יד אחים לכם אושיט

רוני...

כוחות היס"מ שביצעו את המעשים השפלים הללו- רובם עבריינים שממילא הרביצו לאנשים, וכעת מצאו עבודה בה הם יכולים גם להרביץ וגם לקבל על מעשיהם. פשוט יותר נח. והכוחות האלה... הם משהו מיוחד. מאד מיוחד. הם לא נמנעים מפעולות אלימות כגון אלה, אלא מחפשים אותן. לא אחד ולא שניים הצטערו על כך שלא היה מאבק בחברון (מפי עדיות של אנשים שהיו שם) ולא התביישו להכריז על כך בגלוי. והמעשים שהיו בעמונה מעידים על האופי של האנשים האלה. התנהגות של חיות ותו לא. רבים מבין שורותיהם הם גויים... כעת- האם לשנוא אותם? בפשטות- כן... כבר דיברנו על השנאה וכיצד ניתן להגיע לידי אי-שנאה אמיתית. מי שלא מרגיש צורך לשנוא אותם... כנראה יש לו בעיה. אם אדם קופץ מראש הגג במקום לרדת במדרגות, סביר להניח שיפגע... כך גם פה- אם האדם לא מרגיש צורך לעבור את המדריגה הזו של השנאה- שנאת הרע, האכזריות, האימתיניות וכו'... אין זה בריא. סופו להגיע לידי כך שגם את המעשים הרעים לא ישנא... ותמיד יהיו תירוצים טובים.

r3fl3ct10n

New member
ומה עם

20 יסמניקים עושים על ילדה אחת לינצ'??|סדגש זה בסדר? היסמניקים המסכנים, ממש רחמי שמיים. אנשים שאומנו לפרק הפרות סדר אצל הערבים שהם האוייבים שלנו-עטים בשמחה על עוד קצת דם, מה זה משנה של מי? העיקר דם..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif באמת רחמי שמיים

הלוואי ואולמרט לא היה נותן פקודה לפנות את עמונה בכל הכח. הם זקוקים להמון רחמי שמיים על מנת שיכופר להם.

מלחמה?

ילדונת את שמה לב למה שמקלידות אצבעותייך? מלחמה? נגד מי את פאקינג נלחמת? נגד מי? נגד אחי? נגד בעלי? נגד דוד שלי? נגד מי? ולזרוק בלוקים וברזלים על האחים שלי? אתם קולטים מה אתם עושים.? אתם קולטים לאיזו רמה עלובה אתם יורדים? מצטערת אבל לא זו הדרך שחנכו אותי וגדלתי עליה, אני בושה בכם ובמעשיכם..

בטח שאני שמה לב "למה שמקלידות..

..אצבעותיי" כן מלחמה! אנשים שם באו להילחם על האדמה!! נגד מי אני פאקינג נלחמת?? נגד "האחים" שאת מכנה שלך!! אני קולטת מה אני עושה..כן..בהחלט! ולהכות באלות את האחים ש-ל-י?? לרמוס אותם עם סוסים? את האחים ש-ל-י?? לבעוט להם בראשים?? לאחים ש-ל-י?? להשפיל את הבנות בקריעת בגדים?? לאחיות ש-ל-י????????? מצטערת להגיד לך אבל מי שעלוב כאן זה לא אני! מצטערת..אני לא יודעת באיזו דרך חונכת!

talula39

New member
אני מסכימה איתך בערך...

לדעתי המלחמה היא ממש לא בשוטרים מה שהיה שם באמת היה נורא ואיום... אבל הם עדיין יהודים! ואנחנו לא נלחמים נגדם.... אם כבר אנחנו במצב מלחמה נגד הערבים והממשל פשוט מגן על האויבים שלנו יותר מעלינו! זה לא אומר שהוא הפך לאויב שלנו... חוץ מזה אני לא חושבת שכל השוטרים אשמים..אולי בעצמונה כן אבל מה שהיה בגוש הרבה מעוד חיילים לא אשמים בכלל...

אנחנו לרוב לא קוראים לזה מלחמה...

הבעיה היא שמצד השלטונות הדבר כך. ושמעתי עדות מכמה אנשים שהעידו על רב שהגיע להלוויה של קיבוצניק אחד, קרוב משפחה שלו (הקיבוצניק למד עם הרב בחברותא, ולפני שנפטר ביקש שיגיע להספיד אותו). הרב הגיע להלוויה באיחור קל והתיישב קצת יותר מאחור, לא בשורה שהוכנה לו. במקרה הוא ישב מאחורי אחד מראשי השב"כ, אחר מראשי הצבא ואדם שלישי שאיני יודע מי הוא... ושמע אותם משוחחים (זה היה לפני הגירוש של גו"ק וצפו"ש). הבכיר בשב"כ והבכי"ר שצבא שאלו את השלישי- 'תגיד, מה אתה חושב... שהמטרה שלנו היא לפנות כמה תושבים ולהעביר כמה שטחים?? שטויות. המטרה היא לרמוס את הציבור הדתי שמשתלט על המדינה...' כמובן שאין זו מטרת החיילים בצבא ודומיהם, אך יש בעיה בראשי המדינה. המלחמה לא מתחילה מאיתנו (אם קיימת כזו)... השאלה היא אם עושים נגדנו מלחמה או שלא. ולפי המסתמן... ואיני יודע על איזה ערכים גדלת, אך אנחנו ב"ה גדלים על ערכי התורה. שואפים לקיים את כל מצוותיה, אחת לאחת ובאופן הטוב ביותר. אדם שלא מגיע מתוך תורה לא יכול לומר לי אם אני פועל מתוך תורה או לא... כי את הדבר הזה רבנים מורים לי ואני לומד באופן אישי (מתוך הדרכת הרבנים כמובן...). ואיני אומר את הדברים בזלזול חלילה, אלא קובע מציאות. מציאות קיימת. לכן, אין את צריכה להתבייש בנו... אדרבא- את יכולה להתגאות שאנו פועלים ע"פ האמת... (הייתי אומר האמת שלנו- אך אם זו אמת (תורה), אז היא אמת מוחלטת, אבסולוטית... וזה יהיה קטן אם אומר "האמת שלנו")

