יואב

יואב

הקטע של העלאת תמונות של ילדים קבורים זה ממש לא לעניין לא כי אני מנסה לסתום פיות , הרי אתה יודע שהימין לא ממש אוהב לראות ילדים מתים, כבר הסכמנו על זה זה קל מאוד לנסות לזעזע ובאותה מידה שאתה מביא לי תמונות כאלה אני יכול להביא לך בקלות תמונות מהלינץ´ ברמאללה מהפיגוע האחרון בת"א וגם תמונות של שלהבת פס, בת 10 חודשים, ירויה בראשה. תפסיק עם זה, זה לא לעניין. ילדים נהרגים בשני הצדדים בגלל התוקפנות הפלסטינית, והתמונות שאתה מעלה כואבות לימנים בדיוק כמו לכם רק שאנחנו לא מאשימים את עצמינו, אלא את הפלסטינים שבוחרים להצמיד אליהם את בני משפחותיהם כמגן אנושי, ובכך מביאים על עצמם את האובדן. אז מספיק, יש גבול.

מספיק להיות חד-צדדיים.

יואב הציג פה תמונה של ילדה פלסטינית קבורה מתחת להריסות. יואב בחר להתייחס לסבל הפלסטיני. לתוצאות מעשיהם של הטרוריסטים המביאים על בני-עמם אבדון. בכדי להיות מאוזנים, אביא תמונה של שלהבת פס, רק בת 10 חודשים, ירוייה בראשה לאחר שצלף פלסטיני כיוון את רובה הצלפים שלו היישר אלייה, ביודעו שהוא מכוון את רובהו על תינוקת. שלהבת, יהיה זכרך ברוך.

EverMan

New member
איי איי איי

"ילדים נהרגים בשני הצדדים בגלל התוקפנות הפלסטינית" וואלה ? פצצה של טון שנוחתת על בית והורגת 11 ילדים זה בגלל תוקפנות פלשתינאית ? נחמד לדעת ... מתו 300 ילדים באינתיפאדה הזו לפלשתינאים .. נגיד שאפילו חצי מהם היו מגנים אנושים ובגלל הפלשתינאים. 150 ילדים שלא עשו לך דבר נהרגו ! וזה שאתה מאשים בהכל את הפלשתינאים , פשוט לא נכון.

כרגיל, חד-צדדי

ומה עם הילדים הישראלים, ענבר? אני אדגיש שוב, כי כנראה יש לך בעיה בהבנת הרצף הכרונולוגי של העניין- הפלסטינים מתאבדים לנו באוטובוסים---> ילדים נהרגים--->צה"ל מגיב--->ילדים נהרגים

EverMan

New member
ואני מזכיר לך שצהל לא צריך להרוג

ילדים ! זה לא חייב להיות מעגלי. ופה האבסורד. אתה חושב על צד אחד. אני מנסה להבהיר לך שיש צד שני ואתה אומר לי שאני חושב שיש רק צד אחד. יש שני צדדים. וילדים לא צריכים למות מאף צד שלו !

נו, באמת, להסביר לך שוב

נכון, יש צד שני, אבל על הצד השני אנחנו נזהרים מעל ומעבר! והם לא! הנה שני הצדדים! צה"ל לא יורה לילדים קטנים בראש מטווח אפס בחדר השינה שלהם! צה"ל לא יורה פגזים על ילדות בנות שנתיים (השוואה לפיגוע בפ"ת בו נהרגה סיני קינן, בת שנתיים, ז"ל) נכון, ילדים לא צריכים למות, אבל אנחנו נזהרים עליהם, והם ממשיכים להרוג בנו לייק דר איז נו טומורוו!!! מה יש ´ך ענבר?! מה לקוי בהבנה שלך?!

EverMan

New member
אמרתי לך כבר מיליון פעם

זה שהם לא בסדר , לא אומר שאנחנו צריכים להיות לא בסדר ! כלב נושך אותך אתה תנשך אותו חזרה ?! לא !

אם תמשיך לחשוב ככה

אין סיכוי שנגיע להכרעה בעימות הזה ללא נסיגה, כניעה והתקפלות, שתפגע במעמד ישראל בעולם האיסלאמי ותציג אותה כחלשה ופחדנית. כן כן, זוהי האסטרטגיה של השמאל. yeepie.

EverMan

New member
מה הקשר בין בכלל ?!

אתה מדבר באוויר וללא כל תוכן למה שאמרתי !

EverMan

New member
ניסיתי וניסיתי

כל מה שהגעתי אליו זה שאתה מסוגל רק להקניט ולהכליל ולא לענות כלל לעניין. (כמו גם באי סי קיו - מפליא מאוד)

iKilledKenny

New member
זה הרבה יותר מחצי....

