ידעתי שזה יקרה

כן...שומעת עד לכאן...הקובץ מדהים!!!

אבל אני לא שותה אלכוהול........ אני מניחה שאין חלב? אחחחחחחחח .....מזל שבמושב יש הרבה פרות...אמצא אחת לעצמי.... מה אתה אומר על הכלב שלי? (הוא באמת הכלב שלי
)

חמודון....מתי נראה תמונה של בעליו??

ראית את הכלב ששלחתי לך בהודעה למעלה (2:40) בקשר לשחורים? ןאם כבר מדברים על בעלי חיים, הנה בדיחה שבן-אחותי שלך לי היום. ----אשה מגיעה אל הרבי שלה נסערת כולה. "יש לי שתי תוכיות", היא מספרת לו, "וכל פעם שמגיע אלי אורח הן מביכות אותי וצווחות: ´היי, אנחנו זונות. רוצה לבלות?´".אל דאגה", מחייך הרבי, "יש לי שני תוכים צייתנים וחסודים כל היום הם בכלוב, לומדים גמרא ומתפללים. תביאי אלי את התוכיות, ותוך זמן קצר אני משוכנע שהן יהפכו מחונכות למופת". למחרת מגיעה האשה עם התוכיות אל בית הרבי, ואכן בקצה הסלון עומד כלוב מרווח ובתוכו שני תוכים חובשי כיפות שמתנדנדים ומתפללים בלהט. הרבי מכניס את שתי התוכיות לכלוב, וכמובן שהן מיד צווחות לתוכים: "היי, אנחנו זונות. רוצים לבלות?". פתאום התוכים מפסיקים להתפלל, ואחד אומר לשני:"מוישה, אתה יכול להניח את הספר המזוין. התפילות שלנו התגשמו".

ועכשיו יש לי באמת משהו חמוד.....

אני מקוה שיש לך רמקולים.....אז נה לפתוח ק צ ת יותר גבוה..

YYY איזה מדליקקקקקק

שיחקת אותה! אהבתי את הסמיילי...חולה על סמיילי....ובמנגינה...מתוקיתתתת לאללה.. יפה! מאמצת את זה לפורום שלי
ברשותך כמובן....

חחחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!!!

רוצה לראות את בעליו? גם בעליו רוצה לראות אותך.... תמיד אפשר להחליף תמונות... יש מסינג´ר? איי סי...רק תגיד

פיטנס.....

פרשתי למיטתי......לילה טוב ... אני מניחה שתקרא את ההודעות כאן...לכל שאלה או בעיה מחר בבוקר אקרא מסרים..... היה לי כייף...נשתמע וליל מנוחה מקסימוששששששש

|נשיקהאההה...עשית לי את היום.......

אמרתי לך כבר שאת נהדרת???(שששש.... שהחבר לא ישמע....)

תותי-בת

New member
חחחחח איזה מתוקי ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ואמממ לא נראה לי שמצליחים לשמוע אותנו (אלו שבנט) בשכם ../images/Emo8.gif

תותי-בת

New member
מיקס בין רוסו וביאנקו?! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif איפה מרסוש המומחה למשקאות שלנו?!

sirpad

New member
מה זה שואה דור שני?

עוד פעם שואה? או שזה כמו טילים והדור שני מציין את הרמה הטכנולוגית?

למעלה