יהה שאלון..

EagleGirl

New member
יהה שאלון..

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

EagleGirl

New member
אני אתחיל

עבר שם המורה בכיתה א': רחל הזיכרון הראשון שלך: ישבתי ליד מיכל האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מקרית אונו לגני תקוה מגני תקוה לפ"ת.... (עם אמא). מקרית אונו לאורנית, מאורנית לכפר הירוק, מהכפר הירוק להוד השרון (עם אבא) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קשה השיר האחרון ששרת: לחייך כל הזמן לחייך של חיים אוסדון הדבר האחרון שצחקת בגללו: נזכרתי באיזה חיקוי של ברלד הפעם האחרונה שבכית: לא וכרת האדם האחרון שראית: אמא פה איתי... ולפניה - שחר הדבר האחרון שאמרת: מ5 נשארו 3 מ3 נשאר 1 הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס מקסיקי הכי טעים בעולם הדבר האחרון ששתית: מים נראה לי הדבר האחרון שקנית: לא וזכרת... השיר האחרון ששמעת: תגיד לי אךי לעצור תא הדמעות בלה בלה בלה הדיסק האחרון שקנית: וואייי שניים עברו. לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ניקיתי היום תבית כשחזרתי ב5 וחצי בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי לבמה בסטאנד אפ הווה: שיער נוכחי: חום עם קצת גוונים בלונד.. בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה של בשיקטאש תכשיטים נוכחיים: צמיד כניסה לבומבמלה, שני צמידים שקניתי מבומבמלה (אחד ג'מאייקה והשני של בשיקטאש) וצמיד שחיים קנה לי שבוע שעבר עצבנות נוכחית: לא הייתה אתמול הופעה והוא לא מתקשר התגעגעות נוכחית: חיים תמונת דסקטופ נוכחית: חיים חבר\\ה?: אממ לא יודעת בדיוק אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חיים האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן לסדר תבית וללמוד האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חיים ממה הכי נמאס לך?: לימודים את מי היית רוצה להרוג? אנשםי שנדחפים לכל חור שיש בו מצלמה הכי פחות מהנה?: ערוץ 33 עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הפקות בלאגנים איפה אתה הולך לגור?: טורקיה או תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: כמה שחיים רוצה אין לי בעיה באיזה סוג של מכונית תנהג?: לחיים יש רכב שעולה מיליון דולר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אני אהיה בת 32.. נשואה עם חיים, ש לנו כמה ילדים, שני חתולים וכלב חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: להקת הפליז! ספר אהוב: לא זוכר לי דבר כזה... אבל נגיד ש"דדי" סופר(ים) אהוב(ים): לא זכורים לי צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: באגיס איבר שהכי מושך אותך: כנפיים ומקור... סתם... עיניים אתה שמח כש: חיים באיזור או להקת הלפיז אתה מרגיש בודד כש: מעפן האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טורקיה איסטנבול אדם מפורסם שפגשת: המוןןן נדב הנפלד היה אצלי בבית וארנולד שוורצנגר אמר לי לפני שנ היי האם יש לך אילושהם חרטות: שעליתי להופיע קפה אהוב: רגיל ריח אהוב: של חיים מה מכעיס אותך: סטאנדפיסטםי שדגונבים פאנצ'ים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ספונטניות האדם שעושה לך הכי טוב: נעמה וחיים סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ מדיכאון חדר אהוב בבית: סלון מקום אהוב בעולם: איסטנבול טאקסים מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: אביטל אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: מנסה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: מנסה נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: לט לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: כן

