ידעתי שזה יקרה

ידעתי שזה יקרה

עם שתי מנהלות פורום מאמריקה לאירופאים אין מה לחפש פה. עובדה, כולם נעלמו מהשטח!

מי לא פה?!

ברוכה השבה! גם את היית באיזה טיול משהו לא? ספרי (איילת אהבים...)

אני לא חושבת שאת צודקת...

מאז שלילה נכנסה......השינוי גדול.... אולי במקום להתלונן....תכניסי קצת עניין זה יהיה יותר טוב? אז קדימה........

היי מקסי.... קה פאסה אמיגו???

שמת את הילדים שלך לישון ובאת להשתעשע איתנו קצת??? הצצתי היום קצת לפורום שלך...נחמדים אבל מטורפיםםםםםםםםםם.....יש להם רק נושא אחד בראש (תנחשי מה????) שתית כבר את החלב החם שלך לפני השינה? אם לא קבלי את זה....

אמיגו שמיגו...קומו סטאס???../images/Emo13.gif

שמתי לישון.....מעניין למה הם תמיד מרדימים אותי לפני שאני מרדימה אותם....האמת? היו תקופות מטורפות...הם היו יושבים עד 6 בבוקר שאני הברזתי מזמןןןןןןןןןן... נו, מה רע בנושא הזה? הכל וירטואלי וכייף וצחוקים...יאללה תצטרף בטוחני שתהנה... ותגיד לי...נו באמת פיטנס..זה חלב? זה קפהההההההההההה אומנם אני אוהבת את הגברים שלי כמו קפה שחורים חמים ומתוקים כמו טופי (זה ציטוט מהשיר...לא כך אני אוהבת אותם)... אין לך חלב?????????? אפילו משהו קרוב...פרה??????? מקסימוששששש
ויאללה כמה אתה וורד מדברים מי יש לו כוח לקרוא הכל?

את רוצה שחורים וחמים?

תעברי לארה"ב....פרה? על ידי אין שדות...יש ים...הרבה חול וים וים וים...הנה, שלחתי לך כלבלב שישעשע אותך בזמן שאני מעלה זכרונות עם ורד מהשנים שחייתי בלונדון....אל תרדמי.... הלילה עוד ארוך.... מאוד ארוך.... זה רק 20:45.......

אין בעיה....הולכת לארוז......

רק תמצא לי עבודה.....ומחר אני על המטוס
שמתי לך תמונה למטה של הכלב שלי.... ומה לא להרדם?????? פה רבע לשלוש לפנות בוקר....עוד שניה מתמוטטת... מה עשית בלונדון??????? אתה חי טוב!!!!!!!!!!!!!!1 מחזיקה ממך! (ללך?) נו מילא

ורד, לצערי את טועה..........

א. לא היית פה כמה ימים ואם אני לא טועה, מאז יום ההולדת שלך, שאגב, מקוה שהיה מהנה. ב. אם היית מבקרת אותנו יותר בדחיפות היית רואה שתופס וסירפד היו פה מדי יום ביומו. אוחנבליק מבלגיה ביקרה כאן היום. לפני יומיים הצטרפו עוד שתיים מאיטליה, כך שאני בכלל לא חושב שזה קשור לזה ששתי המנהלות הם מאמריקה. ג. את הטענות צריך להפנות להנהלת תפוז, שלפי הדו"ח שקיבלנו מתופס (יובל) לא הסכימה להתפשר איתו. המנהלות עושות כמייטב יכולתם לפתח את הפורום ואני מרגיש שיש התעוררות טובה לעומת מה שהיה פה עד לפני כשבועיים. אבל, הרבה גם תלוי בחברים עצמם ובאיזה תדירות הם משתתפים ותורמים להצלחה של הפורום. ד. יש פה מבחר של חברים מכל קצוות העולם, מישראל לאירופה רבתי, מארה"ב, מניו זילנד, מסין, מאוסטרליה, ( מה שכחתי? מי מוכן לעזור?). כמובן שרצוי שהפורום יורחב ושעוד חברים יצטרפו. כל מנהל או מנהלת, בין שהוא מאמריקה או אירופה, לא יכול לגרום לחברים להצטרף.מנהל אירופי יכול להיות אולי מועיל בכל מה שקשור לנתינת איפורמציה על אירופה אבל אילו רק דברים פורמאליים לעזרה. זה שוב חוזר לאותו דבר: זה תלוי בחברים איך הפורום יראה. זה תלוי בחברים להפוך אותו למעניין. זה תלוי בחברים לגרום שיהיה פה שמח ועליז! ITS ALL UP TO US, DEAR! אז עכשיו, אחרי הנסיון שלי לשכנע אותך שהכל תלוי בנו, מה נשמע בביתי הקודמת לונדון?? לא הייתי כבר שנה והגיע הזמן לעשות איזה גיחה קצרה... שיהיה לך שבוע עליז

