יואבי

petertosh

New member
יואבי

אתה זוכר שלפני כמה חודשים שאלתי אותך על חלוץ צ'לסי,אחד מכשרונות אנגליה שלא משחק בגלל דרוגבה וקרספו,אמרת לי מאיפה אני יודע אני אוהב את ליברפול... ווקצור מאז חפרתי קצת על הבחור,והוא נהייה מין פנטזיה אישית שלי שגם עכשיו אני לא חושב שהיא תגיע לארץ. מהון להון ערוץ 5 החליט לפרסם את זה. בבירורים בפורומים אנגליים,ומעקבון קרלטון קול מתברר כאחד מהכשרונות הכי גדולים בנבחרת האנגלית העתידית. אין לו מה לחפש בכדורגל הישראלי,אבל אם כבר לפנטז אז בגדול...

redot

New member
יצא לנו כבר לדון בנושא

של שחקנים מצ'לסי שיבואו להפועל. תשמע, אין ספק שהשחקנים מס' 23 והלאה ברוטציה, כאלה שלא משתתפים בכלל בהרכב צ'לסי, הם שחקנים ב2-3 דרגות מעל הליגה הזאת, וגם מעל מכבי חיפה (למרות שאוהדי חיפה לא יודו בזה), לפחות 2-3 דרגות. עכשיו, מה העמדות החלשות בקבוצה? בלם? מגן שמאלי? קשר עושה משחק? חלוץ? את כל אלה אתה (יענו גרנט) מביא במכסת חמישה הזרים (זר חמישי, ג'ון פנסטיל
), ויש לנו קבוצה גדולה, בתקציב לא גדול מדי... לא ככה? ואז... בית"ר יכולים לרדוף אחרי הצל של גאידמק עד 2010

redot

New member
אהה, אין צורך להזכיר

את יחסי האהבה בין גרנט לאברמוביץ', נכס גדול לקבוצה!!!

ReDEAD

New member
לא נראה לי

כולכך שהאהבה היא ביניהם.. זאת אומרת שאם גרנט חותם מחר בבית"R או במכבי או השד יודע איפה אני עדיין מאמין שאברמוביץ איתנו
בכל מקרה אני עדיין שונא את גרנט.

petertosh

New member
אתה לא מבין יא עיוני

קרלטון קול לאחר השאלה מוצלחת חזר לצ'לסי כי לא רוצים לשחרר אותו יותר לקובצות אחרות.אבל שבעמדה שלך יש דרוגבות וקרספות למיניהם קצת קשה לך לקבל דקות.לא שחקן ספסל לגיטימי ולא בטיח.קבוצות מהפריימר ליג דלוקות אחריו בטירוף. מדובר בכשרון אדיר שמייעדים אותו לנבחרת אנגליה הבוגרת. אני לא מאמין שהוא יגיע בכלל,כי אין לו מה לחפש בכדורגל הישראלי.

redot

New member
לא דיברתי ספציפית עליו

דיברתי מבחינה רעיונית בלבד

יואב ק.

New member
כן שמעתי על זה

ואתה לא היחיד ששואל אותי עליו, אבל עדיין אני לא יכול להגיד לך עליו כלום. מה שכן, לא הצלחתי למצוא שום דבר בנושא באתרים האנגלים, כך שאני לא יודע אם יש אמת בדבר.

למעלה