ידידות

tanka

New member
ידידות

רציתי לשמוע גם דיעות של אחרים... קראתי את הספר הרביעי של ניל "ידידות עם אלוהים" ודי התאכזבתי. הרגשתי שהוא מיחזר את הדברים שהוא הביא בתוך הטרילוגיה וכי אין הצדקה לכתוב ספר נפרד שהוא לעיסה חוזרת של כל מה שנאמר. כמעט הרגשתי שזה ספר שנכתב עבור אלה שבמקרה לא קראו ולא רוצים לקרוא את הקודמים שלו. האם גם אתם סבורים כך? שבת מופלאה ושלווה לכולם.

P u r e S o u L

New member
לדעתי זה סיכום נפלא

שכל מה שנכתב בכל הספרים שיצאו לפני זה וחוץ מזה שהדברים שממוחזרים ממוחזרים בכל ספר אחר שתמצאי מכיוון שהאמת היא אחת, אבל יש כמה אופנים להציג אותה. אני אישית נהנה לשמוע את אותה האמת במגוונים שונים ומגוונים. (ד"א.. הטירונות חרא.. לא נורא, עוד 3 וחצי חודשים)

tanka

New member
סיכום

נכון שגם בספרים הקודמים היתה חזרה על מה שכבר נאמר,אבל בעוד שבספרים הקודמים היתה חזרה לצורך התפתחות הרי שבספר הזה אני לא חוויתי איזושהי התפתחות לכוון נוסף, אלא סתם חזרה על הדברים. לי זה נראה מיותר אבל מי שנהנה מזה ומצא את זה חשוב שיהיה לו רק טוב!

Sam Anand Nityo

New member
ידידות עם אלוהים

בתור מי שקרא את הספר "ידיות עם אלוהים" אני מוכרח לציין שבספר זה מצאתי דברים שונים מאלו שמצאתי בסדרת "שיחות עם אלוהים". בספר הזה ניל ממש חושף את סיפור חייו, את האנשים שהשפיעו עליו ועל ההתקדמות שלו בחיים לקראת הרגע שבו קיבל על עצמו את הדרך החדשה שלו, שאותה הוא משתף גם איתנו, הקוראים. דרך הסיפור הזה, ניתן לעשות השלכה על חיינו שלנו, הקוראים, ולראות שגם לנו יש נתיב מסוים שבו דבר הוביל לדבר, עד לרגע שבו קיבלנו לידינו את הספר. הספר גם דן בנקודה איך לקיים ידידות אמיתית עם אלוהים, כזו שעובדת. כזו שמאפשרת לנו לחיות חיים פוריים, להתפתח. אני מוכרח לציין שהספר הזה אינו חזרה על מה שנאמר בספרים שקדמו לו. לפחות לא בהגדרה ובמהות. נכון, יש מספר דברים שחוזרים על עצמם, אבל כל הסדרה היא בעצם מסר שאינו חדש, אם נתאמץ להיזכר בגרעין המסר. כל מי שממש התחבר למסר הזה יודע שאין פה שום דבר חדש. זה יותר מרגיש כמו תזכורת מאשר לימוד. מי שרוצה ללמוד על האדם שהביא לנו את סדרת "...עם אלוהים" ודרכו על הנתיב שלנו, מומלץ שייקרא את הספר "ידידות עם אלוהים" - ספר ששווה שיהיה בבית.

למעלה