יא שכחנים~סכמ"ש O:

Mana Sama

New member
יא שכחנים~סכמ"ש O:

סתם כי אני נהנת לחפור לכם בחיים וזה P: משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה? יום אהבה שמח,אגב 3>

akirekaeru

New member
חיכיתי לזה..!

כבר שכחתי מדברים שקרו בשבוע שעבר.. מרגיש כאילו עברו שנים.. משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי עם הפסיכומטרי - היה סביר, ועבדתי המון על הקוספליי.. משהו רע שקרה השבוע? הפסיכומטרי היה "סביר" (לדעתי שיפרתי מהפעם הקודמת, אבל אני מניחה שזה לא הציון שרציתי להגיע אליו).. אבל זה זניח ואי אפשר ממש להגדיר את זה "רע". רע זה להתחיל לחשוב על העתיד. רע זה גם שהמחשב מתחיל לגמגם עקב גורמים חיצוניים.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא היה "פלפלים צהובים" בגלל מובארק.. |-:< ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התקדמתי ב"מתי כבר יהיו חדשות טובות", כדי לסיים את זה לפני שיגיע מכתב כועס מהספרייה, וכדי שאוכל לעבור לשאר ערמות הספרים שמחכות לי. בילוי השבוע? חתונה של שכן ביום א' הקודם. שבירת שיגרה חביבה. התחדשות השבוע? מטרייה מהחתונה הנ"ל.. P: ואתמול כמה בגדים. קוספליי השבוע? http://5.media.dorkly.cvcdn.com/32/39/79779b9425f73821769e1dc7443a23e6.jpg וגם בערך כל הדברים שלו (למרות שמישהו מקצועי מכין לו אותם) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כל מה שפורט בשרשור ה-WIP + תפירת חוטי ברזל לבערך 12 מטר של רשת + ציפוי הרשתות-והחוטים בבערך 15 מטר של בד + לשים את כל זה בתוך הבגד ולגלות שזה נראה די רע + התחלת עבודה על כל מיליון התכשיטים (צמידים שופצרו, העגילים מוכנים). אה, ושלושה ציורים לא פרופורציונליים. למה מצפה בשבוע הבא? מחר - תחילת עבודה..! ולסיים את כל החלק של התכשיטים, כדי שאוכל להתחיל עם הפאה. תמונה? רצח. של לורד.

Mint Drops

New member
שבוע שבוע

משהו טוב שקרה השבוע? הבגרות בתנ"ך הלכה אחלה... משהו רע שקרה השבוע? בגרות בתנ"ך. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=6lny3yGU_vc עד מחר- אביתר בנאי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: 90210 בכל הכוח. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ירמיה. בילוי השבוע? אממ... סינימה סיטי בשלישי (עליתי על הסימולטור ההוא שיש בכניסה! זה עושה בחילה רצח). התחדשות השבוע? מכנס כחול, מוחץ חזה. ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? -> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חולצה של גינטוקי, חרב שהתפרקה. למה מצפה בשבוע הבא? פרק של גלי...? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

string chan

New member
הידעת?!

לסינמה סיטי בראשל"צ יש קומה 2-, אבל אין קומה 1-. (ולול, לא הייתי שם איזה שבועיים ופתאום שמו את כל הדברים האלה בכניסה ._.)

S.Riddle

New member
סיכוםשבוע (שעבר)!

משהו טוב שקרה השבוע? גְלִי חזר *_____* משהו רע שקרה השבוע? חוץ ממיגרנות, זה היה שבוע שקט. שיר השבוע: Fat-Bottomed Girls / Glee סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גליייייייייייייייייייייייי ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי הוליק. :| בילוי השבוע? מפגש לוליטה.
התחדשות השבוע? כלום, אבל אם ה-PSN באמת נפתח לישראל עוד יומיים, יהיה הרבה מה לעדכן לשבוע הבא XD ציטוט השבוע? "לירון, לא כדאי שתורידי את הביינדר בשביל זה?" "כבר הורדתי אותו!!! ;__________;" -נאקו גורמת לטופו לחתוך ורידים קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2599888/ - העלאת זכרונות מהתקופה שבה קלאמפ היו טובות.~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלווווווווווווווווווום. למה מצפה בשבוע הבא? תחילת הסימסטר החדש! :) אדם שעשה לך את השבוע? כל הבנות שהיו במפגשלוליטה.
תמונה? קרדיט לשרון בן שבת המוכשרת!

Blackice

New member
מסכמ"ש שבוע נפלא בשורה אחת ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע? טרי הציע לי נישואין
(ואמרתי כן, כן?)

למעלה