יהודי וגויה

jack the one

New member
יהודי וגויה

מה קורה לנשמה של יהודי ברמה הרוחנית כשהוא שוכב עם גויה?

אם יש משהו שהוציא אותי מהיהדות....

זאת התפיסה שהנשמות שלנו יותר גבוהות מנשמות של גויים.... אני אישית לא יכולה לקבל את זה....

jack the one

New member
תודה על התגובות אבל

אותי תמיד חינכו שההבדל בין יהודי לגוי בנשמה זה כמו ההבדל בין אדם לחתול, לא שהחתול רע אלא פשוט סוג אחר. רציתי לשאול מדוע לדעתכם היחס של הקבלה היהודית הוא כ"כ נוקשה ואומרים שגויים זה קליפות וכו' וגם שאלה לד"ר אסתיה אם אפשר בקשה להבהיר מה הכוונה בגוי עם נשמה יהודית.

נשמה נפש וגוף.

אני לא מאמין שחינכו אותך על דרך הקבלה. כי הקבלה מתיחסת לגוף הפיזי כאל קליפה. לעומת הנשמה הטהורה. בקבלה אין הבדל בין נשמה של גוי ליהודי. אלא בעבודתך עם הנשמה, תהיה טוב וראוי, תתעלה לרמה גבוהה. לפי הקבלה לבעלי חיים אין נשמה, יש להם נפש כמו לנו. שאלת - "אפשר בקשה להבהיר מה הכוונה בגוי עם נשמה יהודית"? אולי אתה מתבלבל עם נושא גילגולי נשמות הקשורות לכך. נשמת גוי יכולה להתגלגל בגוף יהודי וההיפך.
י מיקי

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifJake of all trades../images/Emo8.gifאתה

מוזמן לקרוא את המאמר שממנו לקוחה הפסקה הבאה: "ובפעם השניה , היה עם שאמר 'כן'. אמר 'כן', לרוחניות. 'כן' לאמת על פני האדמה. שכן יהדות", על פי רא, "היא בפירוש רוחניות. יהדות היא קוד גנטי, אשר מפעילים ובחלקם לא מפעילים. והיה עם, בחלקו לא מעם העבריים. והיה עם שאמר 'כן' לאותו קוד. אמר 'כן' להפעלת הכתר בכיפה. עם שנים ועם הזמן, נשכח למה אמרו 'כן' ונותר רק הכלי. לא תמיד ריק מתוכן, אך לא תמיד מלא עד גדותיו." על אל השמש המצרי קרא במאמרי הפורום L&L TALYA

אינרסנס

New member
היא תשרף באש הגהינום לעולמי עולמים

מה זה השטויות האלה? מה יש לגויה בדיוק שהיא תעניש את נשמתך? אני חושבת שלא את זה שהוא שוכב עם גויה צריך לבדוק, אלא את זה שהוא קיבל מאבות אבותיו את התחושה שהוא בעצמו טהור, והיא "מעורבת", או אני לא יודעת מה. אתה יודע מאיפה זה בא? זה בא ממקום של עם גלותי שמשתדל בכל הכוח לא להיטמע בתוך העמים שהוא חי בהם, כדי לשמור על הצביון הייחודי. האמת היא, שלגויים אין זנבנב מתחת למכנסיים. חלק מהם אחלה אנשים, חלק מהם בטח פחות, ממש כמו אצל היהודים (על אף קדושתינו, יש כאלה מבינינו שהם לא משהו, אתה יודע...)

Rinor

New member
נשמות טהורות

גויה או יהודי, מה זה בעצם? אלו סתם הגדרות שך המין האנושי שמקבע הכל לחוקים ותבניות הכל לפי תרבות, דת, אמונה.... הנה התשובה איש יקר - כל הנשמות טהורות וזהות, כולנו ישויות אנרגטיות טהורות המגיעים ממקום מסויים, על כולנו לתקן, ללמוד, לחוות דברים, כאן ועכשיו, ולאחר מכן אנו ממשיכים... אז גויה? יהודי? שום דבר רק מאשר הגדרות של האנושות...כולנו אחד ודומים, הלוואי ואנשים היו מבינים זאת, היו עדים וערים ליקום הנפלא הזה במקום להרוס אותו בתבניות מובנות... אהבה ואור יום טוב זילברמן ניר...

