יהה שאלון..

NimaZ

New member
ביסלי מחובר לבמבה זו קלאסיקה../images/Emo108.gif

מי לא אכל את זה?

tom7890

New member
חח.. אני יודעעע...

פשוט לא יצא לי על מה לחשוב באותו רגע..

Obi Dan Kenobi

New member
אוהו, מזמן לא כתבתי כאן ../images/Emo3.gif

אבל עכשיו אני חוזר. הא
עבר: שם המורה בכיתה א': נועה. הזיכרון הראשון שלך: בגן טרום טרום בכורה, כשהייתי בן 3, מנוזל, עם סוודר
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פלסטלינה? סתם
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני לא ממש זוכר
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.. חומר מעצבן
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): שלוש פעמים, כל פעם ממקום אחד למקום אחר בתל אביב. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית
השיר האחרון ששרת: אני לא זוכר
הדבר האחרון שצחקת בגללו: "של מי השורה הזאת בכלל"
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר
(אני חסר רגשות
.. הא! הנה!) האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: "כן.."
הדבר האחרון שאכלת: מעמול
הדבר האחרון ששתית: מיץ אפרסק. הדבר האחרון שקנית: אני לא זוכר
השיר האחרון ששמעת: "הפרח בגני", מהטלוויזיה
הדיסק האחרון שקנית: אני (שוב) לא זוכר
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. הדבר הכי מטורף שעשית: אוהו, היו הרבה
הווה: שיער נוכחי: חום.. רגיל.. בגדים נוכחיים: אה.. בגדים?
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית: כל הכאב ראש..
התגעגעות נוכחית: לא מישהו מיוחד.. תמונת דסקטופ נוכחית: גנרל גרייווס, מ"מלחמת הכוכבים".. התמונה הזאת.. חבר\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש כמה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את מחבר השאלון.. ולחבק.. ולחבק.. ולחבק.. עד שהוא נמחץ!
(אורנה בנאי.. מה היינו עושים בלעדייך?
) ממה הכי נמאס לך?: מכל המבחנים.. את מי היית רוצה להרוג? חייבים שמות? הכי פחות מהנה?: אה.. למידה למבחנים.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקן\תסריטאי איפה אתה הולך לגור?: בארץ, בתל אביב. בחו"ל, קנדה או ארה"ב. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: כל עוד היא לא טרנטה, אין לי בעיה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: תסריטאי מוצלח ומפורסם
חושב הרבה על העתיד?: כן. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: סמאש-מאות' ; הדורבנים ספר אהוב: יש כמה וכמה.. סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: כחול. פריט לבוש אהוב: חולצה של קבוצת פוטבול. איבר שהכי מושך אותך: בן כמה הגולש הכי קטן פה?
סתם, סתם.. אתה שמח כש: יש חדשות טובות. אתה מרגיש בודד כש: אני לא עם אנשים..
האם אתה חושב יותר מדי: אהא
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון\ניו ג'רזי אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה.. האם יש לך אילושהם חרטות: בוודאי
קפה אהוב: קר
ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: צביעות.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב: אני אשאל שוב- בן כמה הגולש הכי קטן פה?
סגנון מוזיקה אהוב: הכל, חוץ ממזרחית ורגוע\עצוב. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: יש כמה וכמה.. מקצוע שנוא: יש כמה, בגלל המורה.. מורה אהוב: צריך שמות?
בעיקרון- רווית וויקי. אוהב את בצפר?: בכלליות, כן. נרדם בשיעורים?: אני מנסה, אבל לא
מעשן?: *משתעל*
(בדיחה דו-כיוונית
) נפגע (רגשית) בקלות?: לא תמיד. נותן מעצמך?: לפעמים. אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה?
לועס דברים? לא.. חוץ מאוכל
אוהב להתקלח?: אין לי בעיה עם זה
אוהב להתעטש?: לא!!!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: לאיזו רמה הגענו
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. (אני מניח שאין לי ברירה..) קונה צרובים\\צורב?: לא, צרבתי רק פעמיים בחיים שלי - אחד: הסאונד-טראק של STAR WARS, שאני גם ככה אקנה אותו (
), והשני - שיריו המובחרים של MC מנצור
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לא אוהב ללכת הרבה ברגל
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש. ישן הרבה?: אוהב לישון הרבה.. לא תמיד יוצא. בתול?:
נקשר לחפצים?: כן
אוהב חולצות גזורות?: אני לא לובש כאלה.. גופיות?: כנ"ל.. אוהב לטייל?: לא תמיד
אוהב כפכפים?: לא. לובש בוקסר?: כן. שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי במזג האוויר.. ילדותי?: לא. חולם בהקיץ?: לפעמים.

למעלה