moi!../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':אלישבע הזיכרון הראשון שלך:סבתא שלי ז"ל שהייתה אצלנו כשהייתי בת שנתיים האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא שזכור לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אמא שלי טוענת שהייתי אוהבת קציצות כבד
אני טוענת שלא
המקצוע הראשון שנכשלת בו:פיזיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן. מהבית הראשון שגרתי בו בחולון, לעוד בית בחולון, ועכשיו אני גרה באזור
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:כייפית
השיר האחרון ששרת:lionel richie-hello הדבר האחרון שצחקת בגללו:סרטון שחברה שלי ואני עשינו הפעם האחרונה שבכית:נראה לי יום שבת האדם האחרון שראית:אחותי הדבר האחרון שאמרת:"אממ...שבת נראה לי"<כן אני חושבת בקול רם
> הדבר האחרון שאכלת:עוגיות שוקולד צ'יפס הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:תיק השיר האחרון ששמעת:can i walk by מהפסקול של ריקוד מושחת 2 הדיסק האחרון שקנית:וואי לפני איזה שנתיים...ריטה-חמצן הפעם האחרונה שעזרת לאמא:יום ראשון הדבר הכי מטורף שעשית:אני לא מטורפת... <אולי קצת פסיכית
> הווה: שיער נוכחי:חום כהה וגלי-מתולתל בגדים נוכחיים:מגבת <הרגע יצאתי מהמקלחת
> תכשיטים נוכחיים:אין,אני אחרי מקלחת!
עצבנות נוכחית:עייפות התגעגעות נוכחית:להרבה אנשים...הפורום בעיקר. תמונת דסקטופ נוכחית:אמממ של פיות חבר\\ה?:?? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אני חושבת שזה כבר ידוע למי שצריך לדעת בלה בלה בלה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן
האם אתה עייף?כן רעב?קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?::'( ממה הכי נמאס לך?::'( את מי היית רוצה להרוג?אף אחד :| הכי פחות מהנה?:?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:משהו שקשור בפסיכולוגיה איפה אתה הולך לגור?:ישראל/איטליה/אנגליה כמה ילדים אתה רוצה?:1-2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:שנוסעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:במקום טוב
חושב הרבה על העתיד?:כן מפחד ממנו?:קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:הדורבנים <בשביל אורלי
> ספר אהוב:"התאהבות" "השיבה הביתה" "הדוכסית" ונראה לי שהספר שאני קוראת עכשיו גם יהפוך להיות אהוב
<"אינטליגנציה רגשית"> סופר(ים) אהוב(ים):סטיבן קינג, מרגרט טאנר צבע אהוב:אדום פריט לבוש אהוב:כל דבר עם תחרה איבר שהכי מושך אותך:עיניים,שפתיים,גב אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי:או או או אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב:
ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב:היפ הופ,לטיני,שירי אהבה חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?:לא מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות?כןןן
לועס דברים?כןן אוהב להתקלח?:
כן אוהב להתעטש?:
לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:כן אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לפעמים שמש או גשם?:שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:תלוי בעונה ילדותי?:לא חושבת חולם בהקיץ?:כן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

באיזה סוג של מכונית תנהג?:שנוסעת

NimaZ

New member
יאא אבילוס../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

את תהיי כזאת פיסכולוגית
זה כזה מתאים לך

משעמם לי שיא!!!

