בשלב זה התיעצות של כמה טיסנאים
ולאחר שביקשנו את החברים הנכבדים לרדת מהמסלול ולא להסתכן הם המשיכו בפעילותם כשחבריהם עומדים על המסלול והמכוניות עוברות במהירויות אדירות לידם . בשלב זה החלטנו לקחת את העניין לידים ולהזמין משטרה , משהו צעק משטרה ותראו בתמונה איך 200 מכוניות נעלמות כלא היו ב 10 דקות . כן נחשתם אותם שוטרים נחמדים הגיעו שוב אבל אנחנו כבר היינו שם לבד על רקע השקיעה . הם הביטו בסימני הצמיגים על המסלול ואמרו שאתמול נהרגו שני צעירים בתחרות כזו בגליל נכנסו בעץ . לי אישית אין התנגדות לספורט מוטורי ולמרוצי מכוניות כפי שאסור במדינתנו. אך אני מציע לחבורה הזו עם כמות כזו של אנשים תוכלו לשנות את החוק ולאפשר לעצמכם להקים מסלול לספורט הזה , אך כדאי מאוד שתדאגו להתכני בטיחות כמו כסדות , מוטות חיזוק ברכב למניעת מחיצה - מה שדורש התחביב הזה , כדי לחזור הביתה להוריכם שלמים ובריאים . לדברי השוטר עיסוק בספורט זה בארץ גורר שלילת רשיון מידית והזמנה לבית משפט . ובקיצור לכל אלה שדאגו ללכת איתי ראש בראש בפורום ראיתם שאני משקיע משאבים רבים על מנת שכל אחד מאיתנו יוכל להטיס בצורה בטוחה במקום מסודר ולמי שחושב שהסיבה היא אנטרס עסקי אני מוכן לעזוב את הכל ולנהל את קלוב התעופה לישראל , אני מאמין שאוכל להשיג הרבה יותר השגים לטובת הטיסנאים בארץ מאשר מה שעשה הקלוב בשנים עברו . אני קורא לראשי המועצות אשר נמצאים באזור לתת לנו כתף ולעזור לנו להפוך את המקום הזה למרכז ספורט אוירי , שולחנות - מים זורמים - שירותים - הצללה - גדר עילית להגנה על קהל הצופים ולתת סמכות למתנדבים הורי טיסנאים להיות אחראים על הסדר והבטיחות בזמן הפעילות שלנו . אנחנו מבטיחים שמזמן שיינתן האישור למטוסים אמיתיים להמריא שם אנו נהיה שם לפי ההחלטות שיתקבלו בחלונות זמן אשר יועדו עבורנו בסופי השבוע וחגים . אז תודה לכל מי שעזר החל מיום ראשון אנו עובדים על הארוע באגם המונפורט במעלות חוויה לכל המשפחה . המקום מתאים לכל בני המשפחת ישנם מתקנים גם לילדים מגיל 1/2 שניה נחגוג את 100 שנות תעופה ב מכוניות שלט , מסוקים , סירות , ומעט טיסנים . ועוד המון הפתעות , , , עקבו אחרי הפרסומים , ומי שרוצה להשתתף מוזמן להרשם בהרשמה שתופיע בקרוב באתר FLYHI שלכם , אריה פישמן כ ר מ י א ל