כדאי שתדאגי... הסתבכת עם גיימר...
נולדת לעולם שבו someboddy מסתובב חופשי. אני יכול להכין טפט מתעודות האי שפיות שקיבלתי. אני אוהב להתחפש לנינג'ה, להסתובב בבית הספר, להפריע לשיעורים ולהפחיד תלמידות. החיוך שלי זורע פאניקה בקרב יצורים חיים. כשהייתי בן 12, אבא שלי לקח אותי להרוס בית ספר. התשובה שלי לכל דבר זה חורף או צ'אק נוריס. ניסיתי את שניהם על שאלות שמורים בבית הספר שאלו אותי. אני מכיר עשרות מהלכים ממשחקי מכות - ומבצע אותם במקומות ציבוריים, כולל הקולות. והכי מפחיד - חוץ מהקטע עם הטפט מתעודות האי שפיות - הכל אמת. יש רק דרך אחת להתחמק ממני, פרינססה.(דרך אגב, נסיכה כותבים עם שני S, כלומר princess ולא princes. הכינוי שלך זה "נסיכים15") בכל אופן, זה מה שאת צריכה לעשות כדי להיפטר ממני. שהאחרים לא יעשו את זה, כי הם לא רוצים להיפטר ממני(אני חמוד. אין מה לעשות) החזיקי על הכפתור עם הלוגו של חלונות(הוא נמצא בין Ctrl וAlt) לחוץ, ולחצי על R. תכתבי בשורת הטקסט "cmd"(בלי המרכאות) ולחצי OK(או אישור, אם יש לך גירסה עברית של חלונות). כתבי ":format c"(שוב בלי המרכאות) ולחצי Enter. הקישי Y ולחצי על Enter. טוב, נסיכונת. לעבודה. אם תעקבי אחרי ההוראות כמו שצריך, תקבלי סוכריה.