עבר: שם המורה בכיתה א': אידה (והיום יש לה סרטן) הזיכרון הראשון שלך: מלחמת המפרץ ואבא של אחותי מגלח את הזקן מתנחלים שלו כי לא עולה עליו המסיכה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש היו לי קלפים של ברביות מכתביות ומדבקות אבל היתי מכורה לצבי הנינגה והלכתי להופעה אפילו האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: כיתה ט' ספורט המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): יו פוווול מפחת תקוה לראשון ומראשון לפתח תקוה ומפתח תקוה לראשון וחוזר חלילה איזה 6 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: הזוי השיר האחרון ששרת: "כל הפנים והשמות" דני רובס הדבר האחרון שצחקת בגללו: "תנו לי קצת סלוצקי" בתוספת תנועת היד הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע בסרטי שואה האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "הלואי תמותו ותצא לכם מהטלויזיה סמארה ותשרפו שתיכן עם הסרט שלכם" הדבר האחרון שאכלת: קליק OK הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: תחתונים יפות מTNT השיר האחרון ששמעת: "רוחות מלחמה" רמי קליישטיין הדיסק האחרון שקנית: blood brothers לפני חצי שנה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כשיצאתי מהבטן הדבר הכי מטורף שעשית: עזבו אני רק אסיים לרשום וכבר יחכו 2 במדים לקחת אותי הווה: שיער נוכחי: חום עם גוונים בגדים נוכחיים: חולצה של מקדונלדס ומכנס משבצות תכשיטים נוכחיים: שני צמידים מגומי שחורים עצבנות נוכחית: משעמם לי שיא! התגעגעות נוכחית: לונדון!!! תמונת דסקטופ נוכחית: רכבת תחתית בלונדון חבר\\ה?: חחח ממש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ***** ****** האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? הלואי והיתי עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ****** ****** ממה הכי נמאס לך?: מהחיים את מי היית רוצה להרוג? את כולם הכי פחות מהנה?: ???? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: סטנדאפ? איפה אתה הולך לגור?: לונדון-תל אביב (מסתדר עם סטיבן) כמה ילדים אתה רוצה?: לא צריך באיזה סוג של מכונית תנהג?: האודי טי טי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במגדלים על נמיר חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: פורקיפיין טרי ספר אהוב: בית הבובות סופר(ים) אהוב(ים): לואיס קרול צבע אהוב: בורדו פריט לבוש אהוב: חולצת הפליי בול שלי איבר שהכי מושך אותך: עיניים (כסף נחשב איבר או פריט נוסף?) אתה שמח כש: מישו שאני אוהבת מתקשר אליי (ואני לא אוהבת הרבה) אתה מרגיש בודד כש: יום הזכרון וממש משעם לי האם אתה חושב יותר מדי:כןןןןן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: שיין מווסטלייף נישק אותי ומארק התחיל איתי מספיק טוב? האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: הקפה הקר בפחית ריח אהוב: הוגו בוס לגבר מה מכעיס אותך: כשלא מעריכים וחושבים לפי גיל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לצחוק על הכל האדם שעושה לך הכי טוב: ***** ******* סגנון מוזיקה אהוב: רוק פופ חדר אהוב בבית: החדר שלי? מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: נפח מורה אהוב: אוהב את בצפר?: זה כבר לא משנה כי אני לא באחד מואהאהאה נרדם בשיעורים?: נרדמתי בזמנו מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: יש מצב נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: תלוי איפה למשל באנגליה זה לא כיף בכלל אוהב להתעטש?: כן זה ממש כיף שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי אבל אני לא עושה כלום קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע אני עצלנית שיא חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן בתול?: נו באמת יש גבול נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: בסדר אוהב לטייל?: תגדירו לטייל אוהב כפכפים?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא צריך להוציא אותם מהחוק! לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם!!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: קצת חולם בהקיץ?: כן המון

