ידעתם כי

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך
אריה יש לי עצה אליך

תכתוב כל שבוע בדיוק מה קורה תחת הכותרת "מנחת בר-לב" ושים פס על כל המלעיזים , במיוחד מילדים בני 14 וכו' שכאשר אם בשטח אתה בכלל לא מודע לקיומם אבל בפורום אם פותחים פה כאילו אני לא יודע מה ... נעשה כלל שכל דיון שקשור לחוק והכיפת החוק יכול להביע דעה רק מי שכבר קיבל תעודת זהות . נועם תחושב על משהו . נגיד שכל האנשים שכותבים בפורום כולל אותך כמבון יפגשו במקום אחד וידברו על הנושא של מנחת בר-לב אתה חושב שאתה תדבר כך לאדון אריה שיכול להיות בגיל של אבא שלך . מהפעמים שראיתי אותך במנחת מסוים אתה איתה שתקן כמו דג . ועוד משהו אני רוצה להבין מזה ספורט שבועי להיכנס באריה כל פעם שהוא מזכיר את מנחת בר-לב. אני אישית אף פעם לא ביקרתי במקום (וכנראה שלא הבקר שם בגלל המרחק ) אבל מה כל כך רע שבן אדם מנסה לשמור על מקור הכנסתו ותוך כדי כך הוא עוזר לכל החברה שרוצים להטיס במקום . תחשבו על זה שאריה לא היה נלחם והמטיסים היו מפסידים עוד מקום להטסה (אולי אם מישהו היה נלחם כך על עין-שמר אז אולי אינו יכולים היום להטיס שם ולא בכל מיני כבישים ) אז חברה מספיק להתנפל כמו להקה של צבועים , פשוט אם זה לא מעניין אותכם אל תפתחו שרשורים שהכותרת שלהם "מנחת בר-לב" ועוד משהו לכל הכותבים . תחשבו דקה לפני שאתם כותבים למישהו בפורום כאילו אותו אדם עומד מולכם .

ran 15

New member
אני גם חושב כמוך אני אמנם ילד בן 14

עוד מעט 15 לא משנה אבל זה מקום לעוד אחרים כמוני שרוצים להתחיל לי במקרה יש את שמרת ובצת ואם היו סוגרים אותם אני לעולם לא הייתי מתחיל עם זה אפילו אז כל מי שבאמת לא מעניין אותו המנחת כי זה לא קרוב לא או מכל סיבה לי זה חשוב כי המקום שבו אני יטיס!!! אז אם אין לכם משהו מועיל להגיד ....בלי להעליב שתיקה שווה זהב

Noam Katzir

New member
../images/Emo140.gif

מוטי- יש לי שאלה אליך, מה ממוצע הגיל של משתתפי הפורום? נכון, הרוב נערים. עכשיו תסביר לי בבקשה, האם אנחנו מספיק טובים לשמוע כל שבוע דיווחים סובייקטיווים ממנחת בר- לב אבל לא מספיק טובים כדי להעביר ביקורת? אנחנו אמורים לשבת כילדים פטיים ולקבל כל מה שהוא אומר ולהלל אותו? דרך ההתנהלות של אריה פשוט מזוויעה, הוא שולל את מה שהוא כותב בהודעה הקודמות שלו כל פעם מחדש, ומנסה למכור לנו את החיים בשחור ולבן (מי שלא מטיס מסומם, ראשי המועצות הם אנשים רעי לב שכל מה שמעניין אותם בחיים זה למרר לקבוצה של כמה מטיסים את החיים). ובעניין עין שמר יש לי הפתעה בשבילך- קיבלתי דיווח מהאוויר על כך שראו אנשים מטיסים שם. ובעניין השתיקה- גדולים וחכמים ממני המציאו על השתיקה משפט יפה, אבל אני נמנע מלכתוב אותו כי אני לא מהאנשים שמדברים על עצמם.

נועם ילד חמוד וקטן תשמע...

