ידידי השמאל

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם תחוקק חוקה שתבטיח את היות המדינה דמוקראטית ושכל האזרחים בה יהיו שווי זכויות ושווי חובות ושגורמים אנטי-דמוקראטים לא יוכלו להתמודד בבחירות ונחנך את כל אזרחי ישראל לדמוקראטיה וזכויות אדם ונפסיק את כל האפליות במדינה אז יוכלו היהודים והערבים במדינה לחיות בשלום תוך כבוד הדדי ולגרום לכך שהמדינה תהפוך למקום שטוב לחיות בו עבור כל אזרחיה, ואז לא משנה מי יהיו הרוב ומי המיעוט כי לכולם יהיה טוב. בכל מקרה בשלב כלשהו הערבים יהיו רוב בארץ ,אז צריך לחשוב איך למנוע מצב בו הם יהפכו את חיינו לבלתי נסבלים ולגרום לכך שלכולנו יהיה טוב לחיות כאן ולא איך לדחוק את הקץ.

patch8

New member
לא.

אם ואם ואם... קודם כל, אם ערבים יהיו רוב הם יבטלו את החוקה. נכון, זה מסובך הרבה יותר כשיש חוקה שמגנה על שילטון המדינה, אבל מהפכה אחת של הערבים(ותהיה אחת) תפיל את החוקה. ערבים לא יהיו פה רוב אם נשתמש באסטרטגיה דמוגרפית. צמצום הילודה(לדוגמא, קיצוץ בקצבאות עד ילד חמישי) ושילובם בחברה. צריך לחשוב על דרך להבטיח את ישראל כמדינה יהודית שבה יהיה טוב לכולם ובה הערבים לא יהיו רוב. חוץ מזה, אחרי כמה זמן, לי אישית נראה שכל הדבר הזה כבר יגמר במלחמה נגד פלסטין(מהרבה סיבות) ותהיה כאן בריחה של ערבים כמו ב48'.

SupermanZW

Well-known member
לא בהכרח

אם הערבים יבינו שהחוקה מקנה להם שויון זכויות ושויון חובות ומבטיחים שאיכות חיהם תהיה טובה יותר ושלא יופלו ושהדמוקראטיה פועלת גם לטובתם הם לא ירצו לבטל את החוקה.

patch8

New member
אם החינוך

האיסלמי והשמרני שהם יקבלו מהוריהם זה בלתי אפשרי. הם תמיד יחשבו שזאת אדמת פלסטין שצריכה להיות שלהם. ומה אם הם ירצו מדינה פלסטינית-מוסלמית-דמוקרטית?

SupermanZW

Well-known member
אתה חי בהיסטוריה

הערבים הישראלים ברובם לא דתיים כמו שאתה חושב, הם יודעים טוב מאוד שהאיסלאם מנוגד לדמוקראטיה ומה איכות החיים של אלה החיים במדינות הנשלטון ע"י שלטון דתי, הערבים הישראלים כבר מנוסים בדמוקראטיה ויודעים שאיכות חייהם בישראל גבוהה יותר ממה שהיתה לו היתה תחת שלטון איסלאמי, הם כבר מכירים את יתרונות הדמוקראטיה אך עדיין חשים מופלים במדינה, אם יחושו שהשלטון הדמוקראטי הוא האידיאלי עבורם ולא יחושו מופלים הם יעדיפו לשמור על הדמוקראטיה.

אתה דובר האוכלוסיה הערבית?

ואם לא אז מאיפה לך המידע הזה? למה שניקח סיכון שנצטער עליו בסוף? ולשאלת השאלות-יש להם 21 מדינות ענקיות!!! גם את ישראל היהודית הקטנה הם רוצים?

SupermanZW

Well-known member
פשוט אין לנו ברירה

אנחנו יודעים שהם יהפכו לרוב בסופו של דבר, אי אפשר למנוע את זה, אבל לדאוג לכך שישראל תהיה מדינה שטוב לחיות בה עבור כל אזרחיה אפשר.

לך אולי אין ברירה

לכן אני מדוה כל יום לאלוהים שהשמאל החלש והכנוע לא בשלטון הרי אם הייתם בשלטון כבר מזמן הערבים היו משתלטים על הארץ אני מקווה שיקום ראש ממשלה עם אומץ שיטפל בבעית הרוב היהודי במדינה היהודית

SupermanZW

Well-known member
אני לא שמאלני ואני מתנגד למסירת

שטחים, אני פשוט יודע שזה לא יעזור, אבל אתה תמשיך לחיות בדמיונות שלך ולחשוב שאני שמאלני... מתי תקלוט ששליטה בדמוגראפיה אין לנו...

snunit5

New member
היחיד שמקשיב לך, זה אתה ../images/Emo35.gif

ובטח גם אתה מתפוצץ מצחוק מהשטויות שלך. אוי, הבטן כבר כואבת לי מרוב צחוק. תישמע, אתה אקסמפלר
משהו משהו !!! אפילו הילד של השכנה שלי (בן 7) גדול עליך.

אמרתי יהודים

מה אתה מתערב? והעובדה שלילד בן 7 טיפש ככל שיהיה אך עדיין עולה עליך מבחינה מוטורית ושכלית לא אומרת שהוא עולה על שאר האנשים בטח לא אנשים שנמצאים במצב של הכרה עצמית

patch8

New member
ואיך אתה יודע?

זה לא נכון, הרי ברור שהם ברובם מתים כבר לפלסטין מן הירדן לים. הם יעדיפו את האיסלם הם ברובם מאמינים.

SupermanZW

Well-known member
למה שלא תשאל אותם?

נסה בפורום ערבים. הערבים פחות דתיים ממה שאתה חושב, גם הם מתחילים להתקדם, אפילו אם אתה לא רואה את זה עדיין.

תראה לי מדינה

ערבית/מוסלמית אחת שהיא דמוקרטית אין לך נכון? אז למה נראה לך שישראל הערבית תהיה? גם גרמניה הייתה דמוקרטית וזה לא הפריע להיטלר לעלות

SupermanZW

Well-known member
למה? כי הן דיקטאטורות.

ותאמין לי שאזרחי הדיקטאטורות מאוד לא מרוצים מכך ששולט בהם דיקטאטור, אין סיבה שירצו להפוך את ישראל לדיקטאטורה כזאת, אם אתה לא מאמין לי אתה יכול לשאול אותם, נסה בפורום ערבים.

למעלה