../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אפרת הזיכרון הראשון שלך:
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים... פעם אחת כשהייתי תינוקת... ואח"כ עברתי לאיפה שאני עכשיו
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מאושרת השיר האחרון ששרת: התקווה בטקס בבצפר... הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממממ סתם בגלל דבר דפוק מקודם... הפעם האחרונה שבכית: לא מזמן האדם האחרון שראית: אממממ הדר הדבר האחרון שאמרת: בייי
הדבר האחרון שאכלת: לחמניה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: קולה השיר האחרון ששמעת: שירי יום הזיכרון הדיסק האחרון שקנית: אפרת גוש
[למרות שהדיסק האחרון שהגיע אליי הוא של אביתר בנאי
אבל זכיתי בו!
] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול
הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. הווה: שיער נוכחי: השיער שלי? בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה לבנה של בצפר תכשיטים נוכחיים: צמיד אחד ירוק וכחול כזה... ואחד בגווני כחול שאורלי הכינה לי
עצבנות נוכחית: לא קיימת התגעגעות נוכחית: לכל מיני אנשים שאני כבר לא רואה... [וראיתי היום הרבה חיילים מהמושב שלי שהמון המון זמן לא ראיתי!] תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה משעשעץ למדי שלי ושל חברה שלי
חבר\\ה?: נושא רגיש
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש כמה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה?: ?? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני לומדת פיסיקה ומדעי המחשב... אז אני משערת שזה יהיה משהו בתחום הזה כי זה מה שאני אוהבת
איפה אתה הולך לגור?: במושב. definitely. כמה ילדים אתה רוצה?: 3 או 2.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: למי אכפת עכשיו?
קודם שיהיה לי רישיון ואז נדבר! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עובדת במשהו שאני אוהבת, נשואה ועם ילד אחד לפחות. ושאני גם אהיה מאושרת מכל זה. חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה, מוניקה סקס, יוני בלוך ולהקתו
[שזה כולל גם את אפרת גוש!] , מופע הארנבות של ד"ר קספר... ותדמיינו שעברי לידר ואביתר בנאי הם גם להקות
ספר אהוב: פרא/גבי ניצן, ללא ספק. סופר(ים) אהוב(ים): גבי ניצן, אתגר קרת. צבע אהוב: כתום, ואני אוהבת המון צבעים... צבעוני זה בכלל נפלא
פריט לבוש אהוב: אולסטאר
איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: טוב לי אתה מרגיש בודד כש: אני לבד? האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בכל מקום שיבוא לי. אדם מפורסם שפגשת: סטנדאפיסטים?
האם יש לך אילושהם חרטות:
קפה אהוב: שונאת קפה ריח אהוב: של אחרי הגשם, של יער, של דלק מה מכעיס אותך: אנשים מרגיזים וצבועים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת...
האדם שעושה לך הכי טוב: החברות שלי. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי בעיקר. חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: מדעי החיים. השנה אני נפטרת מזה!
מורה אהוב: המורה שלי למדעי המחשב... כי היא ממש אוהבת אותי
אוהב את בצפר?: ממש..
נרדם בשיעורים?: כמעט מעשן?: בחיים לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי... אם זה ממישהו שקרוב אליי אז כן... אם זה מישהו שלא אכפת לי ממנו אז למה שאני אפגע ממנו?
נותן מעצמך?: כן. ולפעמים יותר מדי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן!
לועס דברים? קצת
אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: לא
[וזה גם נושא רגיש אצלי] שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה משעשע אותי תמיד
אוהב לצחצח שיניים?: כן
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן |מדריכהלמופת| קונה צרובים\\צורב?: לא... רק אם זה שירים של הרבה זמרים ביחד...
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת ברגל... אבל לא יותר מדי
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: הלוואי בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן. אבל אני שונאת לגזור את שלי
גופיות?: כן אוהב לטייל?: מאוד אוהב כפכפים?: רק כאלה של ים... לא כאלה עם פלטפורמה. לובש בוקסר?: לפעמים ישנה עם בוקסר... שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: גם וגם
ילדותי?: לפעמים
חולם בהקיץ?: כן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

אבל היא בכל זאת ביישנית..

