יואו !!!!

Hatotah1

New member
דווקא התחלתי להוריד עם החמור

אבל מהר מאוד נמאס לי וגיליתי את הביטורנט :)

Hatotah1

New member
בלי

למי יש כח לחכות עד שיצא תרגום. עדיף כבר לקחת קורס מזורז באנגלית בשביל זה :)

ברור שבלי!!

לא סתם יש לי 5 יחידות אינגליש... ודרכון... ואזרחות... ואני סתם אמריקאית!!

yakir2006

New member
תרגום יוצא תוך

24 שעות מקסימום.. באבודים התרגום יוצא כמה שעות ספורות אחרי השחרור לרשת..

kn1989

New member
בד"כ בלי

אבל מחר יש לי קורס פסיכומטרי ואני גם ככה יראה את הפרק רק בצהריים אז אני כבר יחכה לתרגום... ד"א אני מכיר את אחד המתרגמים של טורק ומי שתירגם את העונה הראשונה יתרגם גם את השניה אז יהיו תירגומים מהירים

colilon

New member
כן הם יהיו מהירים...

משמיעה כמו עבודים. והמתרגם הוא crack, הוא מאוד טוב.

yakir2006

New member
מה אתם משחקים ת'ה..

אם אתם מסיימים להוריד ויצא כבר תרגום אתם תשימו.. זה יותר נוח עם תרגום, לפעמים לא מבינים משהו קטן ובתרגום יש הכל.. גם אני 5 יח"ל אנגלית מה זה קשור, הכי נוח עם תרגום. שימו לב גם בסדרות וסרטים ישראליים יש תרגום, בגלל שכולם התרגלו ובגלל שזה יותר נוח.

לילי 22

New member
אף אחד לא משחק ת'ה ../images/Emo70.gif

יש פה אנשים שלא רואים את הפרק עם תרגום וגם ממש לא צריכים את התרגום לעברית.מה זאת ההכללה הגורפת הזאת? אם נוח לך לצפות בפרקים עם תרגום שיבושם לך, אבל למה הזלזול וההתנשאות באנשים שמעדיפים לראות בלי תרגום (כמוני)?ואגב, אני מבטיחה לך גם שיש אנשים שמבינים 100 % מהמלל של התוכנית ואין "שום דבר קטן" שהם לפעמים לא מבינים.:-\

mayden

New member
כן אה,

נראה לי שהרוב מי שצופה ללא תרגום הוא מורה לאנגלית

לילי 22

New member
תתפלא אבל לא. אני בטוחה שיש כמה

שיש להם אנגלית מעולה בלי להיות מורה.

mayden

New member
ת'אמת זה היה בציניות ../images/Emo24.gif

כנראה אף אחד לא הבין את הבדיחה פה, טוב לא נורא :O אני אנסה פעם הבאה..

Gilliana

New member
אלכס יקירי...

אני מכירה כמה וכמה מורים לאנגלית שהאנגלית של התלמידים שלהם בני ה-15 טובה משלהם. בלי לפגוע באף אחד חלילה כן? אבל אל תעשה הכללות...

yakir2006

New member
יופי שיהיה לך בכיף..

אבל למה לכעוס?
סתם זה היה נראה לי שברגע ששאלו עם או בלי תרגום כל החכמלוגים קופצים ומשוויצים.. אם את נהנית לראות בלי תרגום, אשריך, הלוואי עליי.

לילי 22

New member
לא. זה אומר שיש אנשים.לא כולם אבל

אני בטוחה שזה יותר מאדם אחד, מה שהופך אותם ל"אנשים" .איפה ההתנשאות פה?הכללה גורפת היתה אם הייתי אומרת "כולם" רואים את הפרק בלי תרגום.הכללה גורפת הייתה אם הייתי אומרת כמו שנאמר מעלי: "הכי נוח עם תרגום. שימו לב גם בסדרות וסרטים ישראליים יש תרגום, בגלל שכולם התרגלו ובגלל שזה יותר נוח."

colilon

New member
זו לא הייתה התנשאות

היא פשוט הראתה שיש כאן עוד צד, צד של כאלה שלא שמים תרגום גם אם יש כי הם לא צריכים או לא רוצים. פשוט בהודעה של יקיר השתמע שכל יושבי הפורום כאן סתם משחקים אותה ושמים תרגום בזמן שהם מודיעים שהם מעולים באנגלית ולא צריכים תרגום, מה שלא נכון.

Gilliana

New member
מה אתה רוצה ממנה?

איפה היתה כאן התנשאות? היא ציינה עובדה בשטח והציגה את המציאות. "יש פה אנשים" זו לא הכללה גורפת - לירון צודקת לגמרי, והנה - אם לא אף אחד אחר אז לפחות אני מצטרפת אליה כך שאנחנו כבר "אנשים".

למעלה