ידעתם? ראיתם?? שמעתם???

NAVVAN1

New member
ידעתם? ראיתם?? שמעתם???

בלוח אירועים כתוב שיש תחרות מחר על קו הזינוק עומדים המספרים המחפשים ככה, תחרות,מחר בשקט מתחילה 10, 9, 8, 7,
בהצלחה כבר יש שופט/ת ואני הקהל המעריץ אז בהצלחה לכל המתמודדים, וגם אני אוסיף פרס למשתדלים, למעניינים,

עכשיו אני יודעת שיש מי שמציץ בלוח..

הפרטים המלאים מחר בצהריים
התחרות לא רק למספרים אלא לכלל הגולשים בפורומים של תפוז. המנצחים בתחרות יזכו בפרסים אבל אנחנו המספרים נזכה במשהו נוסף. רמז? הסיפור הבא: לפני שנים חי שולטן שיותר מכל אהב לאכול עוגיות מעמול. כמה מעמול שהיית מביא לא - לא מספיק. אחת המשרתות במטבח הייתה עומדת במטבח מהבוקר עד הלילה ומכינה מעמול, אבל גם זה לא היה מספיק. בכל זאת, מעמול כמו שצריך, לוקח זמן להכין. באו לשולטן אמרו לו "תבין, אנחנו לא מספיקים." ישב וחשב עד שבא לו הרעיון. ציווה על שליחיו לרכב ברחבי הממלכה ולהכריז "תושבי הממלכה היקרים! השולטן בנדיבותו החליט להכריז על תחרות בה יוכל הטוב מביניכם לזכות בשני דינרי זהב טהור! מי שרוצה לנסות את מזלו יביא לארמון מגש עמוס במעמול הכי טובים שהוא יודע להכין! יש לכם שבוע!" שני דינרים זהב טהור? זה הרבה בשביל בן אדם פשוט. שווה לנסות? שווה. כעבור שבוע הגיעו נחילי אנשים אל ארמון השולטן, כולם נושאים על ראשיהם מגשים רחבים עמוסים מעמול. השולטן טעם עוגיה מכל מגש ובסופו של דבר זכה בעל המעמול הטעים ביותר בשני דינרי זהב! אכן, שולטן נדיב!
בברכה,

perhay

New member
../images/Emo91.gif משהו נחמד בנידון

אם תכנסו לאתר הבא תוכלו למצוא הרבה מאד מידע על אנדרסן, וגם קטע מתוך הפקה על כריסטיאן אנדרסן משנת 1952, בו שר דני קיי. כשתכנסו לאתר, חפשו את: I'm Hans Cristian Andersen תפעילו את הרמקול ותהנו!

perhay

New member
כדי לשמוע את המוסיקה

יש ללחוץ על הציור בראש העמוד עם התווים והאוזן.

מוסיקה מדהימה

אני עכשיו שומעת , לצערי אני לא קוראת אנגלית, אבל יש לי כמה אוספים של סיפורי אנדרסן מאד ישנים. זכרון ילדות: כשהייתי כבת 11 הגיע לארץ דני קיי ונתן הופעה בצמח, האמפיתאטרון היא מלא ילדים והא בא מלמעלה עם השירף טמבולינה טמבולינה, עם האצבע זקורה,,כ י טמבולינה היתה הבובת_ _אצבע שלו, ושה השאיר עלי רושם עז, אני עוד זוכרת את התמונה עד היום.

love lev

New member
תקליט של דני קיי

יש לי את התקליט המקורי של הסרט על הנס כריסיטיאן אנדרסן. אגב, חפשו בהולמרק, שם יש מיני סידרה די חדישה עליו, עם כל הספורים כגון מלכת השלג. אם מישהו יכול להעתיק תקליט לקלטת או לדיסק, אני אשמח לתת את התקליט למי שמעוניין.

למעלה