תורי

שם המורה בכיתה א': פנינה הזיכרון הראשון שלך:כשהייתי בגן עשיתי פיפי במיטה ולא רציתי שההורים שלי ידעו אז שמתי תכלב שלי במיטה לישון איתי ובבוקר אמרתי לאמא ואבא שהכלב עשה פיפי במיטה שלי האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה נדמה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טעימה! השיר האחרון ששרת: "הופה הופה הופה הופה היי-גדוד ד'" הדבר האחרון שצחקת בגללו: מאיה פו הפעם האחרונה שבכית: תוכנית בטלוויזיה על חייל האדם האחרון שראית:אמא..טוב זאת לא חוכמה היא פה לידי הדבר האחרון שאמרת: תביא לי אוכל הדבר האחרון שאכלת: פשטידת תפוחי אדמה. איכס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית:עגיל לאף השיר האחרון ששמעת:משו של היי פייב הדיסק האחרון שקנית:מוקי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:מקודם הדבר הכי מטורף שעשית:אמ עגיל באף? או אולי ראסטות טוב נו אני לא מטורפת הווה: שיער נוכחי:ראסטות בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה של אבא תכשיטים נוכחיים:אין עליי כלום עצבנות נוכחית:(= התגעגעות נוכחית:גיא תמונת דסקטופ נוכחית:המשפחה הצהובה הזאת חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אחותי מור האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?אמת, עבודה בספרות ועבודה בגאוגרםיה שהייתי אמורה להגיש שבוע שעבר..הא כן, ומונולוג בתאטרון שאני אמורה ללמוד בעל פה להיות ראשון האם אתה עייף? רעב? עייפה לא.. אבל אני רעבה! הפשטידה הזאת ממש לא טעימה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותי ממה הכי נמאס לך?:מאנשים את מי היית רוצה להרוג? את לרקיעלכגלחהעלג הכי פחות מהנה?:בופ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית בהכחשה איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: מליון! יש לי כ"כ הרבה שמות שאני רוצה לתת.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: כחולהה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:לא משנה איפה העיקר עם מישהו אהוב חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה:אני שומעת הכל ספר אהוב:דור הפרוזק סופר(ים) אהוב(ים):וואו אם אני אתחיל זה לא יגמר צבע אהוב:צהוב פריט לבוש אהוב:חזייה איבר שהכי מושך אותך:שיער או אולי אף אתה שמח כש:טעים לי בפה אתה מרגיש בודד כש: אין אוכל בבית האם אתה חושב יותר מדי:יש מצב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:בירושלים אדם מפורסם שפגשת: מנוחה..זאת מערוץ הילדים..נראה לי קוראים לה סיוון..ולא ממש פגשתי אותה, כולה ראיתי אותה בת"א האם יש לך אילושהם חרטות: יש אבל אין מה לעשות קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: אודם של אמא מה מכעיס אותך:שנוגעים לי במכתבים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:צריכה לחשוב על זה האדם שעושה לך הכי טוב:חברה סגנון מוזיקה אהוב:הכל חדר אהוב בבית:מטבח מקום אהוב בעולם:שבט שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: מגי אוהב את בצפר?:כן נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות?מזתומרת? לועס דברים?כן-אוכל.. אוהב להתקלח?:לא אוהב להתעטש?: כן! מאודדדדד שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לא מה פתאום אני מתה על זה אוהב לצחצח שיניים?:כן זה מעורר אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן לקטנוע ישן הרבה?: כן בתול?:כן נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:זה בסדר גופיות?: כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לא סוף!

