אישה עדינה, מקצועית, תמיד רצתה להגיע לחקר האמת בצורה נקייה ללא אג'נדה מהבית.שמעתי בצער רב על פטירתה של נשיאת בית המשפט העליון בדימוס, כב׳ השופטת מרים נאור.
אישה נדירה באיכויותיה.
יהי זכרה ברוך.שמעתי בצער רב על פטירתה של נשיאת בית המשפט העליון בדימוס, כב׳ השופטת מרים נאור.
אישה נדירה באיכויותיה.
פסיקותיה ייזכרו עוד זמן רב לרעה. הן הרסו להרבה אנשים את החיים בדרך כלל באופן מיותר לחלוטין, והשפעתה השלילית מבחינה זו מורגשת עד היום ותורגש עוד זמן רב. אז נכון, אולי לא מכובד לומר זאת ביום פטירתה ועוד בטרם נקברה. אך כפי שהשיב על כך מי שהשיב, לא היה צורך להזכיר כל זאת אלמלא היו כאלה שבוחרים לדבר היום על מורשתה המדהימה וכו'. משהם בחרו לעשות כך, ובמעשיהם זה להשכיח את כל הסבל שנאור גרמה (וכמובן לא רק היא אישית אבל זה לא העניין כעת), אין מנוס אלא להזכיר גם עובדות אלו.יהי זכרה ברוך.
אני לא אוהב לדבר סרה באישה שהלכה לעולמה
אבל לא אהבתי את חיבתה הרבה למסתננים השחורים.
היא בטלה את השהיה שלהם במתקן הכליאה "חולות" ועל ידי כך איפשרה להם להסתובב חופשי באיזור התחנה המרכזית בתל אביב.
תחנה מרכזית שהפכה להיות חור הת_ת השחור של המדינה הקטנה שלנו.
תמיד משבחים את כבוד המת, גם אם צריכים לחפש בציציות דברים לזכותו/ה.פסיקותיה ייזכרו עוד זמן רב לרעה. הן הרסו להרבה אנשים את החיים בדרך כלל באופן מיותר לחלוטין, והשפעתה השלילית מבחינה זו מורגשת עד היום ותורגש עוד זמן רב. אז נכון, אולי לא מכובד לומר זאת ביום פטירתה ועוד בטרם נקברה. אך כפי שהשיב על כך מי שהשיב, לא היה צורך להזכיר כל זאת אלמלא היו כאלה שבוחרים לדבר היום על מורשתה המדהימה וכו'. משהם בחרו לעשות כך, ובמעשיהם זה להשכיח את כל הסבל שנאור גרמה (וכמובן לא רק היא אישית אבל זה לא העניין כעת), אין מנוס אלא להזכיר גם עובדות אלו.
אוקיי. ו...? זה אומר שאסור למי שנפגע ממנה להשיב כך?תמיד משבחים את כבוד המת, גם אם צריכים לחפש בציציות דברים לזכותו/ה.
אולי, אין לי מושג. אם היית מסתכל לפני שבאת להגיב, היית רואה שאני מתייחס למשפט של סבא בעניין זה ומנתח אותוצריך להיות מגעיל בכדי לחפש את השליליות באדם כפי שעשית ועוד כפי שכתבת טרם קבורתה.
כן, ברגע שכתבת למעלה "מגעיל" ידעתי שהציטוט הזה יגיעעכשיו בא לי לצטט
כן, לא ציפיתי מאדם שיש לו כיפה על הראש לדבר סרה על נפטר ועוד טרם קבורתה.אוקיי. ו...? זה אומר שאסור למי שנפגע ממנה להשיב כך?
לא אשמתי שאתה לא מבין את מה שאתה כותב. אולי כדאי שתבקש ממישהו שיעשה לך הגהה טרום לחיצה על שליחת ההודעה?אולי, אין לי מושג. אם היית מסתכל לפני שבאת להגיב, היית רואה שאני מתייחס למשפט של סבא בעניין זה ומנתח אותו. לא כתבתי את הדברים כיזומים שלי ואלמלא אותו משפט אצל סבא כלל לא הייתי מגיב בשרשור.
ברור שיגיע, במיוחד לאור העובדה שכתבת "וברוך ה' אני לא שייך לקבוצה שמסוגלת ברגעים/עניינים כאלה לחפש דווקא את השלילי או אשמת הקורבן"כן, ברגע שכתבת למעלה "מגעיל" ידעתי שהציטוט הזה יגיע. שוין. אני עומד מאחורי מה שכתבתי שם בעניין ואיני רואה שום בעיה עם תגובתי כאן לדברי סבא. אבל שמחתי לקרוא שאותו משפט כל כך השפיע עליך. מי ייתן והוא יישאר במוחך בפעם הבאה שסוגיה דומה תעלה.