hagaiad

New member
תן לי להסביר לך מה היה שם

אני מכיר את אחד ממבצעי ה"לינץ" והוא אמר לי בדיוק מה היה שם. קבוצה של יסמניקים עצרה בן אדם ופיצצה אותו מכות עם אלות ואז הם היו צריכים ללכת אז היה אחד שהיה צריך להשאר לשמור עליו ותוך כדי המשיך להרביץ לו. אז באו כמה שראו את זה וניסו לקחת לו את האלה ובדרך נתנו לו מכות וממש הגיע לו וכל אחד שיצא מהבית עבר לינץ אישי אז חלאס לבלבל מה שאתה רואה בטלוזיה לא תמיד נכון

עלמה את מדברת,|ג'ירפה|

שהם התבצרו בבתים והתכוונו לזרוק לבנים על חיילים הם לא ידעו שכוחות הביטחון או איך שלא תקראי להם יבואו עם אלות וירביצו לכל חף מפשע שהיה שם.הם התכוונו להכות חיילים,גם אם הם יבואו בטוב. הגנה?זה לא הגנה מהחיילים,זה הגנה מהגירוש.אבל לפגוע בבנאדם? משהו התבלבל אצלכם,ממתי חיים של בנאדם חשובים פחות מבית? גמככה יישבתם את עמונה יום אחרי זה מחדש,וזה כולה 9 בתים מסכנים,שנפצעו בגללם 250 חבר'ה ולכי תדעי לכמה אנשים נהרוס החיים לתמיד. זה מטורף.אתם נחלמים על ערכים תוך כדי שבירת ערכים אחרים,חשובים יותר.

MrJTsGirl

New member
כמה סימני קריאה

כמו אלו שמדברים עם הידיים כי הם לא יודעים להביע את עצמם כראוי XD

../images/Emo12.gif איזו הודעה מגעילה...! ../images/Emo5.gif

(צר לי על ההתבטאות אך לא מצאתי ביטוי הולם אחר...) אני כלל לא בטוח שמי שאומר דבר כזה טוב יותר ממי שכותב עם הרבה סימני קריאה שאלה או כל סימן אחר. אם באמת איכפת לנו ממישהו, ואנו רוצים לעזור לו ולתת ביקורת בונה- יש דרך לעשות זאת. ואם אנחנו רוצים לברר איזו נק' מהותית, ועושים זאת ע"י ויכוח- יש צורה איך לעשות זאת וכיצד להתנהג. אך אם כל מה שחשוב לנו הוא לרמוס את כבוד האחר כי הוא אמר דיעה שונה משלי, לנסות להשפיל אותו- זו דרך מעוותת וממש לא יפה...! אני אפילו לא מדבר על כך שזו מחלוקת שאין סופה להתקיים וממילא כל מה שאנחנו עושים פה לא שווה כלום... יש פה נק' יותר שורשית של עבודה על המידות, וניתן לכתוב כרגע מידות רבות שצריכות תיקון עכב התבטאות בוטה שכזו... ללא שום תועלת. ולמעשה, אני כלל לא בטוח שקל יותר לתקן את המידות מאשר למחוק כמה סימני קריאה. מלבד זאת- כשאדם לא נוגע לעצם העניין אלא מוצא דרכים אחרות לצאת מהויכוח כשידו על העליונה- מעיד על כך שאין לו באמת טיעונים אמיתיים. ואל תאמרי שיש מצבים בהם המגיב לא שווה התייחסות רצינית- כי אז אפשר לא להגיב כלל. אם באמת היה איכפת לך ממנה, ואני משוכנע שכן איכפת לך- אחרת לא היית רושמת הודעה כה זוועתית אלא מוצאת דרך אחרת להשפיל אותה- היית שולחת לה מסר אישי. למען האמת, חשבתי לשלוח לך את ההודעה הזו למסר, אך מאחר והודעה זו נכתבה בפורום- כתבתי גם את ההודעה על גבי הפורום. ומלבד זאת- יש פה שיעור חשוב לכולנו בענייני ויכוחים. אני מצטער על הדרך בה הייתי צריך לומר את הדברים... אך חשוב היה לי לומר את הדברים בחריפות מסויימת. מקווה שאין רגשות טינה.

דבר קטן שפספסתי..

גם אני מתנחלת!! אני לא בושה בזה אף לא לרגע, ברגע שיבואו לפנות אותי לא אמתין להם ואמסור להם את מפ' הבית שלי מבעוד מועד, אחים לא נלחמים באחים!! אם זו הדרך שבחרה בה נבחרי העם אלך בה.. קפיש?

MrJTsGirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל כך צודקת!!!

או צודק... בכל מקרה, כל הכבוד!!! מסכימה ב100%

אני מתחננת.

לא להיות אכולי תקשורת. יום רביעי חזרתי. עד עכשיו אני לא ישנה(ואני עם דלקת ריאות) מה שראית בטלוויזיה ובתקשורת זה צד אחד,התמקדות בדברים והצגתם בדרך שהייתה גורמת לכל אחד להזדעזע ולשנוא את המתיישבים.

אני כבר לא דתיה..

אם היית קורא היטב בין השורות היית שם לב שכתבתי: "את תורת ה' עזבתי" מצטערת אבל הדת איננה מנת חלקי בחיים..

למעלה