הויכוח על אמונה ממש מיותר.

את המושג נשמה יתרה שמעת? זה רק עיניין של אמונה. ואדם באמונתו יחיה. אם אדם מאמין שנישמתו טובה מנשמות אחרים שיערב לו. הלואי ויתנהג בזכות זה יותר טוב. גם אמונתך ואמונתי בכך או כך, לא ניתנות להוכחה.

ניר-תןדה שדיברת בשם השפיות

כל ההבדל בין קבוצות נשמות זה מטען הידע שאיתו הן באות, השילוב והמפגש בין קבוצות שונות הוא מבורך מהבחינה שאני מקבלת בצורה לא מודעת ידע שהושג ע"י משפחת הנשמות שלך לאורך הדורות ואתה מקבל בצורה לא מודעת ידע שהושג ע"י משפחת הנשמות שלי לאורך הדורות. בשפה הרוחנית ידע זה אור, כלומר כל אחד נושא תדרים שונים של אור בהתאם למה שהשקיע בין ברמה האישית או ברמה הקבוצתית בללמוד ולהבין מפגש בין אנשים מקבוצות נשמה שונות(ויש מלא דרכים להשתייך לקבוצות נשמה ודת היא אחד מהם) פשוט מחבר בין החכמה שלי לחכמה שלך ומאפשר ליצור משהו שלם יותר ברמת הידע והאור וכמובן האהבה.

Tal_Ya_Tal

New member
יפית../images/Emo24.gifיקירה../images/Emo25.gifמה נשמע שם

בהודו, או שמא כבר חזרת ונזכה לראות את זיו פנייך היפות? L&L TALYA

סקס עם גויה.../images/Emo124.gif אני בעד. ../images/Emo6.gif

אין קשר בין הסקס לנשמה. גם בימים קדומים נהגו יהודים לשכב עם גויות. התנ"ך החמיר עם נישואין לגויה שבוית חרב (שתגדל ציפרניה, שלא תסרק את שיערה) רק כדי שיעדיף יהודיה. אולי יגעל ממנה עם הזמן. אך לקשור בין זה לנשמה זה טיפשי.
י מיקי

יש אומנם קבוצת נשמות יהודית

וגוף המכיל גנים יהודים, (או עבריים, ישראלים, תלוי איך מגדירים את זה) אבל אין שום צורך להתנזר ממי שהם לא יהודים. הם לא "מטמאים אותנו" בדרך כל שהיא ובואו לא נפתח גזענות רוחנית. מלבד זאת, ההבדל בינינו לגויים הוא בתפקיד שבאנו למלא עבורם, לא ביחס עודף של אלוהים כלפינו (אין דבר כזה).

Rinor

New member
לא שונים בתפקידים

אנו לא שונים בגויים בתפקידים שבאנו למלא... שוב אני מזכיר, יהודי או גוי הם הגדרות ארציות של האנושות לפי תפיסת עולם מסויימת, דתית או דרך חיים, אך על כל אחד מאיתנו למלא תפקיד אחר כאן ועכשיו, לכל נשמה התפקיד שלה ללמוד משהו חדש, לתקן משהו מהעבר, לחוות משהו אחר, ואז אנו ממשיכים למחוזות אחרים.... כולנו שווים! תבורכו... זילברמן ניר...

דברי חכמה של בת 11וחצי

הבת הקטנה שלי יודעת המון דברים. מחוברת לאור. היא הסבירה לי שאין אמת. יש לכל אחד מה שהוא מאמין. אם אתה מאמין באלוהים, אז בעולם שלך יש אלוהים. אם אתה לא מאמין, אז אין. אם אתה מאמין בגלגול נשמות, אז בעולמך יש . אם אתה לא מאמין בחיים אחרי המוות. אין לך... זה דומה לדברים שלמדתי בבודהיזם על הריקות.

למעלה