יוּ, איזה פאדיחה!

../images/Emo233.gif../images/Emo250.gif פדיחה משפחתית - מלחמת המפרץ

התחלנו להקליט תוכנית בידור, ואז היתה שקופית אזעקה. רצנו לחדר האטום שמנו מסיכות וחיכינו עד יעבור זעם. אחרי כמה ימים, ישבנו לראות את התוכנית שבגלל האזעקה לא ראינו עד הסוף. אבא אמא ושני ילדים צופים יחד בתוכנית... פתאום שקופית אזעקה... רצנו לחדר האטום שמנו מסיכות הצמדנו סמרטוט רטוב מתחת לדלת... וחיכינו... וחיכינו... וחיכינו.. ואין רגיעה? אז חיכינו..... ואין בומים? (אצלנו שמעו את הנפילות) אחרי
חצי שעה בערך, במסיכות... קלטנו שאנחנו בעצם ראינו את ההקלטה, ושהאזעקה הוקלטה..

naamash6

New member
פאדיחה משפחתית מאוד

לפני שנים רבות, בסעודת ליל שבת התארחו אצלנו בבית בחורות רוסיות. השיחה קלחה והגיעה למחוזות בלתי רצויים כשאחי שהיה אז חסר טאקט (וכנראה נשאר כזה עדיין) פתח את פיו והחל לדבר במבטא רוסי ולחקות רוסיים.. השפלנו את מבטנו בבושה ולא ידענו איפה לקבור את עצמנו.

JATE

New member
פדיחה קטנה...

יש לי שני אחים קטנים, שההפרש בינהם הוא חמש שנים. כשאמי היתה בהריון עם הקטן יותר, היא עשתה לגדול שיחה ארוכה על התינוק הגדל בבטנה, נתנה לו להרגיש את הבטן, והם ניהלו דיון ארוך על אחים קטנים ומשפחה וכו'. יום אחר כך, אמא שלי לקחה את הגדול לגן, והוא ניגש לאמא של אחד מחבריו הטובים, שהיתה מיודדת עם אמי ושהיתה אישה שמנה למדי, והתחיל ללטף לה את הבטן. כשאמי המזועזעת שאלה אותו מה הוא חושב שהוא עושה, הוא ענה לה: "מה? אני רק רוצה להרגיש את התינוק בועט!" מיותר לציין שאמי והאישה לא נשארו ידידות טובות במיוחד...

אושי231

New member
הפדיחה הכי גדולה אם לא ה...

הבטחתי לבעלי שאני לא אספר אבל אנחנו נשואים כבר שנה ובטח יש על זה חוק התיישנות
לפני החתונה נאמר לנו ע"י בעל האולם שאנחנו יכולים לבוא לראות את האירועים במקום בכל ערב שאנחנו רוצים. וגם לטעום. הרעיון שלי ושל בעלי היה שניכנס לאולם, ניקח צלחת מהבופה ונאכל. ואם מישהו ישאל אותנו מי אנחנו נגיד חברים של הכלה/ של החתן. בעלי היקר ואני נכנסים, רואים הורים צעירים בכניסה ולא חושדים ב-כ-ל-ו-ם. לקחנו צלחות מהבופה, התיישבנו על הבר והתחלנו לאכול. אבל מה לאכול, כאילו לא אכלנו כל השבוע. כשניגשו אלינו כמה צעירים אמרנו שאנחנו מהצד של החתן... חיכינו לחופה כדי לראות איך היא נראית ובינתיים אנחנו רואים את ההורים מסתכלים עלינו מוזר מהכניסה. הגיעה השעה 20:30 ופתאום אנחנו רואים חבורת בנות צרחניות מוחאות כפיים והדי ג'יי אומר- "קבלוווו את נוי כלת בת המצווההההההה" וואייי כמה שהתפדחנו, כמובן שלא שמנו לב שיש רק זוג הורים אחד, ושרשום שזאת בת מצווה ושיש מלאאאא ילדות שם ברחנו משם כל עוד נפשנו בנו.

הפדיחה המצחיקה שלנו..

בס"ד אחד הערבים של חוה"מ סוכות ואמא הזמינה את אבא שלה, בת זוגו דאז והאחים שלה לארוחת ערב. המפות נפרשו, הכיבוד הוגש ואחותי ישבה ולא הפסיקה להתנדנד על הכסא. אמא שלי הזהירה אותה שהיא תיפול כמה פעמים אבל אחותי המשיכה בשלה. פתאום נשמע רעש מוזר, אמא שלי יצאה מהסוכה וקלטה את אחותי נופלת מהכיסא ומושכת אחריה את המפה עם האבטיח, הפופקורן ושאר המטעמים..

למעלה