ידידים או יזיזות

אברמיזם

New member
ידידים או יזיזות

ראיתי את ההודעה בשער תפוז ולא יכולתי להתעלם. יזיזות לדעתי זה דבר שצריך לחלוף מעולם ויפה שעה אחת קודם. נכון שקיימים צרכים אבל בתור בני אדם בוגרים צאיך לדעת לשלוט בהם ולא להסתכן ולהסתבך בכל מיני הצעות שבדר"כ בסוף המעשה מגלים כי היה כדאי לחשוב תחילה ..

למה?! זה דבר כל כך טוב ../images/Emo8.gif

יש ספר יפה על ניו יורק בעוד כמה עשרות שנים, האנושות מעבירה את כל התפקידים לידי הרובוטים. כל מה שנשאר לאנשים לעשות זה לקחת סמים ולראות טלויזיה. אף אחד לא קורא יותר, אף אחד לא חושב. פה ושם אנשים מציתים את עצמם... בעולם הזה אחד הדברים שמומלץ לעשות זה מין מזדמן. אף אחד לא יודע מה זו חתונה, מה זו משפחה, מה זו אהבה. אז למה שיזיזות תחלוף מהעולם? זה אדיר

amiad21

New member
ואתה לא חושב שזו בעייה?

אמרת שאף אחד לא יודע מה זו חתונה, מה זו משפחה, מה זו אהבה... זה נראה לך דבר תקין? לא מפריע לך שאנשים "לא יודעים" מה הם שלושה מהדברים הכי נפלאים בעולם? אני יכול להגיד לך שכרגע ציינת שלושה מהדברים שלפחות אמורים להיות חשובים לכל אחד. נכון שאני לא הרבה יותר מבוגר ממך, אבל אני מקווה שכשתגדל ותתבגר קצת תוכל להבין את המשמעויות של 3 הדברים שציינת, ולהבין עד כמה הם חשובים. כפי שאמרת, מין מזדמן גורם לדברים האלה לרדת מגדולתם. לכן אני לפחות חושב שהוא אחד הדברים הפחות טובים שיש...

באזיל25

New member
אם זה לא מתאים לך

אז יופי לך. אבל יש הרבה שזה כן מסתדר להם, ולכן אין ממש סיבה שזה יעבור מהעולם.

באזיל25

New member
איפה הקשר?

בין התובנה שלך לבין שבקשר רציני מעדיפים להכיר קודם את הבן אדם?

צריך להזכיר קודם את העובדה הקודמת

אתה טענת: "יש הרבה שזה כן מסתדר להם, ולכן אין ממש סיבה שזה יעבור מהעולם" אני טענתי שכמו שזה מסתדר להם, כך גם פשע מסתדר, יש אנשים שחיים ממנו, בלי קשר מיידי בין פשע לסטוץ נסכם בזאת שקשר רציני זה עדיף? ותרבות הסטוצים צריכה לעבור מהעולם?

באזיל25

New member
על משקל

שלטוס במחלקת עסקים זה עדיף אז מחלקת תיירים צריכה לעבור מהעולם? אולי על משקל שחברים טובים זה עדיף אז שסתם ידידים צריכים לעבור מהעולם? אם זה עדיין לא נשמע לך מגוחך אז תגיד, אני אמשיך...

לא בדיוק

אלה אופציות שונות מחלקת עסקים יקרה יותר אבל נותנת תמורה יותר נוחה לטיסה. כאן אנחנו מדברים על חיים ללא פשע או חיים ללא סטוצים מה זה סתם ידיד? כלומר מכר? מישהו שאתה מכיר אבל תעדיף לא לבלות זמן במחיצתו? מישהו שלא יעזור לך בשעת צרה. כן, עדיף חברים על פני מכרים אבל זה לא ממש אפשרי. בניגוד לסטוצים שאפשר לחיות בלעדיהם הרי אתה טוען שיש אנשים שנוח להם עם זה, אני מרחם עליהם.

באזיל25

New member
לדעתי אתה צריך לחסוך את הרחמים

יש אנשים שבאמת מסכנים... אני לא טוען, אני יודע. הצורת חשיבה שלך כל כך צרה שזה מדהים אותי כל פעם מהתחלה. זה שזה לא נוח לך לא אומר כלום על אחרים, בטח לא במקרה שלך. זה שאתה רואה את זה כמשהו פסול זה דווקא רחמים לטובתך. אתה זה שלא יכול להנות מסקס ללא רגשות. ואני אפילו לא יתחיל להסביר לך כמה אופציות יש לידידות. אני רק אגיד ששלך ממש מוגבלות.

צרה?

אתה יכול לתת דוגמה לידידות "טובה" ולא סתמית? אחרת ממה שאני רואה בראייתי הצרה? אני יכול להנות מסקס ללא רגשות... אני בוחר שלא אם הייתי בוחר, הייתי עד עכשיו שוכב עם כמה וכמה בנות. הסקס הוא אחד החלקים בקשר אבל לא החלק העיקרי.

באזיל25

New member
ועוד איך צרה

מבחינתך מה שלא "טוב" הוא רע או מיותר (ועוד צריך לעבור מהעולם). זה מאוד צר. במיוחד שאתה לא "מתחשב" באלה שזה כן עושה להם טוב. זה הכי צר שאני יכול לחשוב עליו.

אה...

אבל מה שאני מגדיר כ "טוב" יכול להיות די רחב... אתה טוען, אני מניח, שאיש הטוב בעיניו יעשה. אני אומר שיהנה, אבל אם הוא שואל לדעתי, אגיד לו שזאת לא הדרך הכי טובה.

למעלה