יה ישנונים.........................

יה ישנונים.........................

מה אתם ישנים? אתם מייבשים אותי. אז מה אם אצלכם 5 בבוקר. אצל חלק מחברות הפורום יקר שלנו השעה היא רק...עשרה לאחתשרה בלילה! עשרה לאחת עשרה בלילה!!! אז יאללה התעוררו ושעשעוני.. אה, הממ, חלק מחברות הפורום. אתם מתעוררים ושואלים מה? שתיים? מי??? אז אני אענה לכם. נועם גם פה כבר..נראה לי!!!! ממי שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוף זה מעצבן כי לא זז פה כלום ((ואני לא מדברת רק על השעות האלה..) אז יאללה מה.....תתחילו קצת יותר לכתוב.. ועכשיו אתרגם לכם שיר בממיותי. טוב? מלשון ממי הבנתם?? תרגום חופשי ****************************************************************** אחרי כל מה שעברת אותי מעל אתה חושב אני מתעבת אותך אבל בסוף אני רוצה להודות לך כי עשית אותי כזאת חזקה.. זה עשה אותי כזאת חזקה יותר עשה אותי קצת יותר למעלה יותר עשה אותי יותר פיכחת יותר אז תודה שהפכת אותי למלחמתית עשה אותי ללמוד הרבה יותר מהר יותר עשה את עורי עבה יותר עושה אותי כל כך יותר חכמה יותר אז תודה שהפכת אותי למלחמתית!!!!!!!!!!!!!! כמו שאומרים..באנגלית זה נשמע יותר טוב.. לילה טוב!

למעלה