ידידות נפלאה

ophra

New member
אדמונית - נהוג לקרוא לכאלה

יזיזים...
כן, כן, אני מסכימה עם חוסר הסימפטיה לביטוי אבל זו המילה ואני...? איתך! גם לי יש כאלה...
וכשדיברתי על דלתות פתוחות אכן התכוונתי לכאלה דלתות פתוחות (לא יודעת לדבר בשם סגול למה הוא התכוון...
) כשיש רגש, ופגיעה, וכאב בגלל סיום של קשר עדיף, גם לדעתי, לסגור את הדלת ולהשאיר אותה סגורה אבל כשהקשר ה"רומנטי" מסתיים בהסכמה הדדית ללא כאבים ומשקעים נעים ונחמד לפעמים לשמור על קשר מהסוג שתיארת כל כך יפה אני רק הייתי נמנעת מההגדרה "אגואיסטי" זה קשר של נוחות לדעתי, אבל הנוחות היא הדדית לחלוטין וזה מה שכל כך יפה בקשרים מהסוג הזה: אחד מאיתנו יכול להרים טלפון פעם ב.... לא משנה מי מרים את הטלפון לא משנה כמה זמן עבר מאז השיחה האחרונה לא משנה אם זה סתם לשמוע מה העניינים או לצאת לשתות משהו ביחד ולא משנה אם נסיים את הערב באותה מיטה או לא
יש הכרות ונינוחות אפשר להיות גלויים, פתוחים לספר ולהקשיב לשמוע חוות דעת חיצונית של מישהו שמכיר אותנו כבר זמן לא מועט והכי חשוב - בהסכמה ורצון הדדיים....
סביר להניח שכשאחד מאיתנו ייכנס למערכת יחסים ארוכת טווח הקשר ידעך ואם לא - יעבור לפסים אפלטוניים בלבד... אבל גם זה בסדר....
נעים לשמוע שאני לא האשה היחידה שמאמינה ומחזיקה בקשרים מהסוג הזה...
עפ
(ידידה מופלאה)

amigor

New member
שבוע טוב! המוסיקה של ווגנר

זה משהו, דווקא לעת צרה אין איש בבית.. ידידות טובה ונפלאה היא ולהותיר דלת פתוחה כי מי שמבין את האדם שבקרבו מבין את כל האנשים, נכון. טוב כנראה כאן סגרו את הדלת ביי ולהית´ עמי

amigor

New member
ניצת, עדיין כאן?

ראיתי אור בחלון
ונכנסתי! ראיתי שעות השרשור והבינותי כי אשנשונים כבו אורות עמי

מי כיבה את ה../images/Emo62.gif?

לא יודעת... אבל אני עכשיו מכבה אותו בחדר שלי אתם יכולים להמשיך לעשות רעש בשאר החדרים וגם מוסיקה ואור לא יפריעו לי... תהנו לכם ולילה טוב עמי לכולכם חברים

עוף כנף

New member
ממש לא אגואיסטי...

קשר של "נוחות" הדדית הוא ניסוח טוב יותר. אינני רואה בפגישות שאינן תוצאה של אהבה "אגואיסטיות". כששני הצדדים מודעים ומסכימים לאופי הקשר,- מה טוב !

למעלה