ידידי השמאל

patch8

New member
למה לא?

עם הממשלה מחליטה, ומעבירה את זה בכנסת ומחוקקת חוק לגבי זה(ספציפית על העניין הזה), אז זה אפשרי.

SupermanZW

Well-known member
יש חוק הנוגע לתנאים בהם ניתן לבטל

אזרחות, לא יתכן שחוק חדש יסתור חוק קיים, אא"כ יתבטל החוק הקיים, וכמעט בטוח שזה לא יקרה.

patch8

New member
למען שמירת

אופי המדינה יהיה ניתן לעשות את זה. אפשר לבטל את החוק הקיים, לחוקק את החוק החדש, לבצע את חילופי השטחים ושלילת האזרחות. לאחר מכן, ביטול החוק החדש וחקיקה מחדש של החוק הישן. מה פשוט מזה?

SupermanZW

Well-known member
פשוט אבל זה לא יקרה

באף מדינה בעולם מעולם לא קרה מצב שחוקקו חוק חדש על מנת להחזיר את החוק הישן מאוחר יותר.

patch8

New member
אם זה לא קרה

זה לא אומר זה לא יכול לקרות פה. אפשר לעשות משהו בסגנון הזה.

ערבים הם בני אדם

זה נכון אך האם הם מתנהגים כבני אדם? האם בן אדם הולך ומתפוצץ באוטובוס על מנת לרצוח 30 איש רק בגלל שהם יהודים? זה אפילו הנאצים לא עשו התנאי המתאים הוא הפרדה אנחנו כאן הם שם-כמה שיותר רחוק האיסלאם יותר מדי חזק אצל הערבים ולכן שנאתם ליהדות רק גדלה

patch8

New member
../images/Emo45.gif הרי אם תהיה פה מדינת כל אזרחיה

לא תהיה סיבה שלא להתאחד עם תושבי השטחים. ועפ"י מה שאנחנו שמתרחש שם, אנחנו רק יכולים לשכוח ממדינה דמוקרטית.

SupermanZW

Well-known member
אין סיבה להתאחד עם השטחים

אפילו ערביי ישראל לא רוצים להתאחד איתם, ולו מהסיבה שהדבר יפגע באיכות החיים של רוב אזרחי ישראל, העלות של האוכלוסיה הנחשלת בשטחים תהיה גבוהה בהרבה מהתועלת הפוטנציאלית שלה ואת זה יודעים ערביי ישראל טוב מאוד. אתה בטוח שהערבים מעוניינים להפיל את הדמוקראטיה רק משום שאין מדינה ערבית דמוקראטית, אבל זה לא אומר שאזרחיהן מרוצים מהמצב, אני מציע לך לשאול את ערביי ישראל מה הם חושבים על דמוקראטיה, אתה תופתע.

patch8

New member
אני יודע מה הם חושבים.

דיברתי על כלל הערבים(גם בשטחים). בכל זאת אני הייתי מעדיף מדינה יהודית-דמוקרטית. המדינה שלי כאן, המדינה שלהם שם(יש"ע). מי שרוצה יכול לעבור לצד השני מתי שרק ירצה.

SupermanZW

Well-known member
אבל הם יהפכו כאן לרוב כי הילודה

שלהם הרבה יותר גבוהה משלנו, ומשום שהם אזרחי ישראל אין שום דבר שתוכל לעשות בנדון, הם לא ירצו לעבור לצד השני, הם יודעים שבצד הזה יותר טוב להם להיות, מה לעשות, החיים אינם תוכנית כבקשתך... אני כבר השלמתי עם המציאות וחושב על תוכניות לעתיד טוב יותר, אתה עדיין חי בפנטזיה...

patch8

New member
תגובה.

חילופי שטחים וביטול האזרחות הישראלית לתושבים ששטחם יעבור לרש"פ.

SupermanZW

Well-known member
אי אפשר לבטל את אזרחותם אם לא

יסכימו לכך, ואין סיבה שהם יסכימו.

patch8

New member
אפשר.

כחלק מהסכם אם הרש"פ. אפשר לעשות הסכם שבו תוקם מדינה פלסטינית ואליה יסוםחו יישובים ערביים שקרובים לקו הירוק. לא דמוקרטי? הרי גם ככה אנחנו לא מדינה דמוקרטית, אז עוד מהלך אחד לא ישנה כלום

SupermanZW

Well-known member
באמת כדאי שתשאל אותם

אולי אחרי שתראה מה יש להם לומר תחזור למציאות. מיליון וחצי אנשים הם כוח די גדול במדינה של 6800000 אזרחים...

patch8

New member
אני כברתי העלתי את הנושא הזה שם

בעבר. וזה ברור לי שתהיה שם התנגדות, וגם היית. ההחלטה לא צריכה להיות שלהם אלא של מבצעי ההסכם- הרש"פ וממשלת ישראל. תגיד לי משהו, הרי הפלסטינים אזרחי ישראל כל הזמן טוענים לאפליות וגזענות וטוענים שלא טוב להם. כשתהיה להם אפשרות לחיות בפלסטין אפילו בלי להזיז אצבע(הרי רק הריבונות על השטח תוחלף) לא תהיה להם סיבה/תירוץ להשאר פה אלא רק להפוך את ישראל לפלסטין או לשנות את האופי של ישראל. במקרה הזה, המוסר לא לוקח חלק כשיש להם מטרה ברורה לחסל את ישראל כמדינה יהודית.

SupermanZW

Well-known member
אם לא תהיה להם סיבה לטעון לאפליות

הם לא יטענו, ובכל מקרה הם מעדיפים לחיות עם האפליות שלנו מאשר לחיות ברמת החיים הנמוכה בהרבה שתאפשר להם הרש"פ.

patch8

New member
שים לב

הם יעדיפו לחיות כאן למרות שלא טוב להם. זה אומר שהם מנצלים רק את היתרונות של ישראל אבל בתוך תוכם מייחלים לחיסול האופי היהודי שלה. למה להחזיק באזרחים עויינים אלו?

SupermanZW

Well-known member
אם לא יחושו מופלים לא יהיו עוינים

הם יעדיפו לחיות כאן למרות שלא טוב להם רק משום שהאלטרנטיבה גרועה יותר עבורם, אבל אם יהיה להם טוב לא תהיה להם סיבה להיות עוינים.

למעלה