יהה!!קולינג!!

princes15

New member
אע??

וותר...פרוש לדוקים..יותר מתאים לסטייל שלך(שאין לך..)

someboddy

New member
חברה, דוקים

שלום חבריה, כולנו פה אחוקים אז הבא נתיישבה ונשחק בדוקים עם דוקים אתה מרגיש חכם וגם שנון אפילו לא איכפת לי אם כולם קוראים לי חנון דוקים זה משחק מרהיב דוקים זה כה חביב דוקים בכיתה, בבית, מול מחשב דוקים עם ילדה שאתה אותה אוהב אז נשחק כולנו עכשיו לפי התור ויש לך גם בונוס אם תוציא את השחור דוקים זה משחק מרהיב דוקים זה כה חביב דוקים זה שיא הכיף דוקים אז הבא נתלפלף דוקים, דוקים, דו דו דוקים נה נה לה לה הדבקתי מרוקאי וגם דתי אדוק יושבים במעגל ומשחקים בדוק אז הצטרפו אלינו, הקשיבו, זוהי מניה משחק שכבר שיגע את פולניה ורומניה דוקים זה משחק מרהיב דוקים זה כה חביב דוקים זה שיא הכיף אז הבא נתלפלף דוקים מרומניה השיגעון הישן שכובש את לפלפי ישראל

princes15

New member
אוקי..אני מתחילה לדאוג..ואפילו לך!!

מה נסגר עם האנשים בעולם הזה??

someboddy

New member
כדאי שתדאגי... הסתבכת עם גיימר...

נולדת לעולם שבו someboddy מסתובב חופשי. אני יכול להכין טפט מתעודות האי שפיות שקיבלתי. אני אוהב להתחפש לנינג'ה, להסתובב בבית הספר, להפריע לשיעורים ולהפחיד תלמידות. החיוך שלי זורע פאניקה בקרב יצורים חיים. כשהייתי בן 12, אבא שלי לקח אותי להרוס בית ספר. התשובה שלי לכל דבר זה חורף או צ'אק נוריס. ניסיתי את שניהם על שאלות שמורים בבית הספר שאלו אותי. אני מכיר עשרות מהלכים ממשחקי מכות - ומבצע אותם במקומות ציבוריים, כולל הקולות. והכי מפחיד - חוץ מהקטע עם הטפט מתעודות האי שפיות - הכל אמת. יש רק דרך אחת להתחמק ממני, פרינססה.(דרך אגב, נסיכה כותבים עם שני S, כלומר princess ולא princes. הכינוי שלך זה "נסיכים15") בכל אופן, זה מה שאת צריכה לעשות כדי להיפטר ממני. שהאחרים לא יעשו את זה, כי הם לא רוצים להיפטר ממני(אני חמוד. אין מה לעשות) החזיקי על הכפתור עם הלוגו של חלונות(הוא נמצא בין Ctrl וAlt) לחוץ, ולחצי על R. תכתבי בשורת הטקסט "cmd"(בלי המרכאות) ולחצי OK(או אישור, אם יש לך גירסה עברית של חלונות). כתבי ":format c"(שוב בלי המרכאות) ולחצי Enter. הקישי Y ולחצי על Enter. טוב, נסיכונת. לעבודה. אם תעקבי אחרי ההוראות כמו שצריך, תקבלי סוכריה.

princes15

New member
שיוו איזה פחד אל תעשה לי את זה!

אפשר לדעת מה את חש?למה מי אתה חושב שאתה?? אין לך מושג כמהה אני רוצה להיפטר ממך..אבל תסביר את עצמך יותר טוב.. ואתה שיא הלא חמוד!אני כבר משו אחר..

princes15

New member
נו ו..?

אם אני עושה את זה מה קורה??אני מוחקת אותך??פשוט אל תשלח לי כלום יותר וזה!!

someboddy

New member
אני אקח סיכון

ואניח שאת מספיק חכמה בשביל לא לעשות את זה.

princes15

New member
פשש..שנון הבנאדם..

ולפי התגובות של כולם פה..אני יותר חכמה פה מכולםם!!

princes15

New member
רק חבל שזאת לא תהיה המילה האחרונה

כי המילה האחרונה שלי!!

someboddy

New member
מילה אחרונה

מורידים את הדיון הזה לרמה של ילדים בני חמש.

someboddy

New member
רמה של ילדים בני 2

גה דרי מוזי שגד ילדים בני 2 לא יודעים לדבר

someboddy

New member
רמה של ילדים בני 0

ילדים בני 0 בוודאי שהם לא יודעים לדבר. אלא אם כן אנחנו מדברים על צ'אק נוריס, ובמקרה הזה לא רק שהוא יודע לדבר, הוא גם יודע לתת בעיטה סיבובית.

princes15

New member
אע??

מי זה עכשיו??דמות דימיונית שהמצאת כי אין לך לחברים ולא רצית להשאר לבד??אוייי

someboddy

New member
חחחחחחחחחחחח

צ'אק נוריס... דמות דמיונית.... בעיניו של הסייר, הזר השאנן, כדאי לו להבחין בין טוב לרע. כי כשעיני הסייר מביטות אליך, כל רע שתעשה הוא יראה. בטקסס הסתכל מאחורי גבך, כי שם הסייר הולך להיות. או במקור:
In the Eyes of a Ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right. 'Cause the eyes of the Ranger are upon you, any wrong you do he's gonna see. When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the Ranger's gonna be.​
http://en.wikipedia.org/wiki/Norris%2C_Chuck

למעלה