RossandRachel

New member
שלי

עבר: שם המורה בכיתה א': עירית הזיכרון הראשון שלך: ישבתי באמבטיה בתוך גלגל הצלה בגיל 3 או 4 והתהפכתי בגלל חוסר שיווי משקל... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חמאת בוטנים עם מלפפון חמוץ נחשב מוזר? :) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מוסיקה...חח היו 4 שאלות על אופרות בכתה ה' ולא עניתי נכון על 2- אז 50 המקצוע האחרון שנכשלת בו: מוסיקה-אותו מבחן האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נולדתי ברעננה בגיל שלוש עברנו לבסיס צבאי חצור לשנתיים חזרנו לרעננהו עברנו לפני 8 שנים למקום אחר ברעננה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה! השיר האחרון ששרת: היום- שירים עד כאן הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום בחזרות- ילד שהקריא בצורה משעשעת ביותר הפעם האחרונה שבכית: היום- בטקס האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: קוביית שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פלאפון.אתמול... השיר האחרון ששמעת: "שיר השיכור" משלמה המלך ושלמי הסנדלר הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שניה הדבר הכי מטורף שעשית: לא מטורף מבחינה פראית אבל מוזר בהחלט- ראיתי אותה הצגה שש פעמים ושתיים מהן היו בהפרש של שבועיים הווה: שיער נוכחי: צבע?חום בגדים נוכחיים: טי שירט שכתוב עליה "HOW YOU DOIN?" תכשיטים נוכחיים: טבעת עצבנות נוכחית: אין...מוזר... התגעגעות נוכחית: יש שתיים- לאביטל ולמישהו סודי :) תמונת דסקטופ נוכחית: מעשה ידיי- אלה וגבריאל ("מרילו"), רוס ורייצ'ל ("חברים") ואלכס ןואמה ("אלככס ואמה") חבר\\ה?: לא יודעת...זה לא סגור...מקווה שייסגר..:) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אסף גולדשטיין או מאתיו פרי- מי שיבוא קודם...חחח האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? נופ האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:סודי ממה הכי נמאס לך?: מהלחץ של סופשנה... את מי היית רוצה להרוג? אף אחד!!חס וחלילה!! הכי פחות מהנה?: להכין ש.ב בתנ"ך... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עו"ד לענייני משפחה איפה אתה הולך לגור?: רעננה כנראה...שנתיים- 4 בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: שניים באיזה סוג של מכונית תנהג?:אין לי שמץ. לא אכפת לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בשיא חיי- קריירה מליחה ומשפחה חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אין. אני אוהבת שירים- לא להקות או זמרים ספר אהוב: "צופן דה וינצ'י" סופר(ים) אהוב(ים): שרון קריץ' ודן בראון צבע אהוב: כחול-סגלגל פריט לבוש אהוב: החולצה של HOW YOU DOIN'?" איבר שהכי מושך אותך: שיער! זה לא איבר, אבל לא משנה אתה שמח כש: אני לא לחוצה אתה מרגיש בודד כש: אף פעם האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב או בארץ- מה רע? אדם מפורסם שפגשת: אביטל לבני!!!!!!!!! בשבילי היא הכי מפורסמת בעולם! אבל גם אמיר פיי גוטמן, גיא זוארץ, אסף גולדשטיין,אילנה אביטל, מיכל אמדורסקי--נו, כל השחקנים של מרילו-תעשו את החישוב האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש. לא מסתכלת על העבר קפה אהוב: לאטה ריח אהוב: של גשם/בריכה, של האביב מה מכעיס אותך: לחץ!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה...חחח האדם שעושה לך הכי טוב:המשפחה שלי.. סגנון מוזיקה אהוב: הכל כמעט חדר אהוב בבית: שלי! מקום אהוב בעולם: יוניברסל סטודיוס- ארה"ב! מקצוע שנוא: תנךךךךך מורה אהוב: אני חושבת שארנה...או רבקה...חח אבל זה לא אומר לכם כלום... אוהב את בצפר?:נשמע מוזר-אבל מאד! נרדם בשיעורים?: תלוי איזה (תנך תנך תנך) מעשן?: נופ! בחיים לא! נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא! נותן מעצמך?: הכי שאפשר אוהב לפוצץ נייר בועות? חח כן! לועס דברים? לפעמים אוהב להתקלח?: מאד אוהב להתעטש?: חח כן מאד!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא במיוחד אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאד מאד!! קונה צרובים\\צורב?: לא!!!!!נגד זה!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת הרבה הרבה ברגל...כמעט לכל מקום- אוהבת את זה חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן. כרטיסים לתאטרון! חוץ מזה יש לי כל מה שאני צריכה ישן הרבה?: לא-אבל הלוואי והיהל י זמן בתול?: כן נקשר לחפצים?: מאד אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: חצי חצי- לפעמים מאד לפעמים ממש לא חולם בהקיץ?: כן

