גם אם תציע חילופי שטחים הערבים אזרחי ישראל תמיד יוכלו לחזור לישראל, בסופו של דבר הם יהיו רוב, את זה לא תוכל למנוע, אך אם ישראל תהפוך למדינה שלכל אזרחיה טוב לחיות בה הערבים (אזרחי ישראל, אני לא מדבר על הטרוריסטים הפלסטינאים אשר רוצים להשתלט על כל ישראל ואת זה אפילו ערביי ישראל לא רוצים, ושאלתי אותם) לא ימצאו סיבות להתנכל ליהודים.
גבוה יותר, לכן הם יהפכו לרוב בסופו של דבר, גם אני לא אוהב את העובדה הזו אבל אין ברירה אלא להשלים איתה ולנסות למצוא פתרון שבו לכל אזרחי המדינה יהיה טוב לחיות בה, אחרת כולנו נסבול.
ברגע שתהיה להם מדינה אנחנו נעודד אותם להתקפל מפה בהתחלה זה יהיה באמצעים נינוחים ומי שבכל זאת לא יבין נהיה איתו נינוחים פחות המדינה הזאת יהודית לעולם ועד ולא תהיה עוד מדינת טרור ערבית/מוסלמית
זה כמו שלא צריך לשכנע את היהודים לעזוב את עזה זאת פשוט לא המדינה שלהם ואין להם מה לחפש פה אני בעצם עוזר להם לעבור למדינה שבה הם יתאקלמו יותר טוב ולא יסבלו מאפליה גזעית לטענתם אין להם מה לחפש במדינה יהודית ברגע שתקום להם מדינה משלהם אגב אני אומר את זה גם ליהודי ארה"ב
ממילא ברגע שהערבים יחושו שווי זכויות ושווי חובות לא תהיה משמעות לטענה שזו "מדינת העם היהודי", כי ברגע שהם יוגדרו כאזרחים שווי זכויות ושווי זכויות לא יהיה שום היגיון לטעון שישראל אינה מדינת כל אזרחיה.