ידעתם כי

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
ידעתם כי

כן זה מה שנכתב במכתב של מנהל התעופה מי שרוצה לראות את כל הניירת בעניין מוזמן אלי לכרמיאל .

leef

New member
כך זה עבד

נשלח פקח שישקיף על מסלול בר לב מכיוון מזרח הכביש נמצא גבוה מהמסלול וכך הוא יכול להמתין עד שיגיעו טיסנאים . הפעם נסעתי לשם ותפסתי אותו על חם אך מה לעשות הוא כל כך התמיד במילוי ההוראות לדבריו עד שלא שם לב בכלל שהוא עובר על החוק ועומד במסלול ההפוך לכיוון הנסיעה בכביש דו סטרי , ראו תמונה . כששאלתי אותו מה הוא בדיוק עושה כאן הוא אמר שבדיוק הוא עצר לדבר עם אישתו - אבל המוצא של הדרך הזו היא ממכון לטיהור מי שפכים של כרמיאל אז לא עדיף לבוא להריח אדי מתנול וניטרו מאשר חרא תסלחו לי על המילה . ראו תמונה

leef

New member
וכך זה המשיך

הפקח הגיע למסלול - וכמובן צפצף על השלט שהמועצה הציבה האומר הכניסה אסורה העבריין יענש . דאג לצלם את מכוניותנו על מספרי הרישוי שלהם ובשלב הבא נעלם וחזר עם ניידת משטרה שישבו בה שני שוטרים שזו הפעם הראשונה נחשפו לתחום שלנו את האישור ממנהל התעופה שלף ואמר רבותי אסור לכם להיות פה אני הוצאתי את החוק ובקשתי מהשוטר לקרוא אותו היטב היות ואנו לא עוברים על שום חוק כבעבר השוטר ביקש מהפקח אישור אשר כתוב בו שהשטח שייך למשגב לא היה כזה אישור על הצבת שלט לאיסור הכניסה - גם על זה לא היה לו אישור שיחת טלפון עם המנהלים הביאו את המצב לכך שמשטרת ישראל בקשה את הפקח לעזוב את השטח - לא היה נעים אבל הוא מילא את ההוראה , הפעם לא של מנהלי העבודה שלו . חברים נכבדים עד שלא מועצה אזורית משגב לא תמציא אישור מבית משפט או ממנהל מקרקעי ישראל שהשטח בבעלותה כולם מוזמנים להטיס על המסלול . אבל רבותי אני מבקש לתאם תדרים ובשום פנים ואופן לא להטיס מקו ציר המסלול צפונה . כשאני נמצא תוכלו לרשום תדרים בלוח שנמצא אצלי על שמשת המכונית לא להטיס מעל אנשים - וכמובן לשמור על נקיון המקום לא להשאיר אשפה במקום . כבר היינו בטוחים שהכל נגמה והינה הפתעה חדשה

leef

New member
בזמן שאנו באויר

הגיעה צרה חדשה מכונית אחת נכנסת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת וועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועודועוועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת אחת עוד אחת היו עוד ועוד .........

leef

New member
בזמן המרוצים המסוכנים האלה

מול מאות אנשים התקשרתי לקצין הביטחון של משגב ואמרתי לו שיגיע מהר כי האספלט הולך ונהרס , הוא ביקש אותי לרשום את מספרי המכוניות שהיו שם ואמר כי הוא בחופשה כרגע . כן הכל מובן אנחנו הורסים עם גלגלי הטיסנים את המסלול וחרקות של מאות מכוניות זה בסדר . אינני רוצה לחשוף את שם בעל התפקיד בפורום אך הגורמים המתאימים יקבלו .

