יא וולי

אוי ויי...

בפברואר אני טס ואת מתגייסת... אני מקווה שיהיה לי לאן לחזור

דפנושית

New member
../images/Emo6.gif

גם אני מקווה
אתה צריך לתפוס את עצמך בידיים ולדאוג לפורום, מנהל

$ מעיין $

New member
אמנדה למה?

האמת שלא ידעתי על קיומה של הסידרה הזאת, עד שראיתי את השירשור למטה.. סתם חזרתי לפה בלי שום קשר

$ מעיין $

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח יש דברים שלא שוכחים, אה? למה שלא נשלב את שניהם? ניקיתי ונהנתי עד מוות מזה...

אם זה ככה, אז למה לא עד הסוף?

תבואי אליי, את תנקי ואני אראה כדורגל, ככה נהנה שנינו

$ מעיין $

New member
../images/Emo13.gif

כבר הרגת אותי?! אני אקרע אותך! מההההההה המצב מותק? התגעגעתי (וואי, אפילו ה"כתיבת הודעה" השתנתה...איפה לעזאזל האייקונים?!) איזה חו"ל.. ואיזה נעליים. כבר שנה שאני תקועה עמוק בעבודה (לא שיש תלונות, כן??
) אבל בא לי באמת איזה דרום אמריקה.. מה איתך? אל תגיד לי שאתה עדיין בקבע.. כי אז באמת אני אקרע אותך. אגב... חייבת לדעת... נטליה... עדיין עם הזקן ההוא?

נראה אותך מנסה ../images/Emo11.gif

עוד חודש נגמר לי המנוי של השנה בחדר כושר
אני לא פראייר
איפה את עובדת שאין לך תