יהיה קשה שנה הבאה..

יהיה קשה שנה הבאה..

ברדה וטועמה עם הפנים לאירופה (ובשביל הנבחרת זה טוב שיהיו עם יותר נסיון ויהיו יותר טובים) אבוקסיס כנראה יפרוש. אלימלך כנראה יעזוב. מי אתם אומרים שכדאי להביא? היו דיבורים על עומר גולן שלדעתי הוא מצוין אבל הוא גם רוצה אירופה.. לדעתי שווה לנסות להביא את סמואל יבואה כמחליף לברדה את אלימלך צריך להשאיר לדעתי וצריכים למצוא מחליף לאבוקסיס וטועמה..כי אני לא רואה את שי אבוטבול מחליף את אבוקסיס וגם לא את דה ברונו כמה שהוא טוב הוא צריך לעלות מהספסל.. צריך להחתים את אוגבונה לחוזה ארוך טווך.. באדיר גם בקושי מתפקד,דגו חלש לטעמי,וצריכים להביא בלם יותר טוב מרמי דואני שמקומו הוא לא בהרכב..גם על אנטבי אי אפשר לסמוך כל כך הוא כבר סוס מת... מי אתם אומרים צריך להביא?

אני כל כך כועסת עצובה נדהמת

תחליטו אתם. כי אני לא יודעת מה לחשוב על המשחק היום. כאילו ברדה לא רצה לשחק? כאילו לא רצו להבקיע גולים? כאילו המשחק לא חשוב . משהו השתבש אצל השחקנים האדומים. לא יודעת על מה להצביע. אליפות כבר לא. אולי גביע? אני שואלת כל כך הרבה שאלות מה יהיה שנה הבאה? אלוהים גדול. תמיד אני אופטימית. אבל צורת המשחק חייבת להשתנות. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

astrix4

New member
כן כן, האוהדים מס' אחת בליגה!

"מחאנו כפיים לקבוצה אחרי שחטפה רביעייה מחיפה" "אנחנו האוהדים מס' אחת בליגה" "שלא כמו האוהדים של בית"ר שבאים בכמויות לנו יש את האיכות" כן, בטח.... זה מה ששמעתי וקראתי מאוהדי הפועל בשבועות האחרונים. אלו אותם האוהדים שחסמו את האוטובוס (אחרי שצברתם 2 מ9 הנק' האפשריות במשחקים האחרונים).... בושה. וזה עוד נניח בצד אחרי השימוש התדיר ב"שואה"/ "נאצים"/ "הייל" והצדעות במועל יד מצידכם.

אין כמו האוהדים של הפועל נקודה

אוהבים אותה מוכנים הכל בשבילה. ראיתם פעם אוהדים יושבים ליד אולם ולא רוצים שיפרקו את האולם כדור סל? אלה האוהדים האמיתים שכואב לנו הלב לראות את השחקנים ששומעים אותנו האוהדים. ומשחקים באדישות כאילו המשחק שייך למישהו אחר. הראש שלהם נמצא במקום אחר. באירופה או בקבוצה אחרת. ולא רק השחקנים אשמים. ההנהלה כל הזמן עושה לנו שינויים. ראיתם קבוצה שמחליפים לה כל כך הרבה מאמנים בשנתיים? היינו צריכים מאמן עם יד קצת קשה. אליניב ברדה איחר לאימון. אפילו לא קיבל עונש. אז הוא לא מרוכז. שיעוף אם הוא לא רוצה לשחק. פאס ואניימה. לא באו בכלל והם זרים. ככה מתנהגים? פתאום חולים? מה קורה פה לעזאזל. ליבי ליבי עם השחקנים שכן רוצים שכן מתאמצים. ליבי ליבי עם האוהדים המסכנים שאוכלים את הלב כל שבוע כמוני. מה יהיה? אל תחשבו על השנה הבאה .היא רחוקה. תחשבו על השנה הזאת. צריך לעשות משהו ומהר.לפני שיהיה מאוחר מכינרת אחרת העצובה כל כך וכועסת כי אין לי קבוצה אחרת לעולמי עולמים .

astrix4

New member
אוסשיקין פורק והשלט היחיד שהנפתם

היה - 100% אנטי מכבי. כלומר שאתם יותר שונאים את מכבי מאשר אוהבים את הפועל...(בהריסות בתוך האיצטדיון זה השלט היחיד שהונף וצולם בתקשורת) זה נקרא אוהדים אמיתיים????