leef

New member
בשלב זה התיעצות של כמה טיסנאים

ולאחר שביקשנו את החברים הנכבדים לרדת מהמסלול ולא להסתכן הם המשיכו בפעילותם כשחבריהם עומדים על המסלול והמכוניות עוברות במהירויות אדירות לידם . בשלב זה החלטנו לקחת את העניין לידים ולהזמין משטרה , משהו צעק משטרה ותראו בתמונה איך 200 מכוניות נעלמות כלא היו ב 10 דקות . כן נחשתם אותם שוטרים נחמדים הגיעו שוב אבל אנחנו כבר היינו שם לבד על רקע השקיעה . הם הביטו בסימני הצמיגים על המסלול ואמרו שאתמול נהרגו שני צעירים בתחרות כזו בגליל נכנסו בעץ . לי אישית אין התנגדות לספורט מוטורי ולמרוצי מכוניות כפי שאסור במדינתנו. אך אני מציע לחבורה הזו עם כמות כזו של אנשים תוכלו לשנות את החוק ולאפשר לעצמכם להקים מסלול לספורט הזה , אך כדאי מאוד שתדאגו להתכני בטיחות כמו כסדות , מוטות חיזוק ברכב למניעת מחיצה - מה שדורש התחביב הזה , כדי לחזור הביתה להוריכם שלמים ובריאים . לדברי השוטר עיסוק בספורט זה בארץ גורר שלילת רשיון מידית והזמנה לבית משפט . ובקיצור לכל אלה שדאגו ללכת איתי ראש בראש בפורום ראיתם שאני משקיע משאבים רבים על מנת שכל אחד מאיתנו יוכל להטיס בצורה בטוחה במקום מסודר ולמי שחושב שהסיבה היא אנטרס עסקי אני מוכן לעזוב את הכל ולנהל את קלוב התעופה לישראל , אני מאמין שאוכל להשיג הרבה יותר השגים לטובת הטיסנאים בארץ מאשר מה שעשה הקלוב בשנים עברו . אני קורא לראשי המועצות אשר נמצאים באזור לתת לנו כתף ולעזור לנו להפוך את המקום הזה למרכז ספורט אוירי , שולחנות - מים זורמים - שירותים - הצללה - גדר עילית להגנה על קהל הצופים ולתת סמכות למתנדבים הורי טיסנאים להיות אחראים על הסדר והבטיחות בזמן הפעילות שלנו . אנחנו מבטיחים שמזמן שיינתן האישור למטוסים אמיתיים להמריא שם אנו נהיה שם לפי ההחלטות שיתקבלו בחלונות זמן אשר יועדו עבורנו בסופי השבוע וחגים . אז תודה לכל מי שעזר החל מיום ראשון אנו עובדים על הארוע באגם המונפורט במעלות חוויה לכל המשפחה . המקום מתאים לכל בני המשפחת ישנם מתקנים גם לילדים מגיל 1/2 שניה נחגוג את 100 שנות תעופה ב מכוניות שלט , מסוקים , סירות , ומעט טיסנים . ועוד המון הפתעות , , , עקבו אחרי הפרסומים , ומי שרוצה להשתתף מוזמן להרשם בהרשמה שתופיע בקרוב באתר FLYHI שלכם , אריה פישמן כ ר מ י א ל

גלעד cool7

New member
"הפריצה לבר לב" ../images/Emo6.gif אריה תיכנס.

צריך לעשות סרט כזה! תראה, אם זה שטח ציבורי באמת ואין חוק שימנע ממך להטיס, יש לך אפשרות לפנות לתוכנית ערוץ 8 "בולדוג" עם מיקי רוזנטל, אם יהיה להם עניין בכך ולך יהיו הוכחות מה אתה יודע אולי יוציאו עוד כתבה בעיתון "שטח ציבורי-אין כניסה" נשמע אולי טיפה מופרח אבל שווה בדיקה.

לא מבין מה העניין אריה?

דיי! גרשו אותכם ממקום הטסה מסויים בגלל סיבות אלה או אחרות, מנהל התעופה קובע חד משמעית שאתם לא מועילים במקום, אתם לא רצויים שם ואף אחד לא עוזר לכם אז דיי! לכו לחפש מקום אחר.... עם כל הצער שבעניין אני לא חושבה שאנחנו צריכים לקבל כל דקה וסופש עדכון מהשטח לגבי התנהלות העניינים במנחת בר לב.

leef

New member
מר פורט נראה שלא הבנת

אנחנו יכולים להטיס שם חופשי היות ואין למועצה האזורית שום מסמך רשמי אשר כתוב בו שהשטח הינו "פרטי שלהם" אין באפשרותם לחסום אותו בפנינו , השטח הינו ציבורי ועל כך נלחמתי , ברצינות אם הפלסטינים יגידו לך ללכת מכאן כי המדינה שלהם אתה תלך מכאן לחפש מקום אחר ? בקיצור עמית יש דבר במדינה שלנו שנקרא חוק , ואותו אני מקיים אף פקיד במנהל לא יכול להוציא מכתבים שנוגדים את החוק ,כפי שהיה , הוא כלל לא ידע שהמסלול ללא אישור מנהל התעופה ואין רשות להפעילו כלל למטוסים . אם אינך רוצה לקרוא על העידכונים מבר לב , אף אחד לא מחייב אותך לפתוח את ההודעה ,דלג עליה .

Noam Katzir

New member
אריה...

לא יאמן כמה שטויות אתה מסוגל להכניס להודעות שלך!
אני נמנע מהודעה יותר מנומקת כי אתה מגלה את פרצופך האמיתי יופי ואני לא רוצה להרוס אותו עוד יותר.

jeblesh

New member
למרות שאני בדרחקלל נתרלי

בעיניאן כי אני חושב שבעליי אינתרסים ועוד איסקיים יכולים רק להזיק לעצמם קשה הם פותחים במסע מילחמתי נגד רשויות לצערי זות עובדה והסיבה הי אנשים כמוך נחמד לישמועה אותך מדבר על פרצופו האמיתי נחמד לירעות אותך מתיח עשמות (למרות שלא הבהרתה בידיוק מה הם) אבל היתי רוצה לישמועה קצת על פרצופו האמיתי של אריה דבר רישון אריה לצערי לא יכול ליהיות דו פרצופי הו אומר מה שהו חושב ומה שהו מרגיש הו אף פעם לא הסתיר את הפרצוף האמיתי שלו תסביר לי מה בידיוק לא בסדר בפרצופו האמיתי של מר אריה פישמן שאותו אתה כולכח מטעב מעניין אותי...