וכל השאר נהרגים בגלל טעויות...מה לעשות טעויות קורות... ההורים של הילדים אמורים לדעת כבר עכשיו שמסוכן להסתובב ליד טרוריסטים, שבכל רגע יכול לבוא טיל ולחסל את הטרוריסט ובכל זאת הם דוחפים את הילדים שלהם לשם...רק כדי שיוכלו לבכות אחר כך בCNN . ומה עם ילדים ישראלים...אולי את/ה אומר/ת שאיכפת לך מהם אבל כרגע רק הבעת דאגה לעם הפלסטיני. אני חושבת שאנחנו קודם כל צריכים לדאוג לעצמו..אין מי שיעשה את זה בשבילנו

EverMan

New member
ילדה , שמעי נא

נגיד שיש ילדים שמתו מפספוס טיל או משהו .. אבל יש שם (וזה בדוק) ילדים שפשוט הלכו ברחוב בזמן סגר ונורו .. או ילדים שעמדו באדן חלון ונורו. או ילדים בני 6 ששיחקו עם רובה צעצוע ונורו ! "רק כדי שיוכלו לבכות אחר כך בCNN ." תתפלאי , אבל אכפת לאמא מהילד שלה קצת יותר מאשר מCNN ! "ומה עם ילדים ישראלים...אולי את/ה אומר/ת שאיכפת לך מהם אבל כרגע רק הבעת דאגה לעם הפלסטיני" זה המקום להביא את חששותיי בנוגע לילדים ישראלים? לילדים הישראלים אני תורם מספיק ואני בוכה כל פעם שמישהו נהרג... אבל אני מעדיף שילדים פלשתינאים לא ימותו.

iKilledKenny

New member
ילד, שמע נא

צה"ל לא יורה סתם ככה כי בא לו בילדים (וזה בדוק). אם באמת לאמא היה איכפת מהילד שלה היא לא הייתה אומרת "הלוואי והוא יהיה שהיד".

yoavl1

New member
תקשיבי באמת ילדונת!

אני הייתי בחאן יונס ומקומות נוספים ברצועת עזה. מה את אומרת? צה"ל לא יורה סתם? צה"ל יורה סתם! חיילי שמשון שהיו שם התעללו סתם בפלשתיני והבן שלו שרק רצו לעבור את המחסום ולהגיע הביתה, ואח"כ הם אמרו שהם עשו את זה משעמום וישנם מקרים נוספים רבים. אל תתממי!

iKilledKenny

New member
בעקרון זה לא אמור להיות ככה

בן דוד שלי היה בג´נין הוא סיפר שהם מאוד נזהרו... כי פשוט אפילו אם הם נושמים לא נכון על ילד פלסטיני ישר לוקחים אותם למשפט..

yoavl1

New member
בן דוד שלך צודק.

לאחר המון מקרים שכאלה החלו להקפיד, אבל זה לא תמיד עוזר. ישנם החארות, שאפילו שהם מעטים, מייצגים את צה"ל בכך שהם לובשים מדים.

yoavl1

New member
העניין הוא אחר.

קודם כל,דברים זזים רק ע"י זעזוע. דבר נוסף הוא שאתה פוסל את מה שעשיתי ואז באמת מוסיף תמונה של שלהבת פס ז"ל, רק "על מנת לאזן"? מה שאתה לא מבין זה שאני מתעב טרוריסטים פלסטינים ואני מתעב טרוריסטים יהודים. אני בוכה על כל תינוק יהודי שמת וגם על כל תינוק פלסטיני שמת ללא צורך. מאחר ויש כאן בפורום מספיק כאלה שיגנו על הצד היהודי, אני לא רואה צורך בלהדגיש את העניין הזה פעם נוספת אלא להביא, או לפחות לנסות להביא, את הצד הצודק בכל העניין, שהוא הצד המרכזי. הם, הפלסטינים, לא צדיקים גדולים וכך גם אנחנו הישראלים. אי אפשר להתעלם מזה. התמונה שהעלתי, של הילדה הקבורה, כמו גם התמונה של שלהבת פס ז"ל, רק צריכה לזעזע ולגרום לאנשים להבין מי מת לנו פה? ילדות ותינוקות שכל חטאם בכך שהם או יהודיות או פלסטיניות. נראה לך הגיוני? ויש גם הבדל אחד. עם כל הכאב, את הילדה הפלסטינית הרג צה"ל צבאנו בהפצצה חסרת אחריות. צה"ל - הצבא הרשמי והחזק והמוסרי שלנו. ואילו את שלהבת פס ז"ל, הרגו טרוריסטים שלא מצפים מהם לכלום ויש חובה לתפוס את כולם ולהעניש אותם בצורה כואבת ככל הניתן, כי חיות אדם הם ולא פחות מזה. אז אל "תראה לי מה זה" ותעלה תמונה כדי לאזן.... אני לא בתחרות. באמת שלא.

למעלה