ידידים או יזיזות

באזיל25

New member
כנראה אני לא יודע לקרוא

כי אני חשבתי שאתה אומר שזה צריך להעלם מהעולם. כן כן גם זה רחב מאוד אצלך. הרי כל הדרכים שלא הכי טובות (בעינך) צריכות להעלם מהעולם.

אני ממש לא מבין איפה הבעיה....

למה להשאיר כזו התנהגות? כזה אקט? מבחינתי זה לא טוב, אם מישהו אחר נהנה עם זה, שיהנה. אני לא מבין איך אתה יכול להתווכח על תפישת עולמי...

באזיל25

New member
טוב

אני מוותר. אם אתה רוצה, אתה יכול לקרוא שוב את מה שרשמתי על צרות עין. אני מעדיף לא להתווכח במעגלים.

אוקי, נרד מזה

התפישה שלי גורסת שצריך לחיות בצורה הכי טובה שיש. אם אני נתקל ברעיון חדש, אני אאמץ אותו. אולי יחסית היא צרה לעומת הראיה שלך אבל זה כי אתה מנצל את זמנך לדברים פחות יעילים כנראה. אבל לא חשוב.

באזיל25

New member
בתור אחד שמשקיע

הרבה מזמנו בפורומים לא הייתי רץ ומספר לחברה שהמנטרה שלי זה יעילות. אני בטוח שיש דברים הרבה יותר יעילים מהפורומים של תפוז (יסלחו בהנהלה), אני מקווה שאתה לא צריך גם כאן דוגמאות.

מאיזו בחינה יותר יעילים?

אני דווקא אוהב את צורת הדו שיח הזו. קשה לעשות ככה רב שיח אמיתי כי התגובות הן די ליניאריות. זה יותר נוח משיחה במסנג'ר שצריך להתחיל בשטויות של "מה שלומך?"
(אף על פי שבעיני זה כן חשוב, כידיד אני מעוניין לשמוע אם יש משהו רע בחיי ידידי כי אולי אוכל לעזור להם ככה...) יעילות היא חלק מהחיים הטכנולוגיים שאליהם אני בערך שואף, כלומר, ע"י שיפור במדע ובטכנולוגיה, החיים הופכים להיות יותר נוחים.

liormk

New member
אם אתה באמת מאמין

אם אתה באמת מאמין שהניצול היעיל ביותר של הזמן שלך זה ויכוח בנושא ידידים ויזיזים בפורום בתפוז.. לא יזיק להרחיב קצת את האופקים..

כן, אני מקבל מזה הנאה מסויימת

שהייתי יכול להשיג בדרך אחרת. עדיף כרגע פשוט ללמוד למתמטיקה וכלכלה 100% מהזמן... אבל זה לא פרקטי... אז הדיונים בתפוז די יעילים. ואני לא רואה שאתה הגבת על הדיון, מה אתה חושב?

liormk

New member
לי אישית זה לא מתאים

אבל אני מבין שיש אנשים שזה כן מתאים להם, ואין כל פסול בזה מבחינתי. להפך, יחסי יזיזיות נראים לי הרבה יותר טובים מאשר סטוצים מזדמנים..

באזיל25

New member
אה כן

אני צריך לתת לך דוגמא. יש לי מכרים שנעלמו איי שם בדרך. אני לא שומר איתם על קשר אבל הם בהחלט מעלים בי חיוך שאני נתקל בהם אותם. זה שדרכנו התפצלו ואין לנו יותר אותם תחומי עניין או שהם גרים רחוק לא עושה אותם אנשים פחות "טובים" בעיני. צר כבר אמרתי?

כלומר נוסטלגיה

הם לא מעלים בך חיוך... כלומר הם הטריגר, הזכרונות הם המעלים את החיוך... הם יכולים להיות אנשים טובים גם בלי קשר אליך... אח האם זאת ידידות? האם זאת הידידות ה"טובה" השונה ממה שאני רואה כידידות?

באזיל25

New member
אם אני יושב איתם לקפה אז כן?

חלאס כבר עם הצרות הזו... זה כל כך לא משנה הקטנות האלה.

tinkerbelly

New member
אני ממש נגד

זה שמישהו לא חושב כמו שאתה חושב ושהוא לא בדעה שלך לא עושה אותו לא בסדר! אני גם ממש נגד השבר הזה, אני חושבת שבמשך השנים עניין המין בעולם נעשה רדוד וחבל. כי סקס זה דבר יפה אבל עשו ממנו משהו המוני, כולם יכולים לקבל בכל מקום תמורת תשלום או שניים, במקום שזה יבוא מאהבה ותשוקה אמיתית. (כמו היצירה של ההדפסים של מרילין מונרו-אם מישהו מכיר) זה נעשה זול וכבר לא מיוחד. סתם ספורט. אני בכל אופן לא הייתי יוצאת עם מישהו כשהייתי יודעת שהוא תומך ברעיון ה"יזיזות".

באזיל25

New member
גם את

הפכת את זה למשהו רע. ורק בגלל שזה לא הכי טוב. יש מצבים שלאנשים אין זמן לזוגיות. לא חסר כאלה בכלל. אז הם צריכים להתנזר כדי לא להוריד מערך המין בזוגיות?

אילו שטויות במיץ...

דווקא כיום, בעולם ה"מהיר" שלנו, כאשר גברים ונשים מחפשים את הפורקן המיידי - יזיזות היא ברכה. אפילו בעולם החי ישנה הפרדה (אצל מינים אינטילגנטיים מסויימים) בין סקס למטרות רבייה ולבין סקס למטרות הנאה גרידא. אז אל נא.. אל תהיה "יפה נפש" שכזה. ואל תגיד לי שלא היית מעדיף לשכב עם משהי פלונית במקום לעשות ביד!

דבר ראשון זאת בחורה

דבר שני, אצל איזה מין יש נישואין?... סקס למטרות הנאה?! "בבוקר הזברה קמה ולבשה את... הקונדום(?)"

amiad21

New member
הייתי מעדיף...

לשכב עם מישהי (פולניה או לא) מתוך אהבה ואיכפתיות... אז אתה אומר שבעצם אתה פועל כפי שפועלות חיות... אני אישית הייתי מעדיף לחשוב שהאנושות היא ברמה שקצת מעבר לזה... ברמה שמבינה שמין מזדמן הוא משהו שהרבה פעמים הורס דברים יותר מאשר בונה..

למעלה