ידידה טובה שלי

פוסט הזוי

כוללני.. גורף.. מיותר מה בדיוק ניסית להוכי בפוסט הזה? שאתה לא יודע מה אתה רוצה ובעצם הפוסט הזה הוא זעקה לעזרה שלך עצמך?

ואתה מה? סוג של קקטוס?

אם אתה לא רוצה מערכת יחסים, גם אם תבוא האישה הכי אסרטיבית, הכי נחושה, והכי עניינית שיש, היא לא תצליח להחזיק איתך מעמד. יאללה, המשימה עליך, תפסיק לבזר אחריות.

אגם גם

New member
שטויות במיץ..

במילים אחרות - פחחחחחח... במילים אחרות עוד יותר - די לבלבל לי את המוח בבקשה. וברצינות? מזמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. אתה באמת מצפה שאני אאמין שגברים הם עם עד כדי כך דפוק, שהוא לא מסוגל להתמודד לבד עם מערכת יחסים, והאשה היא זו שצריכה לקחת יוזמה וליטול את המושכות לידיים, אחרת כלום לא יעבוד? גברים הם ילדים קטנים, במילים אחרות? ניאנדרטלים? יצורים חסרי מוח? חסרי עמוד שדרה? טפשים? כנראה שלא יצא לך להכיר את הגברים הנכונים
בכל אופן, אסכם ואומר - כל מה שאתה אומר כאן, ובאמת בלי שום כוונה להעליב - זה גיבוב של נונסנס.

שחR

New member
שף חכם ../images/Emo98.gif

קצת מפחיד אותי לחשוב שאנחנו הגברים כאלה חסרי חוט שידרה חחחה. ובכלל ממתי נשים אסרטיביות זה מה שחסר לנו ? אבל השף אמר ....

cheshire9

New member
תגובה ציונית הולמת

א. מי בכלל דיבר עלי ? מי ששם לב וקרא - זו היתה תגובה למצוקה של מישהי אחרת. ותגובה להרבה סיפורים שאני רואה מסביב. ב. מי דיבר על "מלחמת המינים" ? אני בעד שלום..... ג. מה שאמרתי - ועדיין מאמין - שיותר מדי קל היום לוותר. ואם יש מישהו ששווה להילחם בשבילו - אפילו אם יש לו רגע של חולשה, מורך לב, היסוס - למה לא לעשות את המאמץ ? לדעתי זה יותר בגלל אגו מאשר כל דבר אחר ..... ד. בקיצור - אני שומע הרבה קיטורים ורטינות שבאים מתוך מצוקה אמיתית. האופציה האחרת היא באמת לומר "כל הגברים דפוקים - לכו לעשות ביד". אבל יכול להיות שאפשר לעזור פה במשהו ולא להתייאש מכל הגברים (או מכל הנשים).

רק שיר

New member
ואני אומרת

קל מדי -אלו צמדי מילים די בעייתים בעיני כמו שכתבתי כולנו רוצים את אותו הדבר , ואם נהיה מספיק כנים עם עצמנו , נגלה שבעצם הצד השני גם רוצה את אותו הדבר. אז הבעיה תצטמצם ותתרכז בכך -שרוב חיינו אנחנו משחקים,משחקי מסיכות ורוב מאמצינו הם לנסות למצוא חן בעיני אחרים ואחרות וזו הבעיה הגדולה. ומשם אמור להגיע הפתרון.

לטנגו צריכים שניים...

אי אפשר להלחם עבור מישהו שלא רוצה שאלחם בשבילו גם אם הוא הכי שווה שבעולם כי לפעמים המאמץ גדול כל כך שכל הכח מתבזבז בו ובסוף...כשהוא פה סוף סוף...אין לי יותר מה לתת לו אז...אל תהססו יותר מדי. גם אם אנחנו נלחם.

cheshire9

New member
הוא מתכוון

ללימור לבנת .... או אולי בעצם ציפי לבני. הזמין אותן לרקוד והן לא נענו - אז מחפש תחליפים.

aviavram

New member
יפה איש -נכנסת בזה הרגע למועדון אקסקלוסיבי

ברכות ואלפי סליחות על האיחור

aviavram

New member
האמת למדתי -אתמול- שאנחנו במועדון אסקלוסיבי

יחד כבר מזה זמן מה אז ברכות כפולות על הטעם הטוב של הבוחר

aviavram

New member
לרגע לא היה לי ספק אבל היה סמוך ובטוח

שיש מי שקורא מאחורי הקלעים אבל העולם מעניין ללא ספק שמח בחלקך ואקסלוסיביותך