אני לא נגד השתתפותו של אף אחד בפורום זה דבר אחד . ואני גם יודע להעריך ילדים מוכשרים שיודעים משהו על החיים . אבל אתה צריך גם להבין שיש גבול למה שילד שעדין לא סיים יסודי יכל להגיד או לעשות . אמרתי לך כבר תנסה לתאר מצב שכל המשתתפים נמצאים באותו חדר ומדברים על מנחת-בר לב אני בטוח ב-100% שאתה לא היתה מוציא מילה ... ובטוח לא מדבר לאדם בן 40 פלוס (סליחה אם אני טועה אריה) כמו שאתה מדבר בפורום . ולא בגלל שחס וחלילה אתה פוחד או משהו כזה פשוט אתה תשים לב שאתה לא צד בעניין. באו נראה : אתה מרוויח משכורת ? לא (ובצדק אתה עדין תלמיד) יש לך זכות בחירה לרשות מקומית ? לא (אתה עדיין לא בן 18 ) ועוד ועוד ... כך שלמעשה חוץ מלכתוב בפורום אתה לא יכול לעשות כלום ואין לך שפעה כמעט על כלום . להבדיל ממבוגרים שיכולים להחליט למי לבחור ומה לקנות וכו' אתה צריך להבין שיש דברים שלא נוגעים לך (לפחות לא בשלב זה של החיים) אומנם אתה עושה רושם של ילד משכיל וכו' אבל בכל מה שקשור למנחת בר-לב ואריה פישמן אתה עברתה את הגבול. אלה אם יש לך איזה עניין לא סגור עם אריה ? אני לא יודע !

Noam Katzir

New member
יודע מה...

יש משהו במה שאתה אומר, אוליי נסחפתי קצת אבל כבר נמאס לי לראות כל שבוע את הדיווחים של אריה שמראים את כל הדברים חוץ מטיסנאות בבר לב כדברים רעים ושפלים, ושכולם עושים דווקא למטיסים ולא רוצים שהם יטיסו שם. בוא אני אתן לך דוגמא- המרוצים: אתה הייתה מעדיף שהם יעשו את המירוצים האלה בכבישים ציבוריים, כשהם מסכנים את כל הסובבים אותם??? להם יש בעיה יותר קשה מאיתנו, כי החוק לא מאפשר לעשות מירוצים מסודרים ובטיחותיים אז אין להם ברירה אלא לחפש חורים שאפשר לתת בהם קצת גז. אפילו מנהל התעופה שאריה כל כך אהב להזכיר שהוא קבע כי המסלול לא מתאים לנחיתות והמראות של מטוסים אומר שאי אפשר להטיס שם גם טיסנים! באופן כללי אני תומך בזה שצריך לתת לכם כמה שעות בסופי שבוע, אבל יש לי בעיה עם הגישה של "מגיע לי, ושכל העולם יקפוץ".

נועם כל הכבוד

אחד מהדברים שמעידים על איכותו של אדם זה להכיר בטעות ועוד יותר זה להודות בה . ולעניין אני כל יום נמצא בפורום וחוץ מהודעה אחת של אריה פעם פעמיים בשבוע לא ראיתי שהוא "סותם" את הפורום נבקש מאריה שאת כל ההודעות על מנחת בר-לב ישים תחת כותרת "מנחת בר-לב" ואז כל מי שנקעה נפשו מהמנחת ומאריה שלא יפתח את השרשור. ולעניין המירוצים . נועם מדובר בפעילות לא חוקית שגובה חיים של נערים צעירים ואתה תומך בה ? אלה לא נהגים מקצוענים שאין להם מסלול אלה נערים בני 17-18 שבאים לעשות ""חרקות"" עם אוטו של אבא ... ואני אישית חושב שצריך לקחת לכולם את הרישיון . ובטוח שאין להם עדיפות על מטיס הטיסנים בשטח . את

Noam Katzir

New member
עדיף שהם יעשו את זה שם...

מאשר על כביש ציבורי. כי ככה הם מסכנים רק את עצמם, ואם הם מוכנים לקחת את הסיכון...

אסף ו

New member
איך גיל קשור להבעת דעה?

ומה הקשר בין מה שנועם חושב על אריה לבין העובדה שהוא לא יכול להצביע בבחירות לרשות מקומית?? העובדה שאדם מסויים מביע את עצמו בכתב יותר טוב מאשר בעל פה מלמדת על דבר אחד בלבד, ביישנות, ולא שום דבר אחר, אין שום רע בביישנות (עד גבול מסויים כמובן) אבל איך היא קשורה ליכולת שלו להביע דעה על דבר מסויים? כמובן שכאשר הוא יתבגר אולי הוא יחשוב אחרת על הנושא (או על כל נושא אחר בעולם) אבל כרגע זאת דעתו וזכותו המלאה להביע אותה. הבחנתי בפורום בנערים רבים שמתבטאים, ומביעים דעות בוגרות בהרבה ממספר מבוגרים כאן בפורום, ויודעים לבחור את המילים שלהם יותר בקפידה מאותם "בוגרים". כמובן ששפה נאותה זה משהו שכדאי ללמוד בגיל מוקדם (ואני הראיה לכך - לא למדתי בגיל מוקדם ועדיין לא הספקתי ללמוד - אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב
). ולמה נועם הוא לא צד בעניין??? העניין מציק לכל חברי הפורום, כל כמה ימים הפורום נסתם מהודעות על מנחת בר לב, וזה מציק לנועם בדיוק כמו שזה מציק לכל אחד אחר בפורום, וזכותו להביע על כך את דעתו. כמובן שאני וכל אחד אחר שמגיב להודעות של אריה אשמים באותה מידה כמו אריה - כי אם פשוט נתעלם ולא נגיב - ההודעה תעלם לה בנבכי הפורום. ולעניין המנחת, מובן שכואב לאריה שכן לדעתו המנחת נסגר ללא כל סיבה מוצדקת, אבל מכאן ועד התעללות של ממש במשתמשי הפורום הדרך ארוכה, הבנו בפעם הראשונה, אנחנו מוכנים לתמוך, אבל ההצקות פשוט לא נפסקות. גם אותי העיפו ממספר מנחתים ולא בצדק, ניסיתי בדרכי נועם לפתור את העניין ומשלא הצלחתי אמרתי תודה יפה על הזמן שכן יכלתי להטיס שם וחיפשתי לי מנחת אחר (ובהחלט הצלחתי גם למצוא...) בתקווה שגם אריה ומטיסי חיפה והאיזור ימצאו מקום אחר להטסה.

