יא וולי עדיין יש את הפורום הזה....
$ $ מעיין $ New member 2/12/08 #5 כן, אה? שנים..... הרבה זמן לא הייתי בתפוז מה איתך מותק?התגייסת כבר?
ד דפנושית New member 3/12/08 #8 שמנו לב../images/Emo3.gif אצלי הכל פנאן. עדיין לא התגייסתי - בפברואר... בינתיים אני עובדת קצת, ועוד חודש בואנוס איירס
שמנו לב../images/Emo3.gif אצלי הכל פנאן. עדיין לא התגייסתי - בפברואר... בינתיים אני עובדת קצת, ועוד חודש בואנוס איירס
$ $ מעיין $ New member 3/12/08 #10 ../images/Emo13.gif אה יפה.. גם אחותי מתגייסת בחודש הזה... תעבדי תעבדי, תחסכי לך לצבא.. את תזדקקי לזה עוד חודש בואנוס איירס? דיי... קחי אותי איתך! אני ממושמעת....
../images/Emo13.gif אה יפה.. גם אחותי מתגייסת בחודש הזה... תעבדי תעבדי, תחסכי לך לצבא.. את תזדקקי לזה עוד חודש בואנוס איירס? דיי... קחי אותי איתך! אני ממושמעת....
$ $ מעיין $ New member 4/12/08 #18 טוב נו, לפחות זה.. תהני! ועדיין לא עניתי לי... מה, לא בא לך לקחת אותי? לא צריך
א אני עזרא New member 6/12/08 #32 מעניין שכשמציעים לה לבוא, היא מתעלמת אבל אם לא מתייחסים אליה היא דוחפת ת'צמה למזוודה שלך בכוח מעייני, מה זה אומר עלייך?
מעניין שכשמציעים לה לבוא, היא מתעלמת אבל אם לא מתייחסים אליה היא דוחפת ת'צמה למזוודה שלך בכוח מעייני, מה זה אומר עלייך?
$ $ מעיין $ New member 6/12/08 #33 אני מבינה שהשנים בכל זאת לא עשו את שלן... וישנם דברים שלא משתנים.... מוהאההא. בכוונה לא הגבתי לזה, כי ידעתי שאתה מייד תזנק לך ותביא תגובה כזו נדחפת. אז עזרוש, מה זה אומר עליך?
אני מבינה שהשנים בכל זאת לא עשו את שלן... וישנם דברים שלא משתנים.... מוהאההא. בכוונה לא הגבתי לזה, כי ידעתי שאתה מייד תזנק לך ותביא תגובה כזו נדחפת. אז עזרוש, מה זה אומר עליך?
א אני עזרא New member 7/12/08 #36 זה אומר שאני קורא הודעות ../images/Emo11.gif חיכיתי חיכיתי, וכשלא כתבת בחצות כבר הרגשתי שאפשר להגיב... "זינוק", מה?
זה אומר שאני קורא הודעות ../images/Emo11.gif חיכיתי חיכיתי, וכשלא כתבת בחצות כבר הרגשתי שאפשר להגיב... "זינוק", מה?
א אני עזרא New member 4/12/08 #14 ממושמעת? אני יכול לתאר אותך בהרבה מאוד דרכים, לא הייתי בוחר ב"ממושמעת"