ידיעת אחרונות "התחרפן"

yashpe

New member
ידיעת אחרונות "התחרפן"

ידיעת אחרונות "התחרפן" במוספו היוקרתי שבשליטת ברנע וסרנא הוא מפרסם בימים טעונים אלו שבקורס היוקרתי ביותר בצה"ל קורס בן שנתים בפו"מ מקרב 30 המשתתפים כולם קצינים קרביים מצטיינים החניך המצטיין הוא מ ת נ ח ב ל - ד ת י - מ א פ ר ת והשני - ד ו ס - מ י ר ו ש ל י ם מה קורה בתקשורת? אתם שכחתם את תפקידכם בהגנה על משמרת הסוציאליזם הפונדמנטליסטי אתם רוצים שהאח הגדול יקרא אתכם לסדר על הפקרת המדינה הפוסט ציונית קחו דוגמה מכרמית גיא וכרמלה מנשה ולא מרזי ברקאי שהעיז בחוצפתו ... כזכור קריסת השמאל קפצה מדרגה כאשר מעריב, ידיעות ואפילו על המשמר מיוצגים ע"י רזי ברקאי לאמור - הולכנו שולל את הציבוריות הישראלית בתמיכה בהסכם אוסלו. מלאים רגשי אשם כלפי הימין והמתנחלים. ורק עתון הארץ (חסיד המנדט הבריטי-שוקן) מעלים את הידיעה על הלכידה וסגירת החשבון עם המרצחים בעלי ידים טבולות בדם בהפניה מינורית בכפל העתון. חוליות השדרה של השמאל מתנפצות אל סלע המציאות, תוך ריסוק עצמות, ואמנון לוי –שלדברי חבריו— נטרפה עליו דעתו, חוצה קוים אדומים לעבר היהודי הגלותי—דניאל בלומנטל. דניאל בלומנטל (נציג עיתונות ארופה) מספרד קורא לבדלנים הבסקים טרוריסטים אך הפלסטינים עם??? כבוש, כמו שאמנון לוי מתעניין רק בלינץ´ בנתניה (הקרבן כבר הספיק שוב לחדור לארץ ללא אשורים. אבל – איך אומר רזי המחויך מהצד ומכיר את הברנג´ה: אנחנו עוד נחזור לסורנו. אף שכולם שם מבינים שהמנוע לשנאת היהודים ישאר תמיד לאמור – הפער הקטבי ברמת החיים. עד כאן.

המוסד

New member
שים לב לעובדה מעניינת

עוד לא היה אלוף דתי אחד בצה"ל (אבל דרוזי כן) ואחוזי הגיוס שלהם ליחידות קרביות הם מהגבוהים בארץ(של הדתיים לאומיים ושל המתנחלים) אבל אלוף? לא זה הרי סיכון לדמוקרטיה! סיסמתו של צה"ל היא"עדיף אלופים חילוניים ובינוניים מאשר אלופים מצוינים ודתיים/ימנים/מתנחלים"

hreuven2

New member
אכן נכון

איש אמ"ן שהיה מפקד המכללות. העלאת הנושא בדרך שהועלה מביע תסכול שאינו אמיתי.

yashpe

New member
דא עקא - היא הנותנת

האלוף דנן- עמידרור לא קבל, אני חוזר בקצב הכתבה, ל א - ק ב ל את המינוי שהיה מיועד לו - ראש אמן ב ג ל ל היותו דתי.

וברוך האל שכך , לא צריך בצה"ל

איש כך!!! צה"ל ארגון צבאי של מדינה מערבית - עדיין - ורק , אבל רק, ושוב - אבל רק משום כך ניצח במלחמות את צבאות הערבים הברברים המיזרחיים ובאם נכנע לאותה מזימה של מדוכאים ימינים אשר את צה"ל רוצים להפוך מיידית את צה"ל לארגון טרור וזימה הרי גורלנו יוכרע להיות מדינה של ברברים יהודים אשר יהיו ממש ממש כמו בני דודם הערבים

hreuven2

New member
האלוף עמידרור ואני מכירו

לא קודם לדרגת אלוף כי יש טובים ממנו וכן בגלל מספר דיבורים ודעות שנכנה אותן בלשון המעטה לא חכמות

yashpe

New member
בלשון המעטה-אתה שקרן ואינך מכירו

לפני רגע התייחסת אליו ולא ידעת את שמו כזכור כתבת: איש אמ"ן שהיה מפקד המכללות. העלאת הנושא בדרך שהועלה מביע תסכול שאינו אמיתי.

hreuven2

New member
פשוט שמו נשכח ממני

אין לי שום תסכול ובמקרה אני בעברי בן כפר חסידים אני מכיר אותו מקרוב את אחותו אהובה ואת ינאי האלוף שהוא גיסו. לדעתי את לא מבינה דבר והוא בודאי אינו ראוי ליותר

yashpe

New member
אתה בוודאי לא מכירו, שכן ...

אתה כותב איש אמ"ן שהיה (לפני כן - במשתמע) מפקד המיכללות. העובדות הן הפוכות: הוא היה איש אמ"ן והיה מועמד וודאי לראש אמ"ן. אבל כמו אפי פיין זה היה לצנינים בעיני השמאל הפוסט ציוני והם כדרכם (ע"ע אפי פיין) טרפדו את המינוי ע"י ציטוט חלקי מראיון עתונאי עם עמידרור.

אריסטו

New member
האם את בכלל יכולה לקבוע מי מכיר

את מי? האם העורון הוא מנת חלקך ורגשי נחיתות שלא לצורך? האדם אומר שהוא מכיר את עמידרור וגם נותן סימנים- חפשי עץ אח ר להתלות בו

המוסד

New member
אכן אינני מעודכן אך הזכירו לי...

על מה הוא הוא בדיוק אחראי? ובלי קשר...אין שום תפקיד משמעותי אותו מנהל אלוף דתי...

אחראי על אותה אוכלוסיה טפילה

ששמירת הדת "עלק" חשובה לה זה בדיוק תרומתה של אותה עלייה מיזרחית פאנטיות דתית השתטחות על קברות צדיקים והכנסת מקלות בין רגליהם של האשכנזים המשרתים בצבא להגנה על המדינה ומשלמים לה מיסים בשביל לפרנס "אלופים" דתיים...

איפה אתה חי , בחוגי בית ברמת אביב ?

נראה כי מדובר ב"אדם" שלא יוצא את ביתו...

hreuven2

New member
אחראי על אותה אוכלוסיה טפילה

אותם שמאלנים פאנטיים וגזענים שהציבו להם משיחי שקר שמאלניים הבוגדים בעמם,תוקעים מקלות בגלגלי המדינה,מוסרים אותה חינם לאויבים ומיצגם נאמנה הוא השמאלןהגזען הפשיסט,תוצר של רחם רקובה ומח מאודה הקרוי קוטל אוהב ומת הלילה

bm

New member
לא הייתי בונה על אומץ הלב... ../images/Emo46.gif

של החיילים הדתיים. מספיק שיביטו בחיילת ב"לבוש בלתי הולם" - ונפגע מעיין הערכים שלהם. ככה לא בונים צבא.

למעלה