הי תופס וכל השאר

אני דווקא ביקרתי כאן בכל יום בשבוע האחרון ולא ממש ראיתי שייכות. הכל היה, חוץ מקצת אוסטרליה - ארה"ב. נכון שטיילתי בפולין אבל את רשמי דוקא תיעדתי בפורום "שואה דור שני". למי שמעוניין לקרוא, מצורף הקטע למטה. יומולדת כבר היה מזמן ממש, מאז עברו הרבה מים בתמזה. פיטנס היקר? לשלוח לך דרך הפורום את ריחות הסתו של לונדון? מזג האוויר נפלא. שמש מלטפת בקרנים ארוכות של סוף קיץ והחורף מבושש לבוא. מה עשית בלונדון ומתי גרת כאן? כבר עבר כמעט חודש מאז שחזרתי מפולין שם חגגנו כל המשפחה המורחבת יומולדת 70 לאבי. עד עתה קשה לי לדבר על החוויה הנפלאה והמיוחדת שחווינו, יחד וכל אחד לחוד. בתחילה כשספרתי שניסע בקיץ לפולין עם המשפחה לחופש, כל מכרי הרימו גבה ושאלו: לפולין, למחנות ההשמדה, לחגוג יומולדת? לא. רציתי להכיר לילדי את שורשיהם האמיתיים והתרבותיים. בילינו בורשה ונסענו ברכבת לדרום לזקופנה, עיירה שוויצרית לכל דבר. אבל מתחת רחשו הדברים אחרת. ומבלי שהחלפנו מילים, הורי אחותי ואני, אמרנו אחד לשני שככה זה היה צריך להיות אם לא הייתה המלחמה הגדולה והשואה. היינו נוסעים כל המשפחה המורחבת לנופש בזקופנה! ובאמת שילבנו דברים כמו, הרובע היהודי בקרקוב, והליכה ברגל בורשה בכל "ציוני הדרך" המשפחתיים, כמו: כאן גרה סבתא של סבתא שלכם (לילדינו) וכמובן אומשלג פלאץ והבונקר של מרדכי אנילביץ´. אחותי עזבה יום קודם. ואז נסענו רק הורי, אני ובעלי עם שלושת בנותי לטרבלינקה. רציתי להראות להן גם איך הכל נגמר (אחותי לא רצתה לקחת חלק בסיום הזה). הכי מדהים היה שמצאנו עצמנו משוחחים עם מבקרים אחרים במקום, כולם נוצרים. אמי דיברה עם קצין פולני שעבר שם על אופניים עם ביתו ושאל אותה עם יהודי הסביבה (בה גדל) באמת הצילו יהודים משם. אמי פתחה במסע הסברה שהגיע גם לקונפליקט שלנו עם הפלשתינים על זכותנו למדינה יהודית. אבי ואני דיברנו (כן, הכל על האבנים שם...) עם משלחת אמריקאית של נוצרים אוהבי ישראל שגם להם לא היה שמץ מהמתרחש (באמת) במזה"ת. בנותי סיפרו לצעירים במשלחת איך זה להיות בנות של ישראלית בבריטניה היום עם הקצנה מוסלמית ואנטישמיות גוברת. וכך עמדנו שעתיים בחום של 30 מעלות על אדמת טרבלינקה וסינגרנו (עדיין!!!!) על זכותינו הקיומית! מדהים. ואני עדיין המומה מהחוויה 4 שבועות אחרי!

היי ורד......

