יואו בא לי לצרוח!!!!!!!

האמסטר

New member
יואו בא לי לצרוח!!!!!!!

היום הייתה הנשיקה הראשונה שלי עם גבר! מישהו שהכרתי דרך הבלוגים,אנחנו מדברים כבר כמה זמן באיסיקיו,אתמול יצאנו לדייט בעזריאלי,והלך ממש חלק! והיום הלכנו ביחד למצעד הגאווה,היו כמה דברים שהתפקששו,ידידה שלו התעלפה והיינו צריכים ללכת איתה לבית חולים(מסכנה) אז הלכנו לשם ואז הלכנו לקניון ליד,ירדנו לקומה די שוממת, התיישבנו על ספסל, הוא שם את היד שלו על העורף שלי,התקרב, והתנשקנו!!!! זה היה פי מליון יותר כייף מעניין ומרגש מלנשק בחורה! חשבתי שזה יהיה מוזר ולא נעים במיוחד בהתחלה אבל זה היה מושלם!!! מההתחלה ועד הסוף!!!! ואז הפסקנו פתאום כי באו אנשים, וכשהם הלכנו המשכנו. ואז באו שתי זקנות ואמרתי לו- בא לך לעשות להן את השוק של החיים? והוא אמר שכן, אז התנשקנו מולן,והוא פתח עיניים והסתכל עליהן ופתאום התחיל לצחוק באמצע הנשיקה....חחחח הסתובבתי אחורה וראיתי איך שהעיניים שלהן עוד שנייה יוצאות מהחורים. זה היה כל כך סקסי ומרגש כל הסיטואציה!!!!!! אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הייתי כל כך מאושר! אני נוסע עוד מעט לחו"ל לחודש וחצי,אנחנו נפגשים שבוע הבא בפעם האחרונה, איך אני אצליח להרדם? איך אני אסבול את הגעגועים כשאני אהיה שם???

פיה שלו

New member
אמממ..

אז קודם כל אני אציג את עצמי כי אני לא מכירה אותך ולא נראה לי שאתה אותי הרי לא הייתי כאן הרבה זמן... אני לירי רציתי לומר שאני שמחה בשבילך ומזל טוב ותהנה בחו"ל תביא לי המון
לאיפה אתה נוסע? להת' ליר

James Hammerton

New member
שמח בשבילך ../images/Emo13.gif

אני דווקא זוכר את הנשיקה הראשונה שלי והיא הייתה ממש לא משהו, אומרים בד"כ שהראשונה היא לא משהו. אבל נהדר שאצלך זה היה שונה
לגבי הנסיעה זו באמת בעיה, אבל אני בטוח שתתגברו עליה. הימים עוברים מהר (כן כן, מה לעשות הזמן עובר מהר...), והעובדה שאתה תהיה בחו"ל בטח תקל קצת על העניין. תכינו אחד לשני מתנות פרידה שתזכרו זה את זה
ותוכלו לדבר לפחות בטלפון?

האמסטר

New member
בטח שנדבר!!!

אני רק חושב על החשבון טלפון שאבא שלי ייקבל..חחח אבל זה למען מטרה טובה:) אני טס לצרפת לכל הסקרנים.... וואוו אני כל כך מאושר! ובקשר לנסיעה אני נאחז בזה שאחרי כל כך הרבה ציפיה וגעגועים,המפגש הראשון אחרי זה יהיה משהו ענק:))

James Hammerton

New member
אני רק מקווה שהוא לא יחקור יותר מדי

עם מי אתה מדבר/דיברת. ז"א, בהנחה שהוא לא יודע
וכן, אני מניח שכבר תחשבו על משהו

RozeMary

New member
יש לנו אותה חתימה :)

אני מבינה את ההתרגשות שלך!! או שלא כל כך ךבעצם אני ראיתי 2 בנים מתנשקים וזה ריגש אותי תאמין לי!!! רציתי להצטרף אליהם באותה שניה :) שיהיה לך בהצלך איתו יקירי ותהנה באמטרדם ואל תעשה שטויות!!

האמסטר

New member
חחחחחחחחחחח

חמודה אמסטרדאם זה בהולנד,לא בצרפת... ולהיות חלק מהשני בנים המתנשקים זה מרגש פי מליון! ואני חייב לשאול-המרילין שאת כל כך רוצה שיעשה לך כלב,זה מרילין מנסון המלך???

אממ

אני ממש שמח בשבילך... ואני מקווה שתצליח לשרוד את הגעגועים כי זה ממש ממש קשה (לפחות אצלי זה ככה) ולא כתבת, אתם עכשיו חברים? הקשר מתפתח? דיברתם על כל זה כבר?

האמסטר

New member
כן!!!

אנחנו חברים:) ואנחנו לא מפסיקים לדבר על זה... מחר אנחנו נפגשים שוב! קבענו כבר לגרום לעוד כמה זקנות התקפי לב...חחח אני נורא אוהב אותו וכתבתי לו שיר אהבה:) אף פעם לא ניסיתי לכתוב ברגעים של אושר,חשבתי שזה בלתי אפשרי,אבל עובדה! מחר אני אתן לו את השיר ונראה איך הוא יגיב....יואו אני מתרגש!!!

../images/Emo13.gif

בהצלחה איתו...רק תנסה לשמור על הקשר כמה שיותר...גם ברגעים הקשים ובמיוחד בנסיעה שלך...

paco23

New member
לא רוצה לבאס...חשוב לקרוא.

אבל מנסיון, אל תתאהב מהר מדיי, אל תצהיר הצהרות נמהרות מדיי, אל תכתוב שירי אהבה מהר מדיי או בקיצור אל תפגין התלהבות מכל הקשר הראשוני הזה. היו מספיק מקרים שפשוט זה נגמר אחרי כמה ימים ואחת הסיבות העיקריות שזה נגמר היא בגלל מידת ההתלהבות של צד אחד בקשר, זה מפחיד ומרתיע. לכן פעל על אש קטנה. תאהב והכל, אבל לא להפגין התלהבות יתרה ולא להצהיר שום הצהרות בשום אופן. שיהיה בהצלחה !!!

RozeMary

New member
חחחחחחחח...יאפפ מרילין מנסון

בכבודו ובעצמו.חחחחחח... ואי יודעת שאמסטרדם זה בהולנד ולא בצרפת! וכשאמרתי לא לעשות שטויות התכוונתי, לא לסמים וכאלה.. או אולי כן? חחחחחח שיאוו...תבוא תעשה לי שואו פרטי עם החבר שלך!!!!

resputin

New member
מזל טוב לך!! :)

שמח שהייתה לך חויה ראשונה משמחת שכזו, הלוואי ויהיו עוד המון כמוה! ובקשר לחו"ל.. שורדים :). וטלפונים, אינטרנט וכו'.. מסתדרים. :)

Dush16

New member
וווואי, איזה יופי!../images/Emo23.gif

וואי, עשית לי עכשיו מזה פרפרים בבטן. ממש התרגשתי לקרוא את זה! זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שממש התנשקתי עם בחורה (שזה, לדעתי, הרבה הרבה יותר מדהים מלהתנשק עם בחור) שמחה בשבילך
וגם איתך

האמסטר

New member
תודה לכולם:):)

רוזמארי,כשאת הולכת לעשות כלב עם מרילין,תעשו גם אחד בשבילי,טוב? ואין בעיה בקשר לשואו הפרטי,למרות שפרטי זה קצת מעיק,אני חושב משהו בכיוון היכל התרבות...מכירת כרטיסי בקסטל...

RozeMary

New member
חחחחחחחחחחחחח

בקטע המוצהר אתה אומר בקטע הלא ביישן! ואני תומכת יקירי1!! מחכה לעידכונים נוספים ב.............

../images/Emo49.gif לך!

כל עוד אתה מאושר מזה אז לא יכלת לעשות משהו טוב יותר מזה...
שמחה לשמוע שזה גורם לך אושר...

למעלה