ידידיה כותב על מדונה

ידידיה כותב על מדונה

"המואזין", טור המוזיקה של ידידיה בוואלה, חוזר בפעם השנייה. הפעם הוא כותב על הדיסק החדש של מדונה. תלחצו על הקישור למטה, ותקראו את הטקסט של הניני המוכשר שלנו.

KiShKooSh

New member
ברור שזה הוא...

את צריכה לזכור, ידידיה הוא בן 21 לא בן 10 הוא משחק בסידרה של ילדים, אבל הוא לא מנסה להיות כוכב ילדים. הוא כותב שם באמת, ועם כל הכבוד לטעמי זה לא היה ממש גס. הבן אדם בן 21, זה ברור שסקס זה חלק מהחיים שלו ואף אחד לא מצפה שהוא יכותב כמו בן 10 במיוחד שם, שהוא חופשי ולא קשור לאתר ערוץ הילדים או משהו

לא אמרתי שהוא בן 10../images/Emo54.gif

אני לא בדיוק אחת שלוקחת סדרות ברצינות... אנילא בת 4 זה בסדר... אבל למה להיות גס? לש משנה באיזה גיל?

chen010189

New member
זה לא נקרא להיות גס

זאת עמדת מבקרים. זה לא שהוא יעבור לידך ברחוב ויחתום לך "אני יכול לאונן עלייך בחלומותיי הלחים, ידידיה ויטל" זה לא אשכרה לקסיקון שהוא משתמש בו (אעמ... כמו יובל מנדלסון
) אלא עמדת מבקר, וככה הוא כותב ביקורות. זה לא נקרא להיות גס אל תהיו קיצוניים מדיי עם כל מילה שלא נשמעת לכם

chen010189

New member
הוא חופשי דופק ירידות

אבל ככה זה מבקרים מקצוענים ובכלל, חשבתי שהטור שלו זה בימי שלישי אז מישהו יכול לעשות חישובים ולתת בדיוק את השעה (בערך) והיום שהטור מתפרסם? ככה נדע מתי לפתוח שרשורי טורים שנוכל להגיב עליו פה... ואגב, שתהיו בעניינים הוא קורא ת'תגובות לטור שלו במשך השבוע אז אם אתם רוצים להגיב לו (על הטור! לא על הסדרה ולא על כמה שהוא מושלם בעיניכם! על הטור!!!) אז עשו זאת

chen010189

New member
איזה ביטוי הוא דפק להישג של מדונה

על האלבום שלה מ2003 "הישג שאמנים רבים יכולים רק לאונן עליו בחלומותיהם הלחים ביותר"
... אפילו יובל מנדלסון לא משתמש בביטויים האלה וזה הלקסיקון הסופר-קבוע שלו וביקי יכולה להעיד על זה (אחח, שייגעצ שליטה
אולי ידידיה יכתוב עליהם אי-פעם? רצוי מילים טובות)

אני יודע..../images/Emo108.gif

אבל מישהו אמר לי(לא זוכר מי) שזה הולך לחזור בקרוב למרות שלא נראה לי הגיוני כ"כ

chen010189

New member
יובל רוצה כסף - ברגע שלא יעלו

את המשכורת, הוא לא כותב והוא הודה בזה בעצמו והוא קצת השתעמם מהתגובות נאצה לטור שלו ב2 האחרונים אז הוא הפסיק הוא סיפר לנו את זה בהופעה אחת... שבאנו אליו ושאלנו אותו למה הוא לא כותב יותר

shminia com

New member
דעתי

קודם כל... ציטוט: " 4. Future Lovers מדונה והגאי שלה (צ': רויטרס)שיר חביב, גם הוא זונה לטעמי קצת יותר מדי לכיוון ההאוס, אבל מצליח לחרמן בזכות שילוב ממונן היטב של גניחות מדונאיות ויללות רחפניות. פילר לא רע." נכון מותר לו לכתוב איך שהוא רוצה אבל אני למשל (שבחיים שלי לא הוציא מילה מהשורש הזה מהפה שלי- ואני מדברת ברצינות) לא הייתי כותבת מילים כאלה אם זה היה הטור שלי מכיוון שהרבה אנשים קוראים את זה ואנשים רוצים לשמוע ביקורות על מוזיקה ולא כל מיני "כאלה".. אבל זכותו- זה הטור שלו ולא שלי.

למעלה