אני אעשה איתך הסכם: את תשלחי לי קצת ריח סתיו של לונדון ואני אשלח לך את הרוח החמה ומלטפת (אהההה...) של האוקינוס האטלנטי שבמרחק של 5 דקות מביתי? How about it....והקשר שלי ללונדון? הנה אני מעתיק לך את מה שכתבתי לך כתוספת לברכותי ליום הולדתך וההודעה בקשר למפגש חברי פורום לונדון...זוכרת?? (ההודעה המקורית נמצאת בעמוד 6) ציטוט: "ובקשר למפגש: הלוואי ויכולתי להגיע. גרתי בזמנו קרוב מאוד ל-West Hampstead מול תחנת Belsize Park ואחרי זה ב-Hendon וב-Kenton לפני שעברתי לארה"ב. סה"כ 11 שנה בלונדון מתוכן עשר שנים באל-על שהיתה בזמני ב-Regent Street לפני שהמשרד עבר ל-Off Oxford Street. " קראתי גם את תולדות הטיול שלך לפולין. זה עניין אותי מכיוון ואני עובד בענף התיירות הרבה שנים ויש לי פעם בשנה קבוצה של יהודים שנוסעים על טיול שלנו לפולין, הונגריה, וינה ופראג. השנה אני גם מתכנן קבוצה של בני ובנות מצווה ומשפחותיהם ל:Eastern European Jewish Herritage מקוה שנראה אותך יותר בדחיפות ולא רק מבחוץ מסתכלת פנימה...נו נו נו..

פיטנס היקר

מלונדון יש שני סוגי מסעות של בני נוער יהודים. בגיל 16 יש חוויה ישראלית ושנה אח"כ חוויה אירופאית. בתי הבכורה עשתה את שניהם.את ´החוויה´ עם ´מכבי´ ואת ה-Jewish Heritage עם FZY אני יכולה לתת לך שם ומספר טלפון של איש הקשר בסוכנות בלונדון שמטפלת בנסיעות אלו. הטיול שלנו לפולין היה באמת על בסיס של חופשה. אני ממליצה לכל מי שרוצה לצאת לחופשה יפה וזולה להגיע לשם, לפני שהאיחוד ישתלט על פולין ואז יעלה גם ערך הזלוטי. כדאי לעשות טיול קיץ או חורף (סקי) לזקופנה. ZAKOPANE בדרום המדינה, כתחליף לשוויץ והאלפים. ועכשיו לענייני לונדון. קודם כל אתה מוזמן לשוב ולבקר בה בדרך מארה"ב לארץ או להפך. 11 שנה בלונדון ב-אל על? היית כאן שומר ממש מדופלם! תעצום את העיניים ונשום קצת אוויר סתיו ששלחתי על גלי האינטרנט במיוחד עבורך. ותודה - על חמש הדקות מהאטלנטי...

ורד יקרה...

תודה על הריח...אני מנסה להחליט אם זה מהייד פארק או ריג´נט פארק? זה בטח לא מ"גולדרס גרין" או "סטמפורד היל"...המממ....מעניין.... ובקשר לטיול של בני הנוער: בנות של חברים שלי השתתפו ב-March of The Living" שמכסה גם את פולין וגם את ישראל בטיול אחד. המסע הזה נערך כל שנה לקראת יום העצמאות. בד"כ משתתפים בו כ-5000 בני נוער מכל העולם. אני בטוח ששמעת על זה. הטיול שאני מארגן הוא קצת שונה ומיועד למשפחות לחגוג את הבר או בת-מצוה כחלק מהטיול הכולל. כל שנה משרדי מארגן קבוצות בר ובת מצוה לארץ ב-3 קבוצות של כ-250 איש לכל קבוצה. אבל מאז שהחלה האינתיפדה ירד הכל ואנחנו נאלצים לחפש אלטרנטיבות. זה ממש מצער אותנו מאוד אבל מה אפשר לעשות..... באל-על עבדתי במשרד מכירות ומכיון והייתי הישראלי היחידי יצא לי, מסיבות בטחוניות כמובן, לטפל בסידורי טיסה של כל מיני אח"ם למיניהם. מאוד נהנתי מהעבודה שם.

הממממ...

חוש ריח יש לך - הריח אכן מגיע ממערב העיר! ואם יש משהוא שאוכל לעזור לך מכאן, צור אתי קשר.

אנרכיה

New member
איזהההההה גשם במרכז הארץ../images/Emo70.gif <א"י>

<סתם> חיייייייב ללכת לישון!!! תשנווווו טוב. אנרכיה.

אתה נשאר כאן!!!

אתמול יה מלעוןןןןןן סידרתי לך בירה...סוף הדרך ואתה הברזת...ככה יפה לעשות למקסימוש????? קבל אותה שנית....וזאת הפעם האחרונה שאני רואה שנוזל קצף מיותר! קאפיש?

למעלה