חוואן

New member
נועם אתה פשוט דפוק

מה מפריע לך במה שאריה עושה הרי הכל למען הטיסנאים אז אם פעם כתבו לך שאתה ילד בן 14 - אני חושב ש גיל 7 יותר מתאים לך , ביחס לשטויות שאתה כותב , בוא נראה אותך מבצע ארועים בסדר גודל שאריה עשה , אין לך בכלל זכות דיבור . פרצופך האמיתי כבר התגלה כאן , ילד מפונק , שמה שהוא יודע לעשות זה לזלזל במה שאחרים עושים אני מקווה שלאירוע באגם המונפורט לא תגיע כי לא מגיע לך ליהנות מהדברים שאריה עושה .ילד !

jeblesh

New member
יש דברים שצריחים לילמוד לאכול

גם אים הם לא טעימים עגב איפה גבול הטעם הטוב של נועם?

סטטיסטיקה מעניינת

שקצת קשה לחשב.... להערכתי 90% מהשירשורים שנמחקים עוסקים באופן כזה או אחר באריה פישמן. כל ה 10% האחרים מוקדשים לטיפוסים מוזרים (אני כולל את עצמי בהגדרה). כמובן שמכיוון שהשירשורים נמחקים קשה לחשב סטטיסטיקה מדוייקת אבל הכיוון ברור, לא? אז עד שהשירשור ימחק - לילה טוב.

Rtitan

New member
המממ.... אני תמה...

התחביר דומה, כמו גם הניסוח... ממש מזכיר את ההודעות שאריה כותב... האם יש כאן אותו אדם שכותב תחת שתי זהויות שונות?... מה גם שמדובר בכותב חדש ש"פתאום" הופיע כאן. בכל אופן, לגבי מה שאריה עושה - אינני מגיב יותר. בסך הכל עיקוב מנהלי עד שהמועצה האזורית משגב מעיפה את הטיסנאות לכל הרוחות, למרות שאני יודע ממקורות במועצה שבהתחלה, ארז קרייזלר וברוך רוזן היו מאד בעד אישור המסלול לטיסנאים וניסו להפעיל את השפעתם. ההתפארות של אריה מאתמול אודות ה"ניצחון" על הפקח, רק מעיד שהמועצה, דרך הפקח, מכלכלת את דרכה בזהירות יתירה - שלא כמו אריה. על כך נאמר "ניצחון פירוס" למרות שזה אפילו אינו ניצחון - רק עיכוב קל. חבל... מובן שהתנהגותו הברוטלית-אלימה של אריה הוציאה לכל מי שרצה בתחילה לעזור, את החשק לארח אותו ושכמותו במסלול הזה.

leef

New member
שמע ריטיטין

1 . קודם כל ידוע לנו כי אתה בברנשה של המועצה . 2. מה לעשות החומר לא נמצא בידך ,ואינך יודע כלל מה נעשה שם . 3. יש דבר אחד שקוראים לו חוק ועל זה אני נלחם . 4. מה שכן כשמאות מכוניות באו לעשות חראקות על המסלול שזה לא חוקי ,הפקח שהתקשרתי אליו אמר לי שהוא בחופשה ,וזה לא הזיז לו בכלל . 5. אז על מה אתה מדבר בכלל - נדמה לי שאתה ברוך רוזן לפי הניסוח , חוואן כתב פה בפורום הגב' מזמן , וזה לא אני אתה לא רואה שכתב היד שונה

kayosha

New member
רטיטן ידידי מה נישמע../images/Emo24.gif

למה לבזבז את הזמן על כתיבה בשירשור זה???, כידועה לנו יש מסלול ולנו יש איפה להטיס, אנכנו לא אוכפים את החוק ומטיסים במקום שאסור להטיס. אז למה לך לבזבז זמן יקר... ומזל טוב לך רטיטן מה אני רואה שאתה בברנשה של המועצה... יפה
. ולכול *המתחילים* שהטיסו (בעבר הטיסו, כי במצב הזה אתם לא ניראה לי עוד תטיסו שם
), במסלול בכרמיאל, ומחפשים מדריך הטסה טוב,וזול (30 ש"ח לשעת לימוד הטסה), ובדרך מחפשים גם מסלול לילמוד בו להטיס, צרו קשר איתי במסרים. חתימה; יוסי בלי חראקות.....

למעלה