ידעתם כי

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

Rtitan

New member
אני אכן שייך לבראנז'ה...

של אלו שחושבים לפני שהם עושים משהו,... כדאי לך להצטרף אלינו - כאן ממש לא צפוף... ואשר ל-"חוואן כתב פה בפורום הגב' מזמן , וזה לא אני אתה לא רואה שכתב היד שונה"... אני מקווה שאתה צוחק, למרות שאי אפשר לדעת.

גלעד cool7

New member
אני לגמריי מסכים עם אריה...

אם למועצה היה נימוק ולא חייב להיות נימוק חוקי אפילו נימוק של התושבים נרתעים מזה שיטיסו באזור, הייתי גם בדעה של יאלה תמצאו שטח אחר. אבל גם שהמקום הוא שטח שלהם לבילוי, ולא רק אלא גם אני חושב שהוא גם חלק ממקור הפרנסה של אריה-שטח לימוד. אני לא חושב שלמישה יש זכות לקחת ממנו גם חלק מן הפרנסה וגם את ההנאה שתחביב ללא נימוק לפחות.

HI GUY EREV TOV

New member
אריה אהבתי את החתימה שלך

בהודעה האחרונה..... "שלכם , אריה פישמן כ ר מ י א ל" סתם זה מזכיר לי.... "סלימאן אלשפי חדשות ערוץ 2 --ע ז ה--"

Ori Cohen

New member
זה מזכיר לי את הסרט "מהיר ועצבני"

רק אמרו משטרה ובשניה נעלמו כל המכוניות.

ci

New member
אורי אם היית שם .....

זה לא רק היה מזכיר לך מהיר ועצבני אלא זה בדיוק מה שהיה שם מאווווד מהיר ומאוווד עצבני, ובמיוחדד מאוד מסוכן כשמכוניות מאוד חזקות עוברות באיזה 140 קמ"ש, מטר מהאנשים בלי גדר ובלי כלום. כן אני הייתי שם ולא לא עם האימפרזה שאין לי סה"כ באתי להטיס קצת, לפחות רציתי. בכל אופן אני חושב שמה שקורה פה זה די לא בצדק ואם שמתם או לא שמתם לב אז רוב הדעות הלא אוהדות באות מאנשים שלהם יש שטחי הטסה ולהם לא עושים חור בראש. אני לא ראיתי מסמכים ואני כן ראיתי את השטח בבר לב יותר מפעם ומכל מיני כיוונים ואני מצטער להודיע לכם אבל אריה צודק מאוד צודק אפילו והבקשות שלו (סה"כה 4 שעות להטיס ביום שישי)הן מאוד הגיונית וחיוביות. חבל רק שאריה הוא גוף קטן וגם לא נתמך במיוחד והתחביב בו אנו עוסקים לא מי יודע מה ידוע כך שאלה הן התוצאות.

בוא אני אגיד לך משהו.

אוקי, אז סיפרת לנו מה עבר עליך במסלול בר לב. את האמת, רציתי לעזור, אבל "אני סה"כ ילד בן 14".

ran 15

New member
אז מה אין לי רישיון למרות שאני לא

מתנגד אני יעשה כל מה שאני יכול.. כי בכל זאת יום אחד אני יצטרך להטיס שם ...הרי כל אחד אוהב כמה שיותר מקומות..... וחוץ מזה יש חוק שמראה שהמוטצה טועה אז מה אכפת לי ללכת ... ואני מקווה שתבואו כי מותר כבר להטיס

יפתח14

New member
עד עכשיו לא הגבתי בנושא....

אבל עכשיו נראה כמו זמן טוב. קודם כל, אריה- אתה אחלה בנאדם, ודיברתי איתך והתייעצתי בך בתחילת דרכי כשרציתי לקנות טיסן ראשון, בעיקרון אני מסכים איתך שצריכים לתת לכם להטיס שם. אבל יש גבול לכמה אפשר לשמוע ממך את זה. הארת את עיניינו פעם או פעמיים וראית שכולם היו בעדך אבל כשבכל שבוע יש לך את הסיפור השבועי זה נמאס ואנשים מתחילים להתעצבן. קח את עצמך בידיים ותבין שיש גבול.

למעלה