אריה למה אתה מתאמץ?

הפיתרון הוא פשוט להתעלם מהפקחים שבאים, שיירשמו מספרי רכב, שייצעקו, שיזמינו משטרה, שיאיימו פשוט אל תתייחס. הרי לדבריך אתה לא עובר על שום עבירה אז אין לך ממה לחשוש. אתה יכול גם לבקש מקה"ל לתת לך גב ע"מ שגם הפקחים יפסיקו להגיע וכך תטיסו בשקט כמו בעבר... בהצלחה בהמשך...

hifly

New member
מסלול בר לב

דבר ראשון יש עוד דברים בפורום שמענינים חוץ ממנוע שלו מניע וכו גם הצד הפחות יפה כמו נסיונות לסילוק הטיסנאים הם חלק מהטיסנאות בארצינו שאינה שופעת מועדונים ומסלולים. ואם אריה נילחם קודם כל על פרנסתו ואחרי זה למען הטיסנאות או להפך זה לא משנה. כל אלו שיש להם מסלול וקמים בשבת להטיס ללא בעיות שיגידו תודה שיש להם את זה ועוד לא לקחו להם את זה,כי עוד לא בנו שם שיכון חדש. מסלול בר לב הוא כרגע "פיל לבן" (מי שלא יודע שיבדוק במילון) ואינו בשימוש של שום גוף. ואריה נילחם בדרכו ברוע הגזירה. אם זו הדרך להלחם? רק ימים יגידו,בינתים אותם ילדים צעירים שמתחבאים מאחורי מסך המחשב לפעמים מגזימים בתגובתם,ואני לא חושב שהיו מדברים ככה פנים מול פנים אם משהו בגיל ההורים שלו. אז תנסו להבין אותו,ומי שהשרשור השבועי מפריע לו שלא יענה ולא יפתח. השירשור הזה אינו חוסם יותר את הפורום יותר מכל שרשור אחר.

leef

New member
נמאס כבר מהם כותבים כל יום אותו דבר

כן בעיתון כל יום כותבים על אותם אנשים משפחת שרון ועל בוש כן רבותי לכן אני לא קורא את כל העיתון , אלא מה שמעניין אותי האם אלה שמפריע להם לדעת על מנחת בר לב , כותבים מכתבים לעיתונות לא לכתוב יותר על נושא מסויים . בכל מקרה, תרשו לי להודות לכל אלה ששלחו אלי מסרים תומכים ותומכים בי על פעילותי בסוף אדפיס את כולם וכל מי שיחפוץ יוכל לבוא ולראותם שוב תודה אתם נותנים לי את הכח להמשיך בכך . לדעתי חשוב מאוד לאחר 55 שנות עצמאות כאן יכירו בטיסנאות כספורט רישמי בארץ , אני חושב שכל אחד מכם למד המון מהתחום , ומהפורום , וכל מי שיכנס ותחום ילמד המון חומר . מטרתי ליצור במסלול פעילות מסודר בזמנים קבועים כשכל הציוד הבסיסי שולחנות התנעה ספסלי ישיבה ,רשת מגן קהל , כריזה ,מים זורמים , חדרון הגנה מגשם , שרותים , פחי אשפה , אני מקווה שכל מי שהתנגד צפצף הרגיז כתב יפשיל שרוולים וירתם למסימה הזו הרי אם מקום אחד יוסדר ויופעל כנדרש יהיה קל מאוד להסדיר עוד מסלולים בארץ עבור כולם . תודה אריה פישמן כ ר מ י א ל

למעלה