יואו....הפורום לא זז........

vespertine

New member
זה בגללך

הדבר הכי אטרקטיבי בפורום הזה הוא לדבר על גיידנס (שזה כבר בקושי אתם עושים) ולקטר. כל היום מקטרים. כל חצי שנה עולה פה נושא של איזה ניתוח של איזה שיר של טול או קצת רקע ובדיוק שלושה אנשים מדיינים בנושא וההודעה נסגרת בנימה טובה של 4 הודעות מקסימום. תראו לדוגמה כמה אנשים ענו לתגובה של הבן אדם שאמר שH מתקשר לו לחניבל (בואנה הבן אדם שרוט) לאומת התגובות שאנשים השאירו להודעה שבן אדם אחד התחיל לספר מה באמת הוא חושב על H ולמה זה באמת מתאים לו. או בהודעות על אלכס גריי. אנשים כמוך כל היום יושבים מול המחשב מעלים הודעות כמו יוו אין לי חברים ומשאירים מיליון תגובות להודעות כמו "מה נשמע אחים שלי, שנים שלא ראיתי אתכם".. אני לא מתכוון להעליב אף אחד אישית פה, אני רק מנסה להגיד שהעצלות והחוסר רצון לחשוב מתבטאות בצורות הכי בוטות בפורומים כאלו. ואני בטוח שמקסימום 3 אנשים יקראו את ההודעה הזאת עד הסוף (כי הודעה ממוצעת פה היא בסביבות ה6 מילים + פרצוף שמח\סימן שאלה\סימן קריאה וכו´..)

MelodicTruth

New member
מסכים ב99.999999%

כי אני חייב להיות קטנוני

cha ching

New member
בולשיט! אתה לא מכיר אותי

וזה שכתבתי שהפורום לא זז לא בהכרח הופך אותי ל"אנשים האלה שעונים להודעות "מה המצב, אחי?".." (שזאת הכללה גסה מדי, לטעמי) רוצה לדבר על חניבעל? בוא נדבר על חניבעל! http://www.mgm.com/hannibal/ http://www.crimelibrary.com/serial_killers/weird/hannibal_lecter/ http://www.pentaone.com/hannibal/lecter.shtml http://www.geocities.com/imokproductions/hannibal.html http://home.clara.net/krisn/purity/hannibal.html http://www.cs.uu.nl/wais/html/na-dir/movies/hannibal-lecter.html

חחחחחחח

אני אוהב אותך..... אבל עכשיו הסתבכת.... מכל הזמן שאני בפורום הזה תכנו כימעט כל שיר של טול אנשין כבר חוזרים על הדברים שלהם לפחות 2 3 פעמים אז כבר אין מה להגיד אנשים מסכימים אז מה אתה מעדיףך שהם יוסיפו "כן נכון נכון" או שלא יחתבו כלום... לפי דעתי שניהם עלובים מצד שני....כשאנשים רואים פה משהו חדש כמו גיידנס שזה היה פעם נושא חדש אבל עכשיו הוא כבר ישן...דוגמא אף אחד לא מדבר עליהם כבר למרות שהם להקה טובה שלא תאלבו לי פה גיידנס :) ויש מיקרים שלא עולה פה הודעה מעניינת איזה שבוע אז אנשים מנסים להעיר עיניים כמו עדי פה שכתבה שמשעמם או מקודםפ שמשהו כתב מה קורה אנשים לשאלות שטוחות אתה תקבל תשובות שטוחות אבל לפחות אתה רואה שמשהו זז זה עדיף מאשר לנטוש.... אתה רוצה להעלות שירשור ענקי שכל אחד יגיד מה שהוא חושב ובאמת יחשוב ולא יגיד סבבה מה שלומך אז תפתח בנושא חדש תיאוריה חדשה או סתם איזה משהו דפוק....מה שכן אתה צודק שאנשים פה דפוקים כי חזרתי בחופש איזה יום אחד שיכור ושמעתי EULOGY וחשבתי שהוןא התכוון להיטלר שזה עדיין נישמע הגיוני אז קיצר כתבתי את מה שחשבתי וניראה לי שהיו איזה 5 הודעות שענו לי על זה...שזה עצוב לאללה... קיצר לסיכום תודה לך שכתבת את מה שכתבת אני בטוח שאנשים יתעוררו עכשיו ואם אתה רוצה שיחה טובה תתחיל נושא מעניין ושלכל אחד יהיה מה להגיד עליו כמו מה קורה סתם :)

בוני אם

New member
אהמממ

הסיבה היחידה שקישרתי את H. לחניבעל היא שריטותו של מיינרד. ואני עדיין חושב שכן יש קשר. אם תשימו לב לקשר בין חניבעל לשוטרת בכל הטרולוגיה ובספרים בכלל. הקשר הוא קשר של אהבה מתוסבכת קשות - בדיוק כמו בהרבה מהשירים של טול (PUSHIT לדוגמא) ולי זה נראה מאוד הגיוני שמיינרד הושפע מחניבעל. וחוצמזה - עדיף להעלות ספקולציות כאלו מאשר לא לכתוב כלום.

virginsuicides

New member
מסכימה ולא מסכימה

מצד אחד הפורום באמת לא זז, ואנשים עושים טובה שעונים להודעות ומועילים בטובם לעלות נושאים חדשים.. מצד שני, זה לא קל לבסס פורום שלם על להקה אחת שלא הוציעה דיסק כבר מליון שנה... מה לעשות , זה לא תלוי בנו. אבל אנחנו אוהבים את טול, לכן אנחנו עדיין כאן... ראית פעם את הפורום של רדיוהד?? כמה שהוא משעמם?? הם עדיין מדברים על קארמה פוליס... אין מה לעשות. אפילו פורום של מוסיקה אלטרנטיבית די משעמם לאחרונה, למרות שיש בו אחלה חברים ולכאורה יש בו גם פי מיליון יותר על מה לכתוב

