יבש פה

לוו

New member
יבש פה

אז שאלה לכם מהי לדעתכם, ההמצאה הכי גדולה שהומצאה אי פעם ? ולמה ? ההמצאה שהכי שינתה את העולם ? ולמה ? ממש מתחתי, מצד ימין, יש לחצן של "הוסף תגובה" - הוא לא שם לקישוט! השתמשו בו!

עילית33

New member
התשובה שלי היא חאת ויחידה לווו..

הגלולה למניעת הריון!!!!! שינתה את כל פני החברה! הפכה את המין למשהו מהנה ל2 המינים, שיחררה את האישה מעול הפחד והבושה והחובה להתחתן כדי להנות ממין נטו.. שיחררה אותנו לחיים חופשיים- או לפחות נתנה לנו את זכות הבחירה לאיזה סוג חיים אנחנו רוצות! ובכך הכניסה את הנשים למעמד של אזרחיות חופשיות ( קריירה, לימודים , יכולת להתנסות במספר מע´ יחסים לפני שמחליטים על בעל, ) בקיצור הפכה 50% מהחברה לאחראית על גורלה! ונתנה בידי האישה את הכוח להגן על גופה ולשלוט בתוצאות מעשיה, ללא תלות בגבר או בכל דבר אחר). השינוי הכי משמעותי שהיה!

tali KS

New member
כולי ../images/Emo34.gif

ישר כח אחותי מסכימה לכל מילה

RamlaCity

New member
האינטרנט

ככה אפשר להגג על משמעויות העולם. רק בשביל הגלולה של עילית היה שווה את כל זה.

לפי מה שידוע לי הגלולה הזאת מזיקה

לנשים... קראתי פעם כתבה בעיתון שהנשים חוששות מהגלולה ולכן הן מעדיפות את האמצעי השני, אבל אני בחור חרדי וזה לא יפה שאני יכתוב על זה ככה כמו איזה חילוני. הישיבה:))

eli21us

New member
הידעת שהרבנים רושמים מרשמים לזה

רק לזוגות נשואים

hamzawi

New member
the world´s greatest invention is

undoubtedly the vibrator. if youre talking about sexual freedom, this is it - feminism at its most glorious moment.. TheWanderingJew

לוו

New member
חח חח חח יש פתגם העולם

ש-the world´s greatest invention is אלוקים

Gefen

New member
הקובה של אמא שלי

ביום שישי בצהריים אין ויכוח תאמינו לי זה המצאת המאה

hamzawi

New member
Your mom´s Kube

מי לכל הרוחות אוכל קובה ביום שישי? והרי לכל בר דעת ידוע שזהו מאכל שבתי על פי חוק עזר עירוני... אה כן ועוד דבר גפן אימא שלי נשבעה לי ב כל היקר לה שהיא ולא אימך המתחזה היא בעלת זכויות היוצרים הבלעדיות ל הקובה.... ראי הוזהרת מפני עבירה על חוק הוצאת לשון הקישקע יום טוב

Gefen

New member
חחהחה...רק אם אמא שלך

כורדייה או עירקית, אני מוכנה לפתוח במו"מ לגבי זכויות היוצרים.. ובעניין הקובה של יום שישי....יאמממי... זה היה יום שישי בצהריים ולא לארוחת ערב, וחוץ מזה שאצלנו, קובה זה מאכל "פושטי" יומיומי ובכלל לא "שבתי".. אז מאיזה כוכב הגעת?

hamzawi

New member
Gefen

אמי - תבוא עליה הברכה -נשואה היתה לכורדי (nobody´s perfect you know) ואת מלאכת הכנת הקובות למדה מאחיותיו, אז במטותא ממך שלי נעלייך מעל רגליך טרם דברך על קובותיה של אימי. One love

Gefen

New member
השלתי נעליי מעל רגליי..איזה פחדד..../images/Emo5.gif

ובשבילך,אני מנסחת מחדש את המצאת המאה, במילה אחת- קובה

hamzawi

New member
קיבלתי את התנצלותך...

ובא לכורדיסטן גואל... peace love and Bamba

Gefen

New member
מי התנצל? רק השלתי נעליי..

נהיה חם בקנזס...
חוץ מזה שאתה קצת מפחיד אותי אז נראה לי עדיף לא להתעסק איתך..

hamzawi

New member
...Gefen, My Dear

השלת נעליים בחלק זה של הגלובוס כמוה כהתנצלות ועל כן העניין סגור מבחינתי. Having said that אני חש צורך בלתי נשלט להתייחס לחשש שלך מפניי כפי שבא לידי ביטוי במשפט "אתה קצת מפחיד אותי אז נראה לי עדיף לא להתעסק איתך". האם העובדה כי מוצא משפחתי מזרחה מן הים התיכון הוא העומד בבסיס חששך (המופרך מן הסתם) ?Should I be offended dear? האם חוזרים ימי "ישראל השנייה", בבחינת "מרוקו סכין" ו"עיראקי קמצן" ? כולי תקוה שהחום בקנזס הוא הגורם לדברי הבל שהניבו את המסר הנ"ל. Despite all - One Love

Gefen

New member
Has Vecarpas Hamzawi

זה היה בהומור וחלילה לי מלנסות לפגוע בך! קבל התנצלות על הפרשנות (חחח הפעם באמת ולא כמו בעניין הקובה שסחטת אותה ממני בכוח..)
אגב, גם מוצא משפחתי הוא מזרחה מהים התיכון, ויותר מזה - העדה האהובה עליי ביותר היא העדה המרוקאית - על גבריה היפים ומטעמיה הנפלאים... ובקנזס אכן חם אבל לא עד כדי כך..... וכן,מידי פעם אני חוטאת פה בדברי שטות והבל וזה בלי כל קשר לעונות השנה, תתחיל להתרגל..
גפן

למעלה