אוהו, מזמן לא כתבתי כאן ../images/Emo3.gif
אבל עכשיו אני חוזר. הא
עבר: שם המורה בכיתה א': נועה. הזיכרון הראשון שלך: בגן טרום טרום בכורה, כשהייתי בן 3, מנוזל, עם סוודר
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פלסטלינה? סתם
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני לא ממש זוכר
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.. חומר מעצבן
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): שלוש פעמים, כל פעם ממקום אחד למקום אחר בתל אביב. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית
השיר האחרון ששרת: אני לא זוכר
הדבר האחרון שצחקת בגללו: "של מי השורה הזאת בכלל"
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר
(אני חסר רגשות
.. הא! הנה!) האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: "כן.."
הדבר האחרון שאכלת: מעמול
הדבר האחרון ששתית: מיץ אפרסק. הדבר האחרון שקנית: אני לא זוכר
השיר האחרון ששמעת: "הפרח בגני", מהטלוויזיה
הדיסק האחרון שקנית: אני (שוב) לא זוכר
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. הדבר הכי מטורף שעשית: אוהו, היו הרבה
הווה: שיער נוכחי: חום.. רגיל.. בגדים נוכחיים: אה.. בגדים?
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית: כל הכאב ראש..
התגעגעות נוכחית: לא מישהו מיוחד.. תמונת דסקטופ נוכחית: גנרל גרייווס, מ"מלחמת הכוכבים"..
התמונה הזאת.. חבר\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש כמה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את מחבר השאלון.. ולחבק.. ולחבק.. ולחבק.. עד שהוא נמחץ!
(אורנה בנאי.. מה היינו עושים בלעדייך?
) ממה הכי נמאס לך?: מכל המבחנים.. את מי היית רוצה להרוג? חייבים שמות? הכי פחות מהנה?: אה.. למידה למבחנים.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקן\תסריטאי איפה אתה הולך לגור?: בארץ, בתל אביב. בחו"ל, קנדה או ארה"ב. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: כל עוד היא לא טרנטה, אין לי בעיה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: תסריטאי מוצלח ומפורסם
חושב הרבה על העתיד?: כן. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: סמאש-מאות' ; הדורבנים ספר אהוב: יש כמה וכמה.. סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: כחול. פריט לבוש אהוב: חולצה של קבוצת פוטבול. איבר שהכי מושך אותך: בן כמה הגולש הכי קטן פה?
סתם, סתם.. אתה שמח כש: יש חדשות טובות. אתה מרגיש בודד כש: אני לא עם אנשים..
האם אתה חושב יותר מדי: אהא
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון\ניו ג'רזי אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה.. האם יש לך אילושהם חרטות: בוודאי
קפה אהוב: קר
ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: צביעות.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב: אני אשאל שוב- בן כמה הגולש הכי קטן פה?
סגנון מוזיקה אהוב: הכל, חוץ ממזרחית ורגוע\עצוב. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: יש כמה וכמה.. מקצוע שנוא: יש כמה, בגלל המורה.. מורה אהוב: צריך שמות?
בעיקרון- רווית וויקי. אוהב את בצפר?: בכלליות, כן. נרדם בשיעורים?: אני מנסה, אבל לא
מעשן?: *משתעל*
(בדיחה דו-כיוונית
) נפגע (רגשית) בקלות?: לא תמיד. נותן מעצמך?: לפעמים. אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה?
לועס דברים? לא.. חוץ מאוכל
אוהב להתקלח?: אין לי בעיה עם זה
אוהב להתעטש?: לא!!!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: לאיזו רמה הגענו
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..
(אני מניח שאין לי ברירה..) קונה צרובים\\צורב?: לא, צרבתי רק פעמיים בחיים שלי - אחד: הסאונד-טראק של STAR WARS, שאני גם ככה אקנה אותו (
), והשני - שיריו המובחרים של MC מנצור
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לא אוהב ללכת הרבה ברגל
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש. ישן הרבה?: אוהב לישון הרבה.. לא תמיד יוצא. בתול?:
נקשר לחפצים?: כן
אוהב חולצות גזורות?: אני לא לובש כאלה.. גופיות?: כנ"ל.. אוהב לטייל?: לא תמיד
אוהב כפכפים?: לא. לובש בוקסר?: כן. שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי במזג האוויר.. ילדותי?: לא. חולם בהקיץ?: לפעמים.