MelodicTruth

New member
אפרופו מה שאמרת

טול היא אחת הלהקות הכי לא פופולריות בארץ(כולל להקות מטאל\אלטרנטיב) וכנראה שזו אחת הסיבות לגסיסתו של הפורום. ובאותו נושא, לפני שנתיים שאלתי מוכרת בטאוור רקורדס אם יש להם את undertow של טול, והיא שאלה בחזרה אם טול זה ראפ או אלקטרוני!

j i m m y

New member
או - או... הבעיה היא לא אצלך

מי שלא יודע מי אילו TOOL הבעיה היא אצלו . לא נורא, אף אחד לא מושלם.

virginsuicides

New member
אולי עדיף ככה

ככל שמעט יותר אנשים ישמעו את טול, ככה המעגל ישאר מובחר יותר אנחנו לא רוצים שטול יהפכו למכונה משומנת

MelodicTruth

New member
מאוחר מדי

למעגל המעריצים של טול הצטרפו הרבה חובבי נו מטאל בני 14 מינוס שבשבילם טול ולינקין פארק הם הדבר הכי טוב שקרה לעולם(שמתם לב שהכנסתי את טול ולינקין פארק לאותו משפט?)

בחיים שלי לא חשבתי שאני אשמע

או במקרה שלנו אקרה את החיבור של TOOL ולינקין פרק באותו משפט... ואגב אם כבר העלת את הנושא של ילדים בני 14 מינוס ששומעים טול על זה לא שמעתי אני לא מכיר הרבה אנשים ששומעים טול... למרות שבשנה האחרונה הרבה אנשים בחברת גיל שלי התחילו לשמוע וממש התמקרו ובצדק...אבל בשיכבת הגיל הצעיר יותר אני לא מכיר אנשים ששומעים טול ועומת זאת יש את התופעה שכל ילד שתיראה בחטיבת ביניים אתה תיראה אותו עם שווטשרט של סליפנוט או פטש או לא יודע מה... שלפי דעתי זה ממש לא מתאים ללהקה כאילו אני יודע שאני לא הייתי רוצה שילדים שני 14 ישמעו את המוזיקה שלי ולילכו עם חולצות של להלהקה שלי כאילו אני איזה חברת בגדים כמו FOX או ONEIL ואם זה יקרה לטול ואני אראה טונות של ילדים קטנים לובשים חולצות של טול אני ארביץ להם...זה כמו כל הפוסיות ששומעות בריטני ספירס כל הילדות הקטנות...זה הכל מיסרחי מידי וגם למישהו מיכם יצא ליראות כזאת תופעה תדעו שסופה של הלהקה קרב ובה... לפחות זאת התפיסה שלי מהלהקה... למרות שגם אני כשהייתי בן 14-15 שמעתי טול רק התחלתי לשמוע אבל לא הלכתי עם חולצות שלהם... לא יודע אני מזיין תשכל תודה רבה לילה טוב

MelodicTruth

New member
קבל תגובה...

לפי דעתי, יש מסחור טוב ומסחור רע...ואני אדגים לך..... מסחור רע-מטאליקה שינו את המוזיקה שלהם מהקצה אל הקצה כדי לרצות מעריצים פוטנציאליים(ואת הכיס שלהם, כמובן). מסחור טוב-טול באלבום האחרון הפגינו פרסום מסיבי(סיבוב הופעות, קליפים, מרצ´נדייז, וכו´) שמעט מאוד להקות שעושות מוזיקה בסגנון מעיזות לחלום עליו(בסך הכל הם מכרו כעשרה מיליון אלבומים). אבל עדיין הם לא הורידו מאיכות המוזיקה שלהם, הם לא בגדו במעריצים הוותיקים או בעצמם, המוזיקה רק השתפרה....ולפי דעתי מגיע גם לאנשים שלא נחשפים ללהקות "נדירות" להיחשף ללהקה המדהימה הזאת. נ.ב. אם כבר דיברת על חולצות של טול, יש לך מושג איפה אפשר להשיג אותן??? אני מחפש חולצות של טול כבר המווווווון זמן(וממש אין לי חשק להזמין מהאינטרנט)

לי יש

שתי חולצות אחת שידידה שלי הביאה לי מהטור של סלייבל והשני מצאתי בחנות שקוראים אותה FAT CAT ברמת השרון אני מניח שאתה יכול למצוא בחנות שקוראים אותה תומר בסנטר אבל ממש לא ניראה לי... או אתה יכול למצוא גם באלכס ג´יפה...חוץ מהחנויות האלה אני לא יודע באיזה עוד חנויות יהיה פוטנציל למצוא חולצות אבל אני יודע שבתומר אם אתה מעוניין בפאטשים אטז יש שם פטש חמוד כזה של אנימה (3rd eye) בהצלחה וכמובן תמיד אפשר להזמין מהאתר הרישמי

MelodicTruth

New member
תודה

אתה מכיר במקרה חנויות באזור ירושלים שמוכרות את החולצות???(שכחתי להזכיר שאני עצלן)

Savant

New member
תשובה מאוחרת...

אני את החולצה שלי קיבלתי מארה"ב (אמא שלי יצאה אחלה עם זה), אבל בת דודה שלי אמרה לי שאפשר למצוא חולצות גם בחיפה ושהן אפילו יותר זולות (אין לי שם של חנות, מצטער).

למעלה