אני לא יודע אם אתם זוכרים
אבל היה כבר מקרה של טרולים לפני כמה שנים טובות. גם אז היו תגובות נלהמות ורצחניות. למי שאהב את חילופי המילים השנונות שנראו בשרשור זה, אני ממליץ בחום לראות ששלוש שנים עברו ולא השתנה כמעט כלום. האנשים אותם אנשים, רק הכינויים מתחלפים. אני אישית ממליץ לא להגיב, לתת לה לשפוך את כל ה... נקרא לזה זעם, רצון לתשומת לב. כל תגובה רק תגרום לה לעוד ועוד. אין טעם לצחוק על טעויות הכתיב שלה, זאת הסיבה שהיא מתנהגת בצורה הזאת. חוסר ודאות, לגלוג של אנשים אחרים, זאת הסיבה שרוב האנשים מדברים בפורומים ומלגלגים על אנשים אחרים. חוסר הזהות רק תורם להם להרגיש כוח שאינו נמצא בעולם האמיתי. לכן, אני אומר שאנחנו צריכים להודיע לגברת הנכבדה שאנחנו לא שונאים אותה או מקללים אותה, אפילו על כל הדברים שהיא אומרת, אלא שאנחנו מקבלים אותך לפורום בשמחה. פה, אנחנו מקבלים כל אדם, אפילו אם הוא מנודה חברתית, אפילו אם הוא בכה כשהרגו את חלמיש ואת סער או בחורה שעורגת בסתר לרייסטלין שיבוא רק אליה (למעשה, ספרתי שיש פה מספר כאלו, איפה החשאיות!!??) אז, ברוכה הבאה לפורום המגניב שלנו, מקווה שתישארי. הרבה זמן לא ראיתי שרשורים של יותר ממאה הודעות.