יו איזו חולצה שולטת!../images/Emo3.gif

וההצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" זאת הצגה ממש יפה

NimaZ

New member
|עוגה|../images/Emo108.gif

בא לי עוגה
עבר: שם המורה בכיתה א': מאירה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת:| האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: המממ... לא, אני לא חושבת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי
[חס וחלילה טפוטפוטפו]... לפחותלא שאני זוכרת:| המקצוע האחרון שנכשלת בו:^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת.. לכאן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מאושרת
השיר האחרון ששרת: שיר אחד שנדבק לי מהטקס:S הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיעור "תנ"ך" היום
הפעם האחרונה שבכית: לא יודעת האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: "היהייהיהי" [צחקתי
] הדבר האחרון שאכלת: גבינה. הדבר האחרון ששתית: חלב הדבר האחרון שקנית: לא יודעת השיר האחרון ששמעת: משו מהטקס הדיסק האחרון שקנית: שניים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: טחע.. אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: שיערי כזה
מהנ זאת השאלה הזאת?! בגדים נוכחיים: בגדיים כאלה
תכשיטים נוכחיים: תכשיטיים כאלה [מה?! נעמה די
לא מצחיק
] עצבנות נוכחית: די מעוצבנת על השאלון הדיסלקט הזה התגעגעות נוכחית: :| תמונת דסקטופ נוכחית: זאת [
] חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נמנמ..:| האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? נופD: האם אתה עייף? רעב? לאלא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: :|... שאלון, אתה רומז משו?
ממה הכי נמאס לך?: ממך
את מי היית רוצה להרוג?
הכי פחות מהנה?: שאלון.. אתה מנסה לעשות משו?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: צלמת
איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: :| באיזה סוג של מכונית תנהג?: אחת שנוסעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בואו נחשב.. 15 שנה זה יהיה כשאני אהיה בת 29. אז עם איזה משו בחיים:| לא יודעת נו מה
חושב הרבה על העתיד?: לעיתים מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אינפקציה ספר אהוב: יש הרבה
סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: skate grey ולבן פריט לבוש אהוב: ג'ינסים וטישירטים איבר שהכי מושך אותך: נממ.. לא יודעת אתה שמח כש: קורה משהו שמח [זה כמו הפרסומת עם יאיר לפיד: "כשאתם חושבים על דגל, על מה אתם חושבים??" על דגל
יא עילג
] אתה מרגיש בודד כש: אני בודדה:| האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: במקום שמדברים בו שומארית עתיקה
אדם מפורסם שפגשת: :| האם יש לך אילושהם חרטות: נחש
קפה אהוב: פפפפפפפפפפפפ ריח אהוב: עוגת אורז
מה מכעיס אותך: דברים שמכעיסים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי כשרון.. אני ילדה ללא כישרון. האדם שעושה לך הכי טוב: טרטל, האבן מחמד שלי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: נו באמת?! אתם מצפים שאני אגיד איזה חדר אני אוהבת הכיי הרבה?
ואז כל השאר ירגישו רע
מקום אהוב בעולם: המקום שמדברים בו שומארית עתיקה
מקצוע שנוא: תנ"ך. מורה אהוב: רינה אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?: רק אם אני ממש ממש ממש ממש עייפה מעשן?: פיכסע
נפגע (רגשית) בקלות?: לא.. לא יודעת בעצם נותן מעצמך?: שמישו יתרגם לי אוהב לפוצץ נייר בועות? העעעע *מצטמררת* לועס דברים? :| אם הם בתוך הפה שלי:| אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?:
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לאאאא אוהב לצחצח שיניים?: פפפפ אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. ענית על זה כבר
קונה צרובים\\צורב?: לא כ"כ אוהב לנסוע או הולך ברגל?: :| חוסך כסף למשהו מיוחד?: נמנמ... בכללי לא ישן הרבה?: ממש לא בתול?:
נקשר לחפצים?: מזתומרת?:| נגיד כמו לטרטל, אבן המחמד שלי? או לסלי [שחוגג יומולדת שנתיים ב-29 למאי.. הוא יצפה לשרשור
] אוהב חולצות גזורות?: הם לא מכאיבות ליע ואני לא מכאיבה להן גופיות?: כנ"ל אוהב לטייל?: נופ אוהב כפכפים?: נופ לובש בוקסר?: הם לא מכאיבים לי ואני לא להם
שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: :| ילדותי?: אני?
חולם בהקיץ?: המוון |עוגה|?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וקחי עוגה

למעלה