עכשיו בא לי לצטט איזה מכובד אחד, אולי אתה מכיר אותו? "סתם אמירה מכוערת ומיותרת לחלוטין. מסוג האמירות שגם אם חושבים אותה (וברוך ה' אני לא שייך לקבוצה שמסוגלת ברגעים/עניינים כאלה לחפש דווקא את השלילי או אשמת הקורבן) עדיף לכלוא אותה במוחנו ולא לשחרר אותה לפינו ומשם החוצה."
חחח, כי אתה בטח תקבע לאחרים מה לומר ומתי או כיצד להגיב על פוסטים של אחרים. אין ספק בכללכן, לא ציפיתי מאדם שיש לו כיפה על הראש לדבר סרה על נפטר ועוד טרם קבורתה.
בושה!!!
אני יודע ומבין מצוין מה אני כותב. אתה הוכחת כבר יותר מפעם אחת שאתה מתקשה להבין ו/או מעדיף לעוות ולסלף את דברי ולהעניק להם 1001 פרשנויות שהקשר בינן או לדעתי קיים במוחך הקודח בלבד. זכותך כמובן. זאת מדינה חופשית ויש כאן חופש ביטוי נרחב. אבל נא לא להפיל את כל תחלואיך עלי, תודה מראשלא אשמתי שאתה לא מבין את מה שאתה כותב.
המממ... זה בסדר. אני עושה הגהה לעצמי ברמה מספיק טובה. האמן לי שאם לא הייתי עושה, דעתי האמיתית על דברי הבלע והזבל שלך הייתה כתובה כאן בצורה הרבה יותר מפורשתאולי כדאי שתבקש ממישהו שיעשה לך הגהה טרום לחיצה על שליחת ההודעה?
כן, כבר הסכמנו על כך. אשריך שאתה חוזר על הדברים בפעם השלישית כעת למען המתקשים בקריאה.ברור שיגיע
אכן אני מודה לקל הטוב היושב במרומים על כך. כן, גם היום.במיוחד לאור העובדה שכתבת "וברוך ה' אני לא שייך לקבוצה שמסוגלת ברגעים/עניינים כאלה לחפש דווקא את השלילי או אשמת הקורבן"
שמעתי משהו, אבל מאחר וזה לא נכלל בלימודי ליבה חובה יתכן שבדיוק פספסתי את השיעור הזה ושיחקתי כדור סל בחוץ. קשר כלשהו לענייננו? אולי כדאי ללכת ולהתעמק קצת במשפט שאתה מבקש לצטט? כי גם אם אזרום עם כל השטויות שאתה ממציא על דברי וכתיבתי, קשר לנ"ל לא יימצא שםלא שמעת על עשרת הדברות "לֹא תִשָּׂא אֶת-שֵׁם-ה' אֱלֹהֶיךָ לַשָּׁוְא" ועוד בדבר שקר?
לא אני אקבע, לכי לרב שלך שיסביר לך את חטאייך.חחח, כי אתה בטח תקבע לאחרים מה לומר ומתי או כיצד להגיב על פוסטים של אחרים. אין ספק בכלל.
אני וכל מי שמתדיין עמך ואת עוד לא הסקת את המסקנות שלך, כמה מקובעת תהיי.אני יודע ומבין מצוין מה אני כותב. אתה הוכחת כבר יותר מפעם אחת שאתה מתקשה להבין ו/או מעדיף לעוות ולסלף את דברי ולהעניק להם 1001 פרשנויות שהקשר בינן או לדעתי קיים במוחך הקודח בלבד. זכותך כמובן. זאת מדינה חופשית ויש כאן חופש ביטוי נרחב. אבל נא לא להפיל את כל תחלואיך עלי, תודה מראש.
בדיוק כמו שהגמל רואה את דבשתו.המממ... זה בסדר. אני עושה הגהה לעצמי ברמה מספיק טובה. האמן לי שאם לא הייתי עושה, דעתי האמיתית על דברי הבלע והזבל שלך הייתה כתובה כאן בצורה הרבה יותר מפורשת.
כן, לרענן את הזיכרון של אלו שעדיין מסנגרים עליך.כן, כבר הסכמנו על כך. אשריך שאתה חוזר על הדברים בפעם השלישית כעת למען המתקשים בקריאה.
מודה למי?אכן אני מודה לקל הטוב היושב במרומים על כך. כן, גם היום.
