ידידיה כותב על מדונה

chen010189

New member
את יודעת מה יובל עשה?

הוא לקח תגובות של אנשים שלא מצאו חן בעיניו מאותו הטור שלו ופשוט ענה להם בסגנונות כמו "אתם יכולים לחפש את עצמכם בזבל" וכו'... הוא היה מקלל אותם. זה נקרא "גס" לפיכם. לא מה שהוא כתב... לפחות הוא פירט לנו מה עושה לו את זה ואני חשבתי שבנים גומרים רק מהסתכלות ממושכת על תמונות של בנות עירומות מסתבר שהמח של ידידיה פועל אחרת (אז מה? שאני אביא לניסן נתיב פוסטרים עם תדפיסים של מילות השיר ידידיה?)

chen010189

New member
הסולן של שייגעצ וזה כן קשור

כי לקחתם את זה קשה והיו כאלה שכתבו טור וקיללו, אבל ממש קיללו. אז שהוא בא ואומר ת'מילה "זונה", כולם עולים עליו. זה כמו שמישהו יבוא ויגיד "הייתה אתמול מסיבה בת זונה" וישאלו אותו "אבל למה אתה מקלל?" יש הבדל בין "להיות גס" לבין לכתוב בשפה הזאת... להשתמש בה לדברים אחרים

shminia com

New member
שמעתי את השם של הלהקה לא מכירה

אותה. ולא לקחתי את זה קשה רשמתי שיכתוב מה שהוא רוצה זכותו- היו כאן הרבה הודעות שרשמו ככה וכאלה שרשמו ככה שירשום מ השהוא רוצה מי אנחנו שנבקר אותו? אני רק אומרת שאני לא משתמשת במונחים האלה.

KiShKooSh

New member
../images/Emo2.gif! לא מכירה את שייגעצ?

נו טוב את עוד צעירה
, ובמה שהגבת לידידה, כן גם על זה אני אגיד את עוד צעירה, המון משתנה בשנתיים שלוש האלו, וההתיחסות שלך למילים האלו בלי שום ספק שונה מההתיחסות שלו.

shminia com

New member
ראיתי פוסטר שלהם אצל בת דודה שלי

שהיא בת 16 ,או 17...משהו כזה.. עם מכונית ורודה כזאת... אבל לא שמעתי שירים שלהם.

chen010189

New member
יש לי פוסטר ענק על הדלת

האחראית ל"המון ווליום"(חברה שמארגנת ת'הופעות ללהקות הרוק בארץ) אירגנה לי אחד
ועוד כמה תמונות שלהם שהם היו צעירים יותר על הדלת...

KiShKooSh

New member
אני אהבתי יותר את האלבום הישן...

ההוא שעוד לא ממוסחר, שאומרים הכל בפנים

KiShKooSh

New member
חייל של מאה שערים, ערוץ הילדים...

אבל עדיין אין על ניו יורק רפיח

chen010189

New member
משקאות חריפים../images/Emo3.gif

ויש לי עליו חתימה של המתופף מהתקופה שלא כל כך הכרתי אותם, והייתי חלק מהמעריצות שאוהבות לבקש חתימה וכו' עכשיו שאני מכירה אותם (בעיקר את הבסיסט, שהספקתי גם לריב איתו פעמיים באייסיקיו, להשלים איתו, לקבל התחנפות ממנו, ולנתק איתו בלי כוונה ת'קשר... נו, בעיה שלו, שיבואו לחיפה!) שיקפצו
והכי קטעים, יובל שכב עם 2 מעריצות האחת פאנטית. השנייה סתם נמשכה אליו הוא אוהב סקס ורק סקס, וגם הרבה הרבה כסף. אם תפתי אותו כשהוא שיכור, הוא די ירמוז לך לחכות לו בשירותים...

chen010189

New member
חחחח אני לא דיברתי עלייך ../images/Emo13.gif

אני דיברתי על כל אלה שהגיבו על הקטעים האלה... במקום להגיב על הטור, ולחשוב בהגיון. שלא כל מילה כזאת זאת גסות. לא אצל מבקרים בכל אופן. חוץ מזה, הוא בא לעניין את הקוראים, והקוראים של וואלה!Zone הם בגילאים שלנו... ולכן, הוא ידע איך לכתוב. למשל, לא תמצאי את הכתיבה הזאת בטור שלו בערוץ הילדים.

shminia com

New member
ברור שלא!!

עוד יגידו שהוא מעביר תכנים לא חינוכיים לילדים בבית ויחרימו את הסדרה !!

shminia com

New member
מה שמזכיר לי את הסרט שראינו היום...

אני כבר אמצא איזה אוף לשרשר לו..

KiShKooSh

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חן בבגד גוף ורוד
בשביל זה לא צריך את ידידיה כדי לפנטז

BROTHA

New member
אתם לא יודעים עברית!

הוא לא השתמש במילה "זונה". אלא בפועל "זונה". "השיר זונה לכיוון ההאוס", זונה, עם צרה מתחת ל'נ'. זה כמו: "בנימין נתניהו זונה מדרך הישר", "רותי זונה מהדיאטה ואוכלת עוגת שוקולד." יש מבין? זו עברית יפה במיוחד! מליצית כמעט! ולא שימוש מיותר בקללות!

KiShKooSh

New member
הא../images/Emo13.gifתודה על ההסבר../images/Emo8.gif

לכל האנשים שנכנסו לשוק הוא לא קילל אז חדל פטפטת
ושיהיה לכולם לילה טוב

למעלה