יהה!!קולינג!!

princes15

New member
אני מחפשת לריב??

אתה כזה תינוק זה הורג אותי פשוט!! חתיכת אידיוט!!בא לך להפסיק לחזור על אותו דבר כמה פעמים??כל תגובה אצלך אותו הדבר....

Guybrush Marley

New member
נו, מותק,

מה את כבר מבינה בפוליטיקה הישראלית? ששרון עומד למות (וזה טוב כי הוא נתן את גוש קטיף), שאולמרט ראש ממשלה (וזה לא טוב, כי בתעמולה של הליכוד אמרו שאסור לתת לו מדינה), לא נשכח ולא נסלח (את פינוי גוש קטיף, כמובן) ומוות לערבים?

Guybrush Marley

New member
אז יש לי חדשות בשבילך

את מבינה בפוליטיקה כמו שישראל רפובליקת בננות. רגע, לא טוב.. את מבינה בפוליטיקה כמו הסיכוי שיגאל עמיר ישכב בשנה הקרובה עם לריסה טרימבובלר. |מקיא| |מקיא| |ועוד קצת|

princes15

New member
מה עובר עלייך??

תעשה לי טובה..אני מבינה בפוליטיקה יותר מכל הפורום הזה ביחד..

Guybrush Marley

New member
גאד רק חסר לך להצטרף לתנועת נוער

ובאמת תעשי את זה. יש קן של הנוער העובד באפרידר.

הלו הלו הלו

הגזמת. בלי ירידות על תנועות נוער בבקשה [אלא אם זה הצופים, אם כן-בבקשה...]

LuLuLu iT

New member
באתי להסכים איתך..

אבל.. ניה.~ צופים שליטה.

Guybrush Marley

New member
אממ.. לא נראה לי שהובנתי נכון

לא ירדתי על שום תנועת נוער, אני מדריך בנוער העובד והלומד, וכתבתי בתגובה למה שcrysania אמרה, שהיא צריכה לפי דעתי להצטרף לתנועת נוער, שלהן יש את הכח לעשות את על מה שהיא ציינה. אגב, הצופים זה לא ממש תנועת נוער.

Knotted String

New member
אל תתחיל.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

באמת. היו לנו מספיק כאלה בימי סייבר. אני, ויערה, ולירון וכו' לא מבטלות את מה שאתה עושה, אז אל תבטל את מה שאנחנו עושות. תודה, שלום.

Guybrush Marley

New member
חעחעע

אוף אני דווקא אוהב וויכוחים כאלה.. זה סוג של כיף למרות שעדיף לעשות אותם פא"פ, אבל את גם ככה לא רוצה חבל P=

Knotted String

New member
לא אכפת לי להתווכח.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יעידו שאני אוהבת את זה. אבל קודם כל, כאן זה לא המקום. דבר שני, לבוא בגישה שלילית, מזלזלת ומתריסה לא עושה חשק לנהל שום דיון.

someboddy

New member
בואו נהרוג את הויכוח כשהוא עוד צעיר

השתתפתי במספיק ויכוחים בנושא "VB זה לא שפה" כדי לדעת כמה מיגע ויכוח כזה יכול להיות.

Wing Chan

New member
תכלס, הוא צודק, מהסיבה הפשוטה

שהצופים אולי אוהבים לעשות פעולות עם חניכים וטיולים ולהוות חוג ומסגרת וכ'ו, אבל אין להם אידיאולוגיה פוליטית מאחורי אותן פעולות, וזה אחד הדברים המרכזיים שמבדילים בין תנועת נוער לבואו נקרא לזה "חוג" או מסגרת חברתית אחרת. כמובן שאני לא אומר את זה כטוב או רע כי כידוע לכולכם, או רובכם - אני לא רוחש חיבה לאף תנועת נוער, מצידי שהן לא היו מתקיימות בכלל וזה לא היה מפריע לי.

Knotted String

New member
לא, זה לא נכון.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הצופים הם תנועה פוליטית כמו כל תנועה.

crysania

New member
^^ אני כבר בשומר הצעיר. חמרות שתקעו

לנו מדריכה מפגרת. היא חייבת לי 420 שקל כבר מלפני חודש והיא פשוט לא מחזירה. אני מתקשרת אליה כמעט כל יום, באה לכל הפעולות (למרות שהיא מבטלת אותם אחת אחת) ואין כסף): בסוף אני אחנוק אותה ואקח לה את כל הכסף שרק היה לה... מואחאחא מה עושים בנוער העובד? הייתי גם בצופים, זה היה הדבר המשעמם ביותר שיש (אפילו בית ספר פחות נורא). אני רק זוכרת ש"שיחקנו" למצוא את המטמון, והמדריכים טיילו בגני שעשועים ומצאו את כל הפתקיות לבד. אנחנו סתם רצנו אחריהם כמו זנבות.

למעלה