את זה כאילו שאפשר להתחבר לעוד אבים.

אם מתחברים להרבה האבים זה לא טוב

יותר האבים יתנו לכם יותר אופציה למצוא דברים. אבל זה מאט את האינטרנט וזה בגלל שאתם מחוברים לכל כך המון אנשים . לי יש 15 האבים פתוחים זאת ההמלצה שלי. אני מוריד על מהירות שיא. בוא נגיד שאם קובץ מהאתר של אינטרנט זהב אני מוריד על 300K שזה הכי מהיר אצלהם כי הם גם מספקים את האינטרנט. אז בסבבה דיסי אני מוריד 320K

Gilliana

New member
סליחה סליחה

לי למשל - תרגום רק מפריע. מושך את העין גם אם אתה לא רוצה להסתכל בו (ולא משנה כרגע תרגום לאיזו שפה). שים לב שאפילו לכתוביות בסרטים בשפה העברית העין נמשכת, שלא לדבר על זה שהתרגום מסתיר חצי מסך. יש פה מספיק אנשים (כפי שאומרת בצדק גם לירון) שאינם מעוניינים בתרגום, אז מספיק עם הפוזות האלה שלך. דרך אגב - חמש יחידות לימוד באנגלית באמת שלא עושה רושם על אף אחד.

אני רואה רואה עם, אני יכולה לראות ב

*בלי אבל תמיד יהיו כמה מילים שאני לא יבין...

ponkoo

New member
התרגום יצא מהר, לא לדאוג

אני crack, אחד מהמתרגמים (אנחנו נהיה שלושה), ותרגמתי גם חלק מהפרקים בעונה הקודמת. אמנם את הפרק של מחר לא אתרגם, אלא מתרגמים אחרים, ומפרק 2 אצטרף אליהם, אבל התרגום יהיה מהיר, אז אני ממליץ לכם לחכות לו, נשתדל לעשות אותו כמה שיותר טוב, במיוחד בשבילכם.

Martha

New member
איך האנגלית שלך? ../images/Emo13.gif

גם אני מאותם האנשים שרואים בלי תרגום כשאין ועם תרגום, כשיש
במילים אחרות, שים לינק בפורום בכל פעם שאתה מעלה תרגום. אני לא חושבת שיש לתפוז בעיה עם זה ויתקנו אותי המנהלים. יאללה עונה שניה

ponkoo

New member
איזו שאלה...

כמובן שהאנגלית מעולה יחסית, הרי אני מתרגם משמיעה. אני אשים קישור לעמוד התרגום בטורק על מנת שיגיבו, זה הכי חשוב.

ponkoo

New member
כן, לטורק

בקשר לשעה.. תמיד משתדלים כמה שיותר מהר, אי אפשר לדעת מתי זה יצא.

מה קרה ל

" אין לדון על אופן הורדה פיראטי על גבי הפורום!" חחח בתכלס הכי טוב להוריד.. צפייה מהנה.. ותעדכנו אם הפרק ניתן להורדה כבר ^^

למעלה