ידידה טובה שלי

../images/Emo6.gifלמה כולם?

יש רשימת השתייכות בסוף

cheshire9

New member
יש לי חדשות בשבילכן

זה לא הגברים שהשתנו. הם תמיד היו כאלה. רק הפגינו מצ'ואיות כלפי חוץ. מי שהשתנה זה הנשים. שנעשו אגואיסטיות ומפונקות. שלא מבינות שאף אחד לא יכול לקחת את מקומן. אז שבו לכן בשקט ותמשיכו לחכות - לנצח - לגבר שיעשה את העבודה במקומכן. רק אל תבכו ותתלוננו אחר כך......

איזו הכללה גורפות

צר לי לאכזב אותך איש אבל אתם הגברים ממש לא סגורים על עצמכם במיוחד בעידן האינטרנט שבו היצע הנשים הוא כל כך גדול זה כאילו הניחו לפניכם ים של צעצועים ואתם כילדים קטנים לא יודעים מה לעשות עם זה. אתם לא נעולים על עצמכם, רוצים רק להנות ללא באמת לצור משהו אמיתי . הפכתם לציניים (סלח לי אדום אבל רובכם) ובהתאם לכך אנחנו הנשים חכמות מכן מתנהגות ומגיבות .....

ומה את עשית עכשיו

אם לא הכללה גורפת?בעצם שתי הכללות גורפות... אפילו שלוש ואם את טוענת שאתן רק מגיבות, הפכת את הנשים לפסיביות... אז איך הסכמת עם בדיוק עם 'מאוד לא פשוט לחכות'? כבוד למי שנעול/ה על עצמו/ה

ודבר נוסף

כשאישה היא היוזמת אז היא חונקת או בטח לא בסדר הרי אתם לא אוהבים את זה וכשהיא לא יוזמת אז היא מפונקת

אגם גם

New member
הכללות זה מעולה ../images/Emo13.gif

כל הגברים הם ככה, כל הנשים נהיו כאלו... סחתיין! תמשיך ככה תגיע רחוק. (ואל תקנה לי טישו.. אני לא אבוא לבכות לך אחר כך. בעצם... תקנה. אולי אתה תצטרך)

felka

New member
חנפן..... תמיד מפילים אחריות על נשים....

חתולי תתבגר. הכדור בידיים של בן אדם עצמו בלבדץ אפ אתה רוצה תן את הכדור שלך למישהי אחרת רק אל תתפלא שמחליטים בשבילך ובמקומך.....

אתה באמת היית רוצה שיעשו עבורך את העבודה?

נו באמת.... כל אדם אחראי על עצמו ועל הזוגיות שלו. מה שאני מבינה מהדברים הוא שמי שמנווט את מערכת היחסים זו האישה. מצטערת, אבל לא מתאימה לי מערכת יחסים שכזו. היא מעייפת ולא כיפיית כי היא לא זוגיות. להפיל את האחריות לקשר על הצד השני מובילה בסופו של דבר לתסכולים של שני הצדדים. אני מנהלת את החיים של עצמי והם מלאים. אין לי שום רצון לנהל חיים של מישהו אחר. אני זורקת את הכדור בחזרה אליך. תפוס אותו אחרת הוא יעוף מהגג

