ידיעה טרייה...

נעמי 1

New member
ידיעה טרייה...

שהגיעה אלי ממש עכשיו. שר לשעבר... שניהל מערכת יחסים עם מזכירתו... עזב אותה... לטובת אשתו. שמות ופרטים יגיעו בהמשך... כרגע, שפתיי חתומות. נעמי

sahr12

New member
אם היית מכירה את נעימה...

לא היית מזדרזת לקרוא לי...חחחחחחחחח היא רק טוענת שזה לא חדש......:) אז על מה הרעש... אצל יאיר לפיד זה קצת בולט כי לכאורה ואני מדגיש לכאורה... הוא היה הגורו של חיים זוגיים נקיים...ללא מעידות...שלא תביני לא נכון.. אני מצטער בשבילו,ובשביל רעייתו...והילדים.. קצת כועס על מירב.. שכשאני רציתי היא אמרה שאין לה זמן.........חחחחחחחחחחחח

על זה נאמרו 2 דברים:

1. סוף גנב לתליה. 2. מים שקטים חודרים עמוק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש אהבה אין אהבה העיקר לא לפגוע במשפחה.

giulietta

New member
זה לא חדש

וגם גברים אדיוטים זה לא חדש. בשביל קצת פאן לאבד כל כל הרבה? תלמדו להתאפק. ומה זה הקטע עם "משבר גיל הארבעים"? אניגמטי, מכשיר את השטח? חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח

כן, אני עושה תכנון רב-שנתי, 7 שנים קדימה. הבעיה שאצלי המשבר נתן פרומו בגיל 30...
לא מאמינה? קראי כאן

giulietta

New member
זוכרת היטב

את הסיפור הזה ועוד יותר איך שהתעצבנת על התגובה שלי בזמנו חחחחחחחחח... (נדמה לי שהכחשת בזמנו כל קשר לגיבור הסיפור
)...

עדיין מכחיש...

שימי לב, לא אומר שיתכן ואין קשר. אומר- אין קשר! ככה צלחתי את המשבר, בכתיבת סיפורים חחחחח

giulietta

New member
טוב

אז אולי תתחיל להמליץ גם לאחרים על דרכים לפתרון המשברים שבדרך ותעזוב כבר את הרעיון הזה ש"כל אחד קובע את הגבולות שלו"...
(שנאמר "הוכח תוכיח את עמיתך"

זו הדרך היחידה

רק את יודעת מה טוב לך. את יכולה לנסות, לטעות, להצליח. בסופו של דבר רק את יכולה לגבש נוסחא מוצלחת של מה עושה לך טוב, ומה לא.

giulietta

New member
זאת הדרך היחידה

רק כשאתה לבד במדבר. אין שום חברה בעולם, כולל שבטים פראיים באפריקה שאין לה כללים ונורמות משלה. וכמעט ואין פעולות שאינן משפיעות על אדם אחר. אם אתה אב או בן זוג או חבר או קולגה ואתה בוחר להמר או להתמכר לסמים או להסתבך בהלוואות... או סתם מזניח את בריאותך, את יכולתך להיות אדם עצמאי- אתה משפיע על כל הסובבים אותך. ההקצנה הזאת של העשור האחרון, של להעמיד את הפרט וזכויותיו ורק אותם, במרכז, עוד תתנפץ לנו בפרצוף (לדעתי היא כבר). ומה עם הזכויות של החברה? עכשיו, ברור שיש מעשים חמורים יותר ופחות ומחירים גבוהים יותר או פחות, אבל יש כאן ענין עקרוני. מקווה שהובנתי. ג´ול

נעמי 1

New member
אני ממש בשוק...

איך היא מעיזה - האישה שלו... לקחת אותו מהמזכירה. פרחה ! פוייה ! הורסת משפחות ! נעמי

giulietta

New member
חחחחחחחח נעמי............

איך את יודעת לבוא בזמן חחחחחחחחחחחחח

בת ה י ם

New member
רק לידיעה.....ו"הרחבת השכלה"

יאיר "מר זוגיות מושלמת" הכיר את "שתחייה" כשהיה נשוי לאחרת...

giulietta

New member
מה שמחזיר אותנו לתאוריות

על זה שפעם מועד ופעם נופל ופעם עשו לו פישקה...

למעלה