ידידה טובה שלי

cheshire9

New member
ידידה טובה שלי

נפרדה מהחבר שלה. הוא לא סגור על עצמו, לחוץ, לא יודע מה רוצה. בקיצור - גבר. ציטטתי לה את השף אייל שני שאמר שהבעייה היום שנשים כבר לא נלחמות על הגברים שלהם. ואני טוען - מי האידיוט שיפקיר משהו מסובך ורגיש כמו זוגיות בידיים של גבר ? נשים - רק אתן יכולות להציל את המצב. תהיו אסרטיביות. קחו את העניינים בידיים. עזבו את משחקי האגו. יש לכן משימה לבצע - אז קדימה. הכדור בידיים שלכן.

דקר26

New member
אוייש נו!!!!! WTF ? ובגירסה הדוסית:RSO!!!!!

מה סה סה השטויות האלה? רק האישה יכולה להציל?? ומה הגבר .. רכיכה חסרת עמוד שידרה ללא דיעה ויכולת ריגשית לתפעל מערכת יחסים?????? אם אתה עונה לי ב"כן" אני שולחת לך עכשיו איזו בורסה בטוקיו שתיפול עליך :)

שרשירית

New member
יש תחושה כזאת שהגברים המטרוסקסואלים

מהזן החדש והרגיש לא כל כך יודעים מה הם רוצים. לא סגורים, לא בטוחים, מפחדים - כן, משהו כמו רכיכה חסרת עמוד שדרה. על זה חשבתי בימים האחרונים. והשאלה אם על זה להילחם? מי שלא בטוח ולא יודע איך אפשר לבנות איתו מדינה?!

aviavram

New member
אני הטרוסקסואל מוצהר -אוהב נשים בלבד

זה הטרו ? מרצוני הטוב בטוח סגור יציב לא מפחד מכלום עצמות שדרתיות בלבד ונלחם עד זוב דם להשאר כזה תבני איתי מדינונת ?

יודע משהו מר חתול היקר,

אם יורשה לי לדבר בשם המין הנשי - נמאס לנו. (ואם לא יורשה לי - לא אכפת לי בכלל). אם הוא לחוץ ואדיוט - מה היא אשמה? מה היא יכולה לעשות? לפני חודשיים בערך הכרתי איש אחד. נשמע נחמד. נפגשתי איתו. היתה כימיה משובחת. בסוף הפגישה האיש פורש את משנתו הבלתי-זוגית: הוא לא רוצה לפגוע בי, הוא לא יכול להבטיח מחוייבות וכו'. אמרתי לו - סבבה. לא רוצה מחוייבות. לא רוצה להתחתן איתך. לא רוצה ממך ילדים. לא רוצה ממך כסף. תענוגות גופניות בלבד. האיש הלך הביתה והתחיל לחשוב בחשיבה גברית מצוייה - 'הממ... בטח יש פה איזשהו קאצ'. לא יכול להיות שהיא באמת לא רוצה.. בטח בסוף היא תפיל אותי..' וכו'. התקשר אלי. הסביר לי שנראה לו שאני רוצה יותר, והוא לא יכול להבטיח מחוייבות וכו' אמרתי לו - תשמע, אתה, אל תתערבב לי ברגשות. אמרתי את מה שאמרתי. טוב לך - אחלה. לא טוב לך - לך. כשיהיה לי לא טוב - אני אלך. האיש ייגע אותי בטלפון. הגעתי למצב שאמרתי לו "ברוך שעשני אישה", שאני לא צריכה להיות גבר שמתמודד עם נקבות מתוסבכות כמוהו. אסלי הרגשתי כמו בשיחה עם הנקבה הכי מתוסבכת שיש עלי אדמות. בקיצור חתלתולי - תעזבו אותנו באימ'שלכם. אם אתם: לא סגורים על עצמכם/לחוצים/מלחיצים/אדיוטים/טיפשים או כל פועל יוצא אחר של הסיטואציה המתוארת לעיל (ועוד רבות ודומות) - שבו בבית. לבד. תקנו קרם טוב. תעשו ביד ותעזבו אותנו בשקט. תודה.

S T A R 1 1

New member
הלחצתתתתת את הבחור משהו פ....

אבל צודקת בהחלט עם מה שכתבת ... אני איתך עם כל משפט. אי אפשר להבין אותם בכללל

r o n i t 3 7

New member
מסכימה כמובן - אבל...

תסכימי איתי כי גם אותנו הנשים אפשר למצוא במצבים שכאלו בהם אנחנו לא סגורות על עצמנו, לא בטוחות, לחוצות מכל מיני סיבות וכו'... כך שיש ויש, כל דבר בעולם יש לו שני צדדים, לטוב ולרע. ~ דעתי ~

ועל זה אני מוכנה לברך:

"ברוך שלא עשני עיסה"

felka

New member
גברתי , החשיבה הזאת נקראת

אוננות פילוסופית. יש גברים שמעדיפים לעשות בשכל וביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gifמצחיק מצחיק אבל...

אני ממש לא מסכימה איתך שכולם כאלה, בדיוק כמו שלא כולנו (הבנות) כאלה, אין ספק שיש דפוקים ודפוקות לא יודעים לקחת את מה שיש להם מול העיניים, אבל, אני בטוחה שיש גם כמה יחידי סגולה שעוד מסוגלים לתפקד כמו שצריך
שמרי על אופטימיות...

למעלה