תמשיכי להזכירו גם כאשר את כותבת שקרים ותמשיכי להישבע בו, מראה את אמונתך.שמעתי משהו, אבל מאחר וזה לא נכלל בלימודי ליבה חובה יתכן שבדיוק פספסתי את השיעור הזה ושיחקתי כדור סל בחוץ. קשר כלשהו לענייננו? אולי כדאי ללכת ולהתעמק קצת במשפט שאתה מבקש לצטט? כי גם אם אזרום עם כל השטויות שאתה ממציא על דברי וכתיבתי, קשר לנ"ל לא יימצא שם.
אשקול זאת, תודה על ההמלצה. עדיין נשאלת כמובן השאלה אם כבוד הרב שאליו אבחר לגשת לא יהיה בדעתך. כלומר, מה הפתרון כאן?לא אני אקבע, לכי לרב שלך שיסביר לך את חטאייך.
ואללה? הוסמכת בשם כווווווול המתדיינים מולי לדבר בשמם? אם כך אני מוריד את הכובע ועובר לדום. זה מצב לא פשוט שטרם יצא לי להתמודד איתו. אני מתדיין מידי יום עם עשרות אנשים, רובם לא מכירים כלל האחד את השני. אילו הייתי יודע שכולם נפגשו ובחרו בך לנציגם עלי אדמות, ובכן, דמעה זולגת מפינת עיני, לדעת שכל כך הרבה אנשים ראו חשיבות כה גדולה בהתדיינותם איתי. מרגש ברמות. באמת.אני וכל מי שמתדיין עמך
יקירתי, החיים שלי פשוטים להחריד. אני כותב את מה שאני חושב וחושב את מה שאני כותב. אם יבוא יום בו תצליחי לקחת את דברי נטו כפי שכתבתי אותם ולהתייחס אליהם או להתדיין על בסיסם, או אז יוכל להתקיים דיון ענייני. אם במקום זאת אינך יכולה אלא אך ורק על-ידי עיוות וסילוף דברי או המצאת פרשנויות להם שאין להן כל קשר מחייב אלי, אז מה לעשות, נגיע שוב ושוב לאותן מסקנות.ואת עוד לא הסקת את המסקנות שלך, כמה מקובעת תהיי.
יש לי הרגשה שלא לגמרי הבנת את המשפט שהגבת עליו, אבל לא משנהבדיוק כמו שהגמל רואה את דבשתו.
יש עוד כאלה בעולם??? רק לפני שתי שורות הכרזת על עצמך כנציגת כלל המתדיינים ברחבי כדור הארץ שמתדיינים מולי. הכיצד זה יתכן שיש אחד שסרח? למה ומדוע את מאפשרת זאת לאחר שנבחרת פה אחד??כן, לרענן את הזיכרון של אלו שעדיין מסנגרים עליך.
אשרייך שאת עוקבת. אותי, מבלי לפגוע באיש, זה פחות מענייןאם אני לא טועה, יש רק אחת כזאת כאן בפורום.
למי שכתבתי שאני מודה.מודה למי?
מאודי לא כתבתי שקר כלשהו בתפוז ועם כל הכבוד (שאין לי בגרוש), אין לי כוונה להתחיל עם זה רק כדי שבתשובותייך והשמצותייך תהיה אמת כלשהיתמשיכי להזכירו גם כאשר את כותבת שקרים ותמשיכי להישבע בו, מראה את אמונתך.
כל רב יידע להשיב לך את חטאייך על דברי שררה לנפטר עוד בטרם קבורתו, לרבות הרפורמי.אשקול זאת, תודה על ההמלצה. עדיין נשאלת כמובן השאלה אם כבוד הרב שאליו אבחר לגשת לא יהיה בדעתך. כלומר, מה הפתרון כאן?
אין צורך, מספיק לקרוא את תגובתוהם אלייך ולא צריכים לחפש רחוק, יש מהיום, יש מאתמול ויש מבכל יום לפחות כמה.ואללה? הוסמכת בשם כווווווול המתדיינים מולי לדבר בשמם? אם כך אני מוריד את הכובע ועובר לדום. זה מצב לא פשוט שטרם יצא לי להתמודד איתו. אני מתדיין מידי יום עם עשרות אנשים, רובם לא מכירים כלל האחד את השני. אילו הייתי יודע שכולם נפגשו ובחרו בך לנציגם עלי אדמות, ובכן, דמעה זולגת מפינת עיני, לדעת שכל כך הרבה אנשים ראו חשיבות כה גדולה בהתדיינותם איתי. מרגש ברמות. באמת.
