יהה!!קולינג!!

LuLuLu iT

New member
שיו יו יו,

תראו מה קורה כשעוזבים אתכם ליומיים.

strahd

New member
אני לא יודע אם אתם זוכרים

אבל היה כבר מקרה של טרולים לפני כמה שנים טובות. גם אז היו תגובות נלהמות ורצחניות. למי שאהב את חילופי המילים השנונות שנראו בשרשור זה, אני ממליץ בחום לראות ששלוש שנים עברו ולא השתנה כמעט כלום. האנשים אותם אנשים, רק הכינויים מתחלפים. אני אישית ממליץ לא להגיב, לתת לה לשפוך את כל ה... נקרא לזה זעם, רצון לתשומת לב. כל תגובה רק תגרום לה לעוד ועוד. אין טעם לצחוק על טעויות הכתיב שלה, זאת הסיבה שהיא מתנהגת בצורה הזאת. חוסר ודאות, לגלוג של אנשים אחרים, זאת הסיבה שרוב האנשים מדברים בפורומים ומלגלגים על אנשים אחרים. חוסר הזהות רק תורם להם להרגיש כוח שאינו נמצא בעולם האמיתי. לכן, אני אומר שאנחנו צריכים להודיע לגברת הנכבדה שאנחנו לא שונאים אותה או מקללים אותה, אפילו על כל הדברים שהיא אומרת, אלא שאנחנו מקבלים אותך לפורום בשמחה. פה, אנחנו מקבלים כל אדם, אפילו אם הוא מנודה חברתית, אפילו אם הוא בכה כשהרגו את חלמיש ואת סער או בחורה שעורגת בסתר לרייסטלין שיבוא רק אליה (למעשה, ספרתי שיש פה מספר כאלו, איפה החשאיות!!??) אז, ברוכה הבאה לפורום המגניב שלנו, מקווה שתישארי. הרבה זמן לא ראיתי שרשורים של יותר ממאה הודעות.

princes15

New member
תשיג לעצמך חיים!

לי יש טעויות כתיב??הסברתי כבר!! חח ואתה חושב שחסר לי צומי??סמוך עליי שלא!!יש לי את כל הצומי שאני רוצה בעולם ולא ממכם..ומה אתה בכלל?פסיכולוג??חוסר הזהות עלקק! אני פשוט בשוק ממך!!כמה בולשיט כתבת פה..וחצי מילה לא נכונה...

strahd

New member
ולהלן מספר דברים

קודם כל, בירכתי אותך לשלום, הדבר הראשון שעושים (רק מתוך נימוס), הוא לומר שלום בחזרה, אבל נחליק את זה. חשבתי בהתחלה לא לענות לך, אבל מכיוון שעדיין מנומס לענות, אגיב. אך אני מבקש לא לגרור אותך לויכוח טיפשי. אם יש לך משהו חכם ומועיל להוסיף, אני אענה, אם לא. אז הדיון מסתיים. מוסכם? לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות (מה לעשות, אין זמן), אבל במה שקראתי היו מעט טעויות כתיב. זה קורה. מצטער אם העלבתי. האם אני פסיכולוג? האמת היא שלמדתי את זה באוניברסיטה ואני מתמחה במיוחד בפסיכופתולוגיה, אבל אני עוסק בדברים אחרים בחיי. ראיתי כמה דברים שאני כן מסכים איתך. שאלוקים כותבים עם ק' ושאריק סגל הוא אחלה סופר. והנה כמה דברים שאני לא מסכים איתם: התגובה הראשונית שלך היתה כמו בעיטה בדלת הכניסה של הרבה מהאנשים כאן וזרקת זבל לתוך הבית. אני בטוח שאת לא היית שמחה אם מישהו היה עושה את זה לך. אני לא מבקש התנצלות כלפי כל האנשים, כי אני מבין את המניעים שלך, אבל נא לא להעליב את האנשים שכאן. זה הכול.

someboddy

New member
strahd צודק... האהבה תנצח!!!

כולם ביחד, התצרפו אלי פרינסס, אנחנו אוהבים אותך! אם נאהב את הטרול, נוכל לנצח אותו! נכון, זה קיטשי, אבל גם זה שתומס קובננט ניצח את לורד פאול בעזרת צחוק זה קיטשי, וזו עדיין הייתה טרילוגיה נהדרת!(אה! הרסתי לכם את הסוף! ספויילרים שולתים עם ת'!)

Prophet Of God

New member
שמע גבר

אתה חייב לצאת מהסרט של להאכיל את הטרול. זה מתחיל להציק כבר, ותר ותר.

princes15

New member
מי שמדבר על טעויות כתיב!!

כתבת "התצרפו"...וכותבים הצטרפו!!תאכל ת'לב!!

../images/Emo6.gif

וואי, שכחתי מMD!! בואו אני אגלה לכם סוד שנוף גילתה לי במפגש הראשון: הMD הזה, זה בעצם מישהו שכבר היה בפורום וסתם שיעמם לו והוא רצה לעבוד על כולם. הכינוי המקורי שלו היה מארק מג הקלשון [פייטון בטח זוכר אותו טוב מאוד]

בטח שזה היה סוד

רק הוא, את ונוף ידעתם. ונוף אמרה לי את זה בסוי-סודות שאני לא אגיד לאף אחד.

python 4

New member
עכשיו זה מישהו שהייתי חוסם!../images/Emo46.gif

מארק-"בואו נקרא באיזה סדר שבא לנו"-חד הקלשון

strahd

New member
זה בסדר

גם הצבא מחק ממני שלוש שנים. אין לי מושג מה עשיתי בסוף המאה שעברה.

למעלה