Rtitan

New member
מדהים אותי בכל פעם מחדש... ../images/Emo122.gif

המלחמה הלא מוכרזת בין גברים ונשים... ממתי זה קרה? ממתי אנחנו שייכים לשני מחנות? מחנה ה"גברים" מול מחנה ה"נשים"? מישהו מוכן לשבת איתי כאן בצד, כמה דקות (בעוד איזו חצי שעה אני מתפנה מהילדים, אשמח לשבת על כוס קפה ולהבין - אם לא, לא ממש תהיה לי ברירה ואאלץ לעשות משהו קיצוני, כמו ללכת לקרוא על קרח... ואל תשאלו למה
) ולהסביר לי מה בדיוק הולך כאן? זה לא אמור להיות משהו כזה שגברים מכירים נשים, נשים מכירות גברים, ובין כל ה"מכירים" הללו, שניים (לרוב זה יוצא גבר ואישה - אבל גם יש מקרים אחרים) מוצאים שיש איזה משהו, שאף אחד לא ממש מבין מהו, שגורם להם לראות כוכבים האמצע הצהריים, פרפרים בבטן ולשים המון מלח בקפה? פתאום... לא ממש ברור למה, אבל רק מביטים בטלפון לבדוק אם הוא על "שקט", או עוברים דרך תיבת המסרים מדי פעם? לבדוק אולי המערכת לא שמה לב שממתין לנו מסר מיוחד?... אתם יודעים, מתאפקים לא להיות לחוצים, אז מחכים, ומחכים... שעה, שעתיים... חמש... ואז הולכים לבדוק מסרים, מביטים שנייה בשעון של המחשב ומגלים שבדקנו מסרים לפני 4 דקות בערך...? אז מה זה בדיוק ה"נשים - קחו אתן את היוזמה!" הזו? מה הכוונה באמירה כמו "אני לא אתקשר, אתאמץ..." הזו? מה זה בדיוק ה"תתחילו להיות גברים" הזה?... למה כל העסק הזה הפך לעניין של אגו, של גברים מול נשים, ונשים מול גברים...? לא מצליח להבין...
ונשבע לכם שלא הייתי חסר הכרה בשנים האחרונות. אז... מי מתנדב להסביר לי? כי כמו שאני מבין את העסק, אני מכיר, ומדבר, וחבר וידיד... ויום אחד תהיה זו שבגללה "אראה כוכבים האמצע הצהריים, פרפרים בבטן ואתחיל לשים המון מלח בקפה"... ואז... ארצה להיות איתה בבוקר, ולשמוע אותה מדי פעם במהלך היום, ובערב, לא תהיה לי סבלנות לחכות שהיא תחזור מהעבודה... שלא לדבר שיהיה סתם כיף לראות ממנה SMS כשאני במעבדה בניסוי למשך הלילה של "לילה טוב... מתגעגעת...". או למות מגעגועים כשאני חוזר הביתה והיא בנסיעת עבודה לחו"ל... מישהו כאן חושב שאתן רק לה "לקחת את העניינים בידיים"? או שאתבייש לחזר במרץ עד כדי... הכי זוועה ליכול להיות? מי שלא תאהב את זה - פשוט לא תהיה זו שתתאים לי, לא קרה כלום. יום אחד תהיה אחרת שיהיה לי איתה מה שאני מחפש
אז מי מתנדב להסביר לי, לאן כל זה נעלם?...

Rtitan

New member
המממ... התמונה אמורה היתה להיות אחת אחרי...

אין מה לומר -
... אבל גם זו היתה די מתאימה... ודי לחכימא ברמיזא...

../images/Emo12.gif

מה אנחנו אמורות ללמוד מהתמונה הזו? שאולי כדאי לשקול להפוך ללסביות?? (אמנם אחת הנשים שטוחה למדי, אבל שתיהן נראות מאוד נשיות). חוצמזה - הצלחת גם ללמד אותי משהו חשוב וגם להצחיק אותי. נזכרתי בימי הצבא ה(לא) עליזים שלי. היתה לנו אבקה לבנה כזו לניקוי. אבקת כלור או משהו כזה. כל פעם שהייתי מכינה למפקד שלי קפה ממש החזקתי את עצמי שלא לשים לו ממנה במקום סוכר.
מזל שלא הייתי מאוהבת אז

Rtitan

New member
הכל בעיני המתבונן ../images/Emo6.gif

בעיני הצילום הוא של גבר ואישה - גם אם היו מצויירים של שני משולשים ישרי זווית. החיבוק אומר שיש ביניהם את מה שאני מחפש שיהיה לי... ממש לא איכפת לי מאיזה סוג ומין הם
בקשר לאבקה לבנה... בתור בן של עו"ד, לכמה מהלקוחות היותר כבדים שהיו לאבא שלי, ראיתי כמה וכמה פעמים עוד כנער אבקות לבנות למיניהן
ואני לא בטוח שמקומן היה בקפה...

3 שרונית

New member
חסרות לנו מלחמות?

ולכם?? מי נלחם מה נלחם? אם צריך להילחם ו/או לשחק אני לא שם.

רק שיר

New member
לא בעד ניתוחים

וחפירות מעמיקות בנושאים שכאלה. כשזה לא זה, זה לא זה. שום הפקרות ושום ענין נשי לא משחק כאן תפקיד כהקשר מספיק חשוב, מרגישים את זה ככ חזק ועמוק, שאפילו אין צורך לחפור פנימה בתוכנו.

למעלה