קבליקירתי, החיים שלי פשוטים להחריד. אני כותב את מה שאני חושב וחושב את מה שאני כותב. אם יבוא יום בו תצליחי לקחת את דברי נטו כפי שכתבתי אותם ולהתייחס אליהם או להתדיין על בסיסם, או אז יוכל להתקיים דיון ענייני. אם במקום זאת אינך יכולה אלא אך ורק על-ידי עיוות וסילוף דברי או המצאת פרשנויות להם שאין להן כל קשר מחייב אלי, אז מה לעשות, נגיע שוב ושוב לאותן מסקנות.
אני מקובע? לחלוטין. אם זה אומר שאמרתי את מה שאמרתי ולא את מה שאת מחליטה/ממציאה שאמרתי, אזי אין מקובע ממני עלי אדמות. אולי מצער, אבל זה המצב.
הבנתי גם הבנתי, אבל את לא הבנת.יש לי הרגשה שלא לגמרי הבנת את המשפט שהגבת עליו, אבל לא משנה.
תמיד יימצא או תימצא הייפה/ת נפש.יש עוד כאלה בעולם??? רק לפני שתי שורות הכרזת על עצמך כנציגת כלל המתדיינים ברחבי כדור הארץ שמתדיינים מולי. הכיצד זה יתכן שיש אחד שסרח? למה ומדוע את מאפשרת זאת לאחר שנבחרת פה אחד??
לא מתאמצת במיוחד, זה זועק לשמיים.אשרייך שאת עוקבת. אותי, מבלי לפגוע באיש, זה פחות מעניין.
לקל ולא לכבד?למי שכתבתי שאני מודה.
אכן, אין לך.מאודי לא כתבתי שקר כלשהו בתפוז ועם כל הכבוד (שאין לי בגרוש)
אין דבר כזה רב רפורמי, אך בשום מקום לא דיברתי שררה על נפטר בטרם קבורתו (דבר שאגב לא מהווה חטא, אבל ניחא, נזרום לפחות בקטע הזה, אחרת זה כבר יהיה פתטי לחלוטיןכל רב יידע להשיב לך את חטאייך על דברי שררה לנפטר עוד בטרם קבורתו, לרבות הרפורמי.
אהה, עכשיו הבנתי. אז בעצם את רואה עצמך מוסמכת לדבר בשם הכלל לא בגלל שקיבלת הסכמה ממישהו, אלא בגלל שאת גאון שיודעת את דעתם של כולם. אוקיי, מעניין, ללא ספקאין צורך, מספיק לקרוא את תגובתוהם אלייך ולא צריכים לחפש רחוק, יש מהיום, יש מאתמול ויש מבכל יום לפחות כמה.
תודה יקירתי, אך אני די מסודר.
אה אוקיי. אני לא הבנתי את המשפט שכתבתי. בסדר. חייב להודות, יוצא לי להתווכח וגם בפסים ירודים לעתים עם לא מעט גולשים, אבל יהירות כזאת לא זכורה לי כבר זמן מההבנתי גם הבנתי, אבל את לא הבנת.
לא אמרתי כבר שאין לי כל כוונה ללכת?נצלי את הליכתך לרב שיסביר לך גם את זה.
איזו באסה שיש כאלה בעולם שחושבים אחרת ממך. היה צריך לאסור את זה, נשבע לךתמיד יימצא או תימצא הייפה/ת נפש.
אוקיי. אם את אומרת, כאמור, כנראה (מסתבר) שזה מעניין אותך ואת עוקבת. אישית אין לי מושג בעניין. זה לא מעניין אותי ואינני עוקב אחרי דברים כאלה.לא מתאמצת במיוחד, זה זועק לשמיים.
נסי לימודי ליבה. אולי תלמדי משהו.לקל ולא לכבד?
שוב מרגישה צורך לחזור על דבריאכן, אין לך.
אני חושבת שפורם שונה בכך ,מאמירות בחיים,,ואפשר לאמר הכל ביחוד אם זו אמת,תמיד משבחים את כבוד המת, גם אם צריכים לחפש בציציות דברים לזכותו/ה.
צריך להיות מגעיל בכדי לחפש את השליליות באדם כפי שעשית ועוד כפי שכתבת טרם קבורתה.
עכשיו בא לי לצטט איזה מכובד אחד, אולי אתה מכיר אותו? "סתם אמירה מכוערת ומיותרת לחלוטין. מסוג האמירות שגם אם חושבים אותה (וברוך ה' אני לא שייך לקבוצה שמסוגלת ברגעים/עניינים כאלה לחפש דווקא את השלילי או אשמת הקורבן) עדיף לכלוא אותה במוחנו ולא לשחרר אותה לפינו ומשם החוצה."
יהי זכרה ברוךשמעתי בצער רב על פטירתה של נשיאת בית המשפט העליון בדימוס, כב׳ השופטת מרים נאור.
אישה נדירה באיכויותיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.