ידידי השמאל

אתה אומר בעצם

שהערבים לא יוכלו להפתח ולהשכיל ולהפסיק עם הילודה שלהם גזענות? ואם הם לא יוכלו הם יעשו את זה במקום אחר במדינה שלהם ולא פה

SupermanZW

Well-known member
יש להם עוד הרבה פער להשלים

אם וכאשר רמתם תגיע לרמתנו אז רמת הילודה שלהם תהיה דומה לשלנו, רק סביר שעד אז הם כבר יהיו הרוב. לא טענתי שלא יוכלו להתפתח ולהשכיל, אך כבר שמתי לב לאופן הסקת המסקנות המוזר שלך ולהיגיון המעוות שלך, אני מקווה שתתעורר יום אחד...

גם אני מקווה

שיום אחד תבין שבלי מדינה יהודית היטלר בעצם יגשים את חזונו יש אנשים שלא למדו את הלקח מלפני 60 שנים יש כבר 21 מדינות טרור-המדינה שלנו לא צריכה להפוך ל22

SupermanZW

Well-known member
אל תשכנע אותי, תשכנע את הערבים

אני מציאותי ומחפש פתרונות מציאותיים, גם אם הם לא אידיאלים, אתה עדיין ממשיך עם "פתרונות" שלא ניתן לממש.

אני לא צריך

אם יש להם שכל הם יבינו לבד כל לאום יחיה במדינה שלו אחרת זה מקום להתנגשות על אחת כמה וכמה כשמודבר ביהודים וערבים

SupermanZW

Well-known member
יפה בתיאוריה, אך לא מציאותי.

טיהור אתני אינו ניתן למימוש.

patch8

New member
וזה הפתרון?

לחפש משהו שיהיה מקובל עליהם? לפעול על פיהם? תחשוב על הפתרון שיהיה טוב ליהודים, אבל זה בתנאי שזה באמת חשוב לך או אכפת לך.

SupermanZW

Well-known member
צריך למצוא פתרון שיהיה מקובל על כל

אזרחי מדינת ישראל, אחרת תהיה מלחמת אזרחים.

patch8

New member
צריך שיהיה פתרון

שמבוסס על אינטרס יהודי. זאת לא בעיה.

SupermanZW

Well-known member
זה רעיון חילופי השטחים רק שכחת פרט

חשוב אחד, לא תוכל למנוע מהערבים אזרחי ישראל לחזור לשטחי ישראל.

patch8

New member
למה לא?

כבר אמרתי, שלילת אזרחות ברגע שמחליטים על חילוף השטחים.

SupermanZW

Well-known member
כי לא ניתן לבטל אזרחות בלי הסכמת

האנשים שמבטלים להם, פרט למקרה בו מדובר באנשים שפשעו פשע חמור נגד המדינה הכולל סיוע למדינת אויב וכדו'

patch8

New member
אפשר לעשות הסכם

עם הרש"פ שבתנאי להקמת מדינה פלסטינית הם מקבלים את יישובי המשולש וואדי ערה ותושביי האיזורים האלו מקבלים אזרחות פלסטינית ומאבדים את אזרחותם הישראלית.

SupermanZW

Well-known member
שום הסכם עם שום רשות לא יכול לתת

גושפנקא לביטול אזרחות של אזרחים ישראלים.

למעלה