יהה!!קולינג!!

someboddy

New member
איזה אסוציאציות בראש שלכם...

הוא שאל למה, אז עניתי לו כובע. ועכשיו תשובה רצינית - חורף!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

שפיצית!!!!!!!!1 בכולופן, לאסוציאציות: שני קישקע ממרום גולן.

LuLuLu iT

New member
גלויה של שני קישקע ממרום גולן,

אם אנחנו כבר מדייקים..

Guybrush Marley

New member
הא

קצלה: אפשר להקריא לך משהו מהעיתון, נחצ'ה? נחצ'ה: כן קצלה קצלה: עמוד 3 פההההההההה

someboddy

New member
אלוקים את אומרת, אה.....

לעשות.... לא לעשות.... לעשות.... זה הולך לעשות צרות....... זה לגמריי שווה את זה....... לעשות.... לא לעשות.... לעשות.... הולכים להתעצבן עליי........ זובי.......... לעשות.... לא לעשות.... לעשות.... לא לעשות.... לעשות! י ה ו ה

princes15

New member
כן אלוקים אני אומרת..יש בעיות??

אתה כזה..אוףף עזוב.. שאני יבין..אתה מנסה להוכיח לי משו?מנסה לעצבן אותי?כי מה הקטע שלך??אשכרה אתה כמו ילד קטן..תעשה מה שבא לךך..אתה חושב שאם אתה אומר את זה אז אני כאילו "יתעצבן"? לא מותק לא...

ת-ל-מ-ד-י ל-כ-ת-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

יא חתיכת מטומטמת!!!!!!!!!!111 את באה לפה, בלי שום קשר למציאות, מתחילה סתם לזיין ת'שכל על שטויות, ועוד נשארת פה לדבר עם שטויות
ולנו אין חיים...? למה, כי אנחנו קוראים ספרים? שיט, אני גיק, אני קורא ספרים ואם היה לי עם מי הייתי משחק D&D. אני חנון ומפנטז על מפלצות. החלומות הרטובים שלי הם על טרוליות ודרקוניות. סגרנו עניין? את מוכנה לעוף מפה בבקשה?

someboddy

New member
אני מסכים איתך, אבל...

אתה חולם חלומות אירוטיים על טרוליות? למה? יש ריחות בחלומות שלך?

למעלה