יהי זכרו ברוך

girls rules

New member
יהי זכרו ברוך../images/Emo7.gif

אני יודעת שיש למטה כבר הודעה אחת שקשורה לאילן רמון ולדעתי זה נושא חשוב מאוד ולא התייחסתם אליו אז אולי עכשיו תכתבו מה דעתכם... ב- 16:00 איבדו את הקשר עם מעבורת החלל "קולומביה" ולאחר זמן קצר היא התפוצצה בשמי טקסס... מאז ועוד עכשיו המשיכו השידורים בערוצים רבים... היה עוד ספק ותקווה שהאסטרונאוטים בחיים אך לפני זמן קצר בסביבות שמונה היתה מסיבת עיתונאים ובה נאמר שכנראה כי 7 האסטרונאוטים ,כולל אילן רמון האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל, נספו. בטקסס נפלו חלקים רבים מהמעבורת ולא מזמן התחילו לחפש את גופות האסטרונאוטים. אני בקושי יכולה לתאר את מצבה של רונה רמון רעייתו של אילן רמון ומשפחתו בכלל שציפו כל כך לבואו שלו. כל עם ישראל עוד בהלם על מה שקרה, בשבילי אישית זה היה הלם גדול מאוד... הלוואי ויכולתי למסור את תנחומי אישית למשפחת רמון. בכל הראיונות שהיו עם האסטרונאוטים הם נראו כל כך שמחים ומרוצים ומתגעגעים שזה עצוב שלא נראה אותם בחיים עוד... בקיצור הם חזרו הביתה אך לא חזרו. עד עכשיו אני בטוחה שאתם יודעים את כל הפרטים האלו אבל רציתי להראות לכם מה אני חושבת על הנושא ולראות מה דעתכם... בבקשה תגיבו. זה נושא מספיק חשוב וטרגי... יהי זכרו ברוך

girls rules

New member
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל...

זה בשביל להקפיץ את ההודעה כי זה חשוב שזה יהיה למעלה ושכולכם תראו את זה...
כולנו איתכם משפחת רמון...

Nickey Picks

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifרק רציתי לומר..

הדבר היחידי הטוב שקרה בזמן האחרון גם הוא נהרס.. עולם הזה מדרדר מרגע לרגע. ורק אילו יכולתי הייתי מוסרת תנחומי לכל אדם שהכיר את אילן מקרוב.. אני אישית מרגישה נורא!! למרות שלא היכרתי אותו אני דאגתי לו ושמחתי בשמחה של כל העם אנחנו צריכים להיות גאים שאנחנו מצליחים להגיע להשיגים של האיש הזה לכבוד של איש דגול כמוהו!! יהי זכרו ברוך!

יפתח13

New member
../images/Emo16.gif

אני רוצה להגיד שאבא שלי מכיר את אילן ממסגרת חיל אוויר והוא מספר לי שהוא היה בנאדם מדהים! הוא היה טייס מעולה וחבר טוב. אני מקווה שעכשיו הוא במקום טוב יותר. באחד הראיונות איתו הוא אמר שהוא לא רוצה לכזור לכדור הארץ...הוא קיבל את מבוקשו. חבל שזה נגמר בדרך טרגית כל כך ולא הוגנת! והכל בכלל שאיזה טכנאי אחד חשב שיהיה בסדר גם בלי מגיני חום על הכנף השמאלית! יהי זיכרו ברוך ושאלוהים יהיה עם משפחתו.

ט2רייJי

New member
יזהי זכרם ברוך....../images/Emo16.gif

זה רגע כואב למדינה ולעולם כולו אני מעביר מכאן את איחוליי למשפחות ההאסטרונאוטים זה ממש קשה.....לנו ולעולם כולו.... אמן והמשפחות השכולות לא ידעו עוד צער וכאב... משפחת רמון אנחנו איתכם..

למעלה