יד קשה.........יותר

• פותח הנושא pus
  • פורסם בתאריך

swelli

New member
ברור, סביר להניח שגם אחד עם מוט ברזל היה נותן

עבודה..

מרקו בי

New member
סתם בא לי לתת דוגמא קטנה

נספר על מר אוברים שלפני שנה נקלע לקטטת רחוב כמו שאתה קורה יחד עם אחיו מול משהו כמו 7 מאבטחי מועדון מסתבר שכל ה 7 חטפו ובגדול ולאוברים המסכן נשברה היד לא כי שברו לו אותה אלא מהמכות ללא כפפה והיו אין ספור סיפורים על קטטות רחוב שלוחמי mma השתתפו בהן אפילו טנק אבוט שהוא עגלה ובדיחת mma היה מפרק אנשים ברחוב וזה שהוא שיכור בעצם גם בזירה הוא שיכור

BeniTaz

New member
אחלה דוגמא

אני זוכר באמת שפורסם שאוברים ואחיו אישפזו את כל שבעת האנשים. לא חסר עוד דוגמאות ואני נחפש נמצא. מה שאני זוכר זה את הלוחם בנג'י ראדק מצליח להשתלט על שודד חמוש ולנטרל אותו במהלך שוד בבנק.

udi102

New member
מנגד את יכול לספר על הסיפור של faber

שהלך מכות מחוץ למועדון וניצל בנס ואם אתה רוצה אני יחפש לינק בהזדמנות שהוא מדבר על זה לכל דבר יש דוגמאות

izr

New member
שמע הוא היה בנחיתות מספרית מטורפת והם היו עם

בקבוקים שבורים ביד. הוא לוחם MMA, לא סופרמן. דוקא בתחילת הסיפור הוא הוריד די הרבה (עד כמה שזכור לי) כך שזו בעצם דוגמא הפוכה

pus

New member
...לא יכול להיות שאתה רציני

אתה באמת חושב שבחור בן 19 שמתאמן בק.מגע במקרה הטוב שעה 3-4 פעמים בשבוע מסוגל להתחיל בכלל להתמודד עם לוחם מקצועי?! (אני מודע כך שזה ויכוח תיאורטי ואף די ילדותי אבל בכל זאת .................( - : )

badb101

New member
כשאתה אומר לוחם מקצועי ...

אתה מבין שמדובר בלוחם mma נכון ? הוא לא ינצח מכות ברחוב יש הבדל ענק כנראה שאתה לא מודע כמה זמן לוקח להפוך ללוחם שייטת ואיזה רמת לחימה ואימונים הם עוברים שרוב לוחמי ה mma שלך אם לא כולם אחרי יומיים ירצו הביתה סתם לצורך הדיון אתה חופש שgsp או שוגאן מסוגלים להלחם נגד לוחם שייטת ??!!!! אם אתה חושב שכן זאת בעיה חמורה

isrhammer

New member
מה נסגר איתך אחי?

מה זה כל השטויות האלה..? אלא אם כן אתה מדבר על אפשרויות של מכות לביצים ואצבעות לעיניים, חוץ מזה אין להם הרבה סיכוי נגד לוחם MMA ראה מוטי הורנשטיין הבנתי שדיברת על הבדל בין קרב רחוב לקרב זירה, בגלל זה רשמתי גם על המכות לביצים ולעיניים.

badb101

New member
גבר בדיוק על זה דברתי ...

קרבות mma בזירה הוגנים עם חוקים ברחוב כל דבר הולך מה הקטע לא אמרתי שלוחם שייטת יכול לבוא להיות אלוף בufc תוך שנה למרות שמתאבק (האבקות מקצוענית מבוימת) ברוק לסנר הפך להיות אלוף הufc תוך שנתיים למרות שיש לו רקע עשיר בהאבקות זה היה קטע מאוד מצחיק ואפילו משפיל קצת לmma

isrhammer

New member
אין שום דבר מצחיק או משפיל...

הבן אדם בהמה! והיאבקות שהוא יודע זה לא מה שראית ב - WWE. לפני שהתחיל לעבוד ב - WWE ציטוט מוויקיפדיה: Lesnar won the 2000 NCAA wrestling championship as a heavyweight after placing second in 1999. Lesnar finished his amateur career as a two-time NJCAA All-American, 1998 NJCAA Heavyweight Champion, two-time NCAA All-American, two-time Big Ten Conference Champion, and the 2000 NCAA heavyweight champion with a record of 106–5 overall in four years of college לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/Brock_Lesnar#Early_life יש לו ניסיון עשיר בהיאבקות.

udi102

New member
רשמתי בעצמי שיש לו ניסיון עשיר בהאבקות ...

ושהוא היה אלוף במכללות . נתתי סתם דוגמא

bret24

New member
חחח מה אתה ילד בן 2

חחחחחח.......................................... אני אומר לך בוודאות אחי של מיליון אחוז שלוחם הליטוויט שמדורג100 בעולם מפרק כל לוחם שייטת וכל חייל בצ"הל לצורך העיניין. {אלא אם במכות רחוב אתה מתכוון שללוחם השייטת מותר להשתמש בקאלצניקוב}

למעלה