יד אחים לכם אושיט

יד אחים לכם אושיט../images/Emo45.gif

אני קוראת את אשר כתבתם על פינוי עמונה, קוראת ומתחלחלת, האם זו הדרך שחונכתי אליה? האם זו התנועה שגדלתי עליה? האם אלו ממשיכי דרכינו? השאלות כל כך מרובות ואני לא מוצאת תשובה.. כסחו אתכם אבל הגיע לכם!! אולי המשטרה פה חצתה את הקוים אבל אתם? בלוקים? ברזלים? אבנים? אחים מישהו הלך כאן לאיבוד בדרך לא? מה דעתכם ילדים לשבת רגע עם עצמכם ולבדוק מה קורה אתכם? לבדוק באיזו דרך אתם רוצים ללכת?.. אומנם אני לא בגלכם ואת תורת ה' עזבתי מזמן אבל אני מצטמררת רק מהמחשבה לדעת לאן מועדות פניכם..האם אלו פני דור העתיד שלנו? דור בני עקיבא שחונכתי על ברכיו.. יאיר לכם כוכב תורה

אולי שהיס"מניקים ../images/Emo218.gif

יבדקו את עצמם! ראית מה הלך שם?!?! הם שילחו סוסים באנשים, יש יותר מ250 פצועים! זה טירוף!!!!!! הגיע לנו?? איך אפשר לדבר ככה על האחים שלך?? למה הגיע לנו? בגלל שאנחנו מגנים על הארץ שלנו? כי יש לנו עקרונות ואידיאליםשאנחנו לא מוכנים לוותר עליהם בשום מצב? הם התגוננו, הם הגנו על עצמם אני בטוחה שגם את היית מתגוננת אם היו עושים לך את אותו הדבר, וחוץ מזה לא כולם זרקו בלוקים וברזלים, אז זו סיבה להרביץ לכולם בלי רחמים ?!?! "יאיר לכם כוכב תורה"- כן, דרך התורה זה להגן על א"י!! ואם אלו פני דור העתיד שלנו אז אני גאה להיות חלק ממנו!!!!

hagaiad

New member
כל עוד לא היית שם

אל תשפטי! מה שהלך שם אפילו לא דומה למה שהיה בטלוזיה

זו הדרך שאליה חונכת????

את שופטת את המתנחלים????!!!!!!! את אומרת שהם לא היו בסדר???!!!! זו הדרך שאליה חונכת??? את ראית את השוטרים ואת המכות!!! את ראית את האבסורדט!!!!!!!!!!!! זו הדרך שאליה חונכת??? את קוראת פה על הזעם שאנחנו מפנים כלפיי האלימות!!!! את מאמינה למה שמראים בטלויזיה!!!! אחיםםםםםםם?????? אחיםםםםםםם?????? איזה אחים??????????? איפה???? מי????? אל מי את מדברת????? לשבת רגע עם עצמי ולבדוק מה קורה איתי?????? אני בסדר גמור! תודה שאת שואלת!! אבל האנשים ששוכבים פצועים ומוכים!!! לכי תשאלי אותם אם הם בסדר!!!!! ~אני בחרתי בדרך התורה~ ~אני בחרתי באמת~ ~אני בחרתי בארץ-ישראל~ לאן מועדות פניי את שואלת??? פניי ל-א מועדות ל-ש-ל-ו-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלום יהיה כשמשיח יהיה!!!! אני מאוד מצטערת להגיד לך אבל זה נראה כאילו את חיה בסרט.. עתיד?? איזה עתיד יכול להיות למדינה שהיא בעצם לא מדינה..??!??!?!?! איזה עתיד אם הולכים לתת את כל הארץ הזאת לרוצחים?!?!?! דור בני-עקיבא שחונכת על ברכיו חמודה עדיין קיים... זה שאת עזבת אותו זה לא אומר שהוא לא נמצא.. בהחלט יאיר לי כוכב התורה..תמיד!!!

ולמה!!!!!!!

למה הם לא היו טובים יותר???????????? למה??? כי הם החזירו להם?!?!??!?!?! כן? כי הם הגנו על עצמם?!?!?!?!??!?!?!?!? תחשוב!! אם מישהו היה בא להרביץ לך...לא היית מנסה להגן על עצמך בעזרת הכח?!

אמממ

כשיס"מניק אחד בא על מתיישב אחד- זה בערך כמו עשרים על אחד. וכאשר נותנים פקודה- לפוצץ את אמא של המתיישבים ולרסק להם ת`גולגולת- ברור שגם אם היו זורקים בתים זה היה הגנה עצמית. אגב, מקודם קראתי בעיתון על שוטר שבא לקבל טיפול רפואי בגלל שהוא נפגע בידיים כי הוא הציל תינוק מדריסה בגירוש, ובמרכז הרפואי התחילו לצעוק עליו שהוא מרושע ושיביאו לו עוד מעט רופא ערבי ועוד כאלה, ובמקום להסכים עם השוטר כמו שבד"כ הייתי עושה, אני חייכתי בגלל שאני שונא את אלה שהיו בגירוש! מה לעשות, אבל לא קשור אחים או לא. הם גירושו את אחים שלי שאני יותר קשור אליהם כמו לאחים בגוש, בצפון השומרון ובעמונה ולמרות שהם "אחים" שלי, אני לא מוכן לשכוח מה שהם עשו. ואל תגידו קרע בעם כי הם אלו שהחליטו לעשות את הקרע הזה... מקווה לנקום יום אחד לעולם טוב יותר (בלי יס"מניקים, בלי אולמרטים, ובלי צמחים...) יום מקסים!

וואי,אביעד,|ג'ירפה|

אתה פשוט אדיוט.האנשים האלה,רובם,היתה להם ברירה,או כלא או גירוש. אם זה היה תלוי בהם הם לא היו מגרשים,ואני בטוחה שיש שם מספיק חבר'ה שזה נוגד את הדעות שלהם. אבל הם עשו את זה כי זה מה שהחליטו המנהיגים של העם,וזהו.כמו שחיילים שמאלנים ישמרו על ההתנחלויות שלכם וימותו בגללכם!יהיו חיילים שיעשו את הפעולה ההפוכה,אולי נגד העקרונות שלהם.. אתה שונא אותם כי הם גרשו? אז תסלח לי,אבל משהו מעוות אצלך.הם אחים שלך,וגם אתה היית מגרש אם היו מאיימים עליך,גם אתה היית מגרש במקומם. אז שתוק פשוט.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אבל שנה!!!

התעצבתי.. וסתם שתדעי, אולי לא רואים את זה אבל חב"ב שלנו מאוד מגובשים!!! השבת הסניף היה מ-פ-ו-צ-ץ בחב"ב!

r3fl3ct10n

New member
פחחחח

אולי רובם היו מעדיפים שיהיו פחות מכות כלפיהם אבל הרוב שם סתם צמאי דם כי מה לעשות זאת העבודה שלהם והם בחרו להיות ככה. ואל תערבי חיילים במה שאמרתי.

למעלה