ידידי המלומדים.... עזרה!

• פותח הנושא nivsh
  • פורסם בתאריך

nivsh

New member
ידידי המלומדים.... עזרה!

כמה שאלות לי עליכם: ישן וחמוד. ו. במחשבי יש משחק מקסים שקוראים לו "לוגיקל" ישן וחמוד. - כיצד אני יכולה להעלות אותו לאתר שלי. 2. אלישע היציע במפגש קיץ - להוסיף לאתר "הורדות" כדי להפוך את האתר לאטרקטיבי - כיצד עושים זאת? 3. מונה כניסות - באתרי מונה הכניסות "משקר" הוא מונה את מספר הכניסות לדף הפתיחה - ואם משהו עובר מדף לדף וכל פעם חוזר לדף פתיחה המונה עולה. 4. אני רוצה לשבץ דף עבודה באתר החדש שלי (שעדין לא עלה לאוויר) האם עדיף בדף word ששמרו אותו כדף html או כדף word רגיל או שיש לכם הצעה טובה יותר. 5. באיזו תוכנה ניתן להוסיף לתמונה בועת דיבור כדי לכתוב מה הוא אומר תודה מראש טלי

udiyulis

New member
טלי יקרה, קודם כל שנה טובה לך,

אשתף אותך מניסיוני לגבי שאלות 4 ו- 5 4. מנסיוני, אם את רוצה שהילדים יעבדו על הדף, ישמרו את עבודתם וישלחו לך לבדיקה - עדיף לצרף את דף העבודה כקובץ word . 5. לגבי הוספת בועת מלל. ב- word יש לך בין הסרגלים "סרגל ציור" ובו יש צורות אוטומטיות וחיצים. הוסיפי כרצונך, מקמי את הצורה, הוסיפי לה טקסט והנה מה שאת מבקשת. (ראי בדוגמא מצורפת. מקווה שלזה התכוונת. בהצלחה

nivsh

New member
תודה, אודי , אך לא לכך התכוונתי

מחר אסביר שנית את שאלתי

Elishabb

New member
שלום טלי-

לשאלותיך- 1. כדי לאפשר למבקרים להוריד קובץ מהאתר שלך, זפזפי את הקובץ לק zip, צרי קישור לקובץ הזיפ בדף האתר והעלי את הזיפ יחד עם הדף דרך תוכנת ה ftp לאתר. 2. מונה הכניסות מתעדכן כל פעם שמגיעים לדף. אם ברצונך שזה לא יקרה, השתמשי במסגרות ושימי את המונה במסגרת שאיננה מתחלפת. 3. אם הדף אותו ברצונך לשלב באתר הוא דף עבודה שהתלמידים צרכים לענות ולעבוד, רצוי להעלות אותו כדף וורד. אם לא, כדף html. 4. בועות דיבור בתמונה תוכלי ליצור עם תוכנת ה photo wizard.exe המצויה בתקליטור האחרון ובדף הבית של המפגש. אלישע

nivsh

New member
תודה רבה, אלישע. ובקשר לסוכות...

עקרונית אני מעוניינת במפגש בבאר-שבע רק חשוב התאריך? האם זה יום או יומיים?

למעלה