יבש פה

hamzawi

New member
התנצלותך נתקבלה...

במשרדנו טרם כניסת השבת ברוח טובה ובאוזן נטוייה... "מזרחי כל העולם התאחדו" (שמעון בוסקילה, קטמון יא´, אשדוד מערב)

המבשלת הכי טובה במזרח התיכון היא

דודה נורית. אף אחד לא יכול להתחרות באורז האדום שלה. תשאלו בכל רמת-גן.
להכין כוס תה לוקח כחצי שעה (קומקום קטן על קןמקום גדול וחולטים פעמיים) בינתיים אוכלים מיני פיצוחים והיא שואלת "מה נשמע יומה".אין עוד דודה כזאת בעולם!

Mariguella

New member
קובה ....

הכול אפשר למצוא פה חוץ מקובה של מרק. נכנסתי פעם לפלאפליה שלפי השם ("מוצול") הבעלים עיראקי. היה קובה מהמטוגנות. אז שאלתי אותו אם יש לו גם למרק. כמעט עלו דמעות בעיניו - אין לו וגם הוא רוצה. הבשלנים שבנינו: לא תוכלו לפרגן איזה מתכון? לא יפה להזכיר את המילה קובה ואז להיעלם לצד. מי שאוכל לבד מת לבד, אתם יודעים. אצטרף לעיראקי מהפלאפליה ואומר: "ממלכתי תמורת (מרק) קובה" (ועדיף שעה אחת קודם, ועם במיה בצד!)

מה אתה חושב?

אני אישית ממש לא יודע מהי המצאת המאה, יש כל כך כל כך הרבה המצאות, האינטרנט למשל זה דבר גאוני ומדהים, כל רגע ממציאים דברים חדשים, זוהי שאלה קשה ואולי קצת סליחה, מטומטמת, בדיוק כמו השאלה הקודמת שלך מהי בירת העולם המערבי... נו באמת... האסט נישט קיין א אנדרע פארגע??? זייט געזונט, נייטרא:))

hamzawi

New member
who the fuck

cares if the question does not make sense.. the point youre missing my friend is that it makes you think - which is something most people persistently avoid - and try to come up with something, as dumb as it may be. ולשואל השאלה רק אומר כה לחי וכן ירבו אה כן ובירת המערב היא לא צל של ספק אופקים

לוו

New member
ישיבה אם אתה לא יודע מהי

המצאת המאה ? אז לך לחזרה לישיבה ללמד !!! הבנת ???!!! ומה זה שאלה מטומטמת ? יש לך שאלות יותר טוב ? אדרבה שאל בני שאל

לוו

New member
עוד דבר אחד שחכתי לישיבה

אם אתה הולך בחזרה לישיבה ללמוד אז לא יהיה לך בעיות עם מצעד הגאווה בירושלים או מאה שערים הבנת ???!!!

מה השאלה מטוס ../images/Emo160.gif

תארו לעצמכם שפעם כדי להגיע מירושליים לתל אביב זה היה לוקח איזה שבועיים ככה היום בהינף יד אני יכול להיות בכל מקום לראות את העולם ולא רק זה אלא גם לתת עזרה למדינות שכנות או להתקיף אותם חחחח לפנות פצועים כוכוכוכווכוכוכוכוכו אני חושב שזה אפילו יותר טוב מאינטרנט ויש עוד הרבה אמצעות מגניבות ונתחיל בנדוש מכולם מנורה ועד לנדוש עוד יותר הגלולה חחחחח על תקחו אותי אישית אבל אני חושב שהקונדום זה המצאה יותר טובה כי אז גם הגבר יוכל להיות בטוח שלא יהיה לו משהו לא צפוי ועוד דבר חשוב ביותר וסלחו לי שאני משגע אותכם זה ה תנועה עם הצוואר שמוזיזה את הראש קדימה ואחורה תוך כדי מוזיקה טובה תנסו את זה שאתם נוהגים מעשנים שותים או משחקים סנוקר גאון גאון מי שהמציא אותה חחחחחחחחחח

hamzawi

New member
רק רציתי להעיר...

שעם הפקקים בשער הגיא כל בוקר ואחה"צ, גם בימינו לוקח שבועיים להגיע מת"א לירושלים. פיס לאב ועמבה

למעלה