FreeLancer2106

New member
השינויים שלי

אלימלך-עם כל אהבתי אליו,נותן עונה גרועה,אני בחיים לא אשכח לו את העונה שניצלנו מירידה,שהוא היה פשוט אדיר-אבל עדיין,הוא חלש מאוד העונה..הייתי הולך על וינסנט אניימה או לנסות להביא את תום אלמדון(נראה איזו הופעה הוא יביא באליפות אירופה),אם לא.. אולי חוץ מאוהד כהן אני לא רואה שוער ראוי שיכול לשחק בהפועל ת"א(קאלה שוער מדהים אבל הוא יותר מדי מכביסט). הגנה-רמי דואני חייב להישאר,טל חן גם.. וחייב עוד בלם ישראלי טוב (זאב חיימוביץ' מפ"ת,אולי סטרול מנתניה..יש כמה אופציות נחמדות) ובלם זר,במידה שפאאז ימשיך בכושר הרע שלו,שיהיה פותח ליד דואני. קישור-פה חייבת להיות מהפכה כללית,חוץ מטועמה,אני לא רואה מישהו שראוי באמת לשחק בהפועל,דגו פשוט אנמי,אדיש פשוט מעצבן לראות אותו משחק עד שאתה מגיע למצב שבא לך לרדת מהיציע ולתת לו כאפה שיתעורר,לצערי אבוקסיס כנראה יפרוש העונה,ואם לא-אז שיישאר בהרכב,אני מעדיף אותו מתעייף אחרי 10 דקות מאשר את אבוטבול שאולי חוץ ממשחק אחד העונה היה חלש ביותר. דה ברונו חייב להראות שהוא רציני וצריך להשאיר אותו,וורמוט חייב מאמן חזק שיעבוד איתו על הגנה ומשמעת. בחלק ההתקפי,אני מקווה שיצליחו להשאיר את ברדה כי הוא פשוט נותן הכל על המגרש למרות שהוא בבצורת מטורפת,אוגבונה צריך להישאר,אך אם אחד מהם עוזב,אז אני תופס מניירה וצריך חלוץ חוד רציני כמו עומר גולן. אבל אני חי באשליות......זה מה שהייתי עושה במנג'ר.

adi cb14

New member
היום סוף סוף ברדה שבר את הבצורת

עם 2 שערים את השני ראיתי רק מאוחר יותר בטלוויזיה בכלל שהתחילו השוטרים עם הבלאגנים שלהם. אולי אח"כ אני אעלה סרטונים מהמכות למרות שעד שהתחלתי לצלם כבר היו פחות מהומות... בנס ניצלנו מ2 גולים של ירושלים אי אי אי... בקשר להודעה שלך חייבים הגנה צעירה וחזקה שתלך איתנו כמה שנים(גם אם זה יעלה בשנה ראשונה לא טובה)- בונדר דואני ופרץ עוד זר טוב כבלם נניח פאאס שקצת יחזור לכושר... ניירה אני מקווה שהוא חלוץ טוב ויתפוס את מקומו של ברדה(אם זה יעזוב לאירופה) ואם ברדה לא יעזוב שיחליף את אוגבונה... בקישור צריך שחקנים שילחמו עם נשמה לא כמו ורמוט שבחיים שלו לא ירד לגליץ' עם כל הכישרון כשהוא משחק ככה עדיף שלא ישחק כבר. דה ברונו גם צריך להשקיע יותר כי הוא שחקן ממש מצויין בעיני.נאטכו בכיף יכול להשתלב בהרכב כשצריך וכמו שאמרת דגו יום בא לו יום לא... טועמה מצויין וחובה על ההנהלה להשאיר אותו למשנה כמה יעלה. ד"א ווילנגטון יכול לחזור לשחק בליגה ג' או איפה שזה לא יהיה...

למעלה