יואואאווו אני שכב"ג$%^#@#!

נוי514

New member
יואואאווו אני שכב"ג$%^#@#!

כרגע חזרתי מסמינר... שכבגיסטית&#@#! וואו!!!!!11

קודם את צריכה לעבור השתכב"גות

זה שהיית בסמינר לא אומר שאת שכב"גיסטית אלא אם עברתם השתכב"גות בסמינרר

נוי514

New member
הכניסו אותנו לשכב"ג.. כשחזרנו מהסמינר.

נו.. הלכה לי ההתהלבות -.-'

מצטערת.. אבל לא ידעתי

פשוט אצלנו החמשמושים באים לסמינר אבל עד שהם עוברים השתכב"גות הם לא שכב"ג.. שוב מצטערתתתת=/

cohen shir

New member
גם אצלנו אבל מה שמבדר זה.....

שהשכבה שלי לא עברה השתכבגות כמו ששבט אלון יודע וגם השישיסטים שלנו לא.... והחמשושים עדיין לא... אז בדוגרי רק השמיניסטים בשכב"ג... יש שמועות שהם הולכים לעשות לכל השכב"ג או הוואנבי שכב"ג השתכבגות לא נעימה שכזאת כמו שרק שבט אלון יודע...

cohen shir

New member
מקסימה, מזל טוב!../images/Emo140.gifתהני ותנצלי את זה......

שאת באולימפוססססססס!!!!!!

cohen shir

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gifאתמול קרה לי את הדבר הכי מרגש שיש!

החורשה שבשבט שלנו כבר ממש זקנה.... כל העצים שם בערך מיליון שנה.... ואתמול..... טאם טאם טאםםםםםםםם נפל עץ!!!!! צוות מחסן ישר קפץ על המציאה סידר את העץ שנפל ובנה ממנו ספסל.... ואז הגיעו החניכים לשבט... ראו מה קרה.... והחניכים שלי משנה שעברה, אהובי ליבי הנצחיים
הסתכלו על העצים בשבט והלכו לראש השבט ולמרכזים הבוגרים והסבירו להם שזה ברור שהעצים האלה כבר זקנים ועומדים למות כי יש להם הון פרי - איצטרובלים - משמע הם דואגים לדור העתיד בלה בלה בלה.... ואז המרכזים וראש השבט היו בשוק.... מה?! מאיפה אתם יודעים?! ואז הם אמרו שזה שאני כבר לא המדריכה שלהם זה לא אומר שהם לא זוכרים מה לימדתי אותם בטיול פתיחת שנה שעברה.... ושהם יזכרו אותי תמיד כי אני המדריכה הכי טובה בעולם.... ואז החניכים מכל הגדוד.... לא רק הקבוצה האישית שלי מתחילת שנה אמרו את זה שוב.... כי הם זכרו שאמרתי להם את זה גם שהיה עץ מלא אצטרובלים במחנה..... ואז הם אמרו שהמחנה של שנה שעברה היה המחנה הכי טוב בחיים שלהם ולא משנה מה יהיה השנה זה לא יהיה אותו דבר... וכל הגדוד אמר שהם מתגעגעים אליי למרות שהם רואים אותי כל הזמן בשבט.... ושהם אוהבים אותי ושאני המדריכה הכי נאמנה בעולם כי אני היחידה שנשארה איתם במחנה.... קיצור החסרתי פעימה והתרגשתי ממש.... אני מתה על החניכים שלי משנה שעברה!
וגם על אלה שהשנה.....

big jrden

New member
כפרה נשמה עיניים!!!

מזל טוב לך ולשכבבה שלך תודו שהיה הכי כיף בעולם!!! אופק & שביט & דולב אימפריההההה

s h a r o n 7

New member
מזל טובבבב בובייייייייייי../images/Emo126.gif

יוו איזה התרגשותתת חחחח עוד שבוע וחציייייי ספריייייי איך היה!??! מה עשיתםם?!!

נוי514

New member
חחח טוב - פירוט ../images/Emo9.gif

אחרי סמינר מטורף (שבו היו לא מעט רמזים על כניסה לשכב"ג), חזרנו לשבט. הובילו אותנו בעיניים קשורות לרחבה, הדגל של השבט היה על פרוש ונרות מסביבו וברחבה הייתה כתובת אש: "שכב"ג לתמיד". אבללל.. אמרו לנו שאנחנו עוברים הכרזת שכבה! פסדר, לא שכב"ג, אבל קרוב! ^^ אחרי שסיימנו עם ההכרזה אחת המדריכות אומרת: "טוב.. עכשיו עוד משהו קטן...". אני בטיפשותי עדיין לא הבנתי שמדובר בכניסה לשכב"ג, היא קראה לי ראשונה (!!!!) ואמרה לי לחזור אחריה. רק כשהיא אמרה בסוף "אני שכב"ג בעתיד אני מלך!" הבנתי והייתי כולי מאושרתתתת וצעקתי את זה פשוט!!! יואואואוו היה כ"כ טוב!! אחרי זה דפקו בנו ביצים, קמח, פאנטה, נוצות אבל כ"כ לא היה אכפת לי... כי היה כזה כיף!!

liss 8D

New member
נשמה שלי../images/Emo23.gif

כבר אמרתי לך שאני הכי שמחה בשבילך בעולם
D: אבל אני עדין בשלי, קורס זה לייק סוווו יותר שווה ושכב"ג זה לייק סו גרוסD: אללה אם כן נדבר בעוד איזה חודש וחצי<: חיחי
לא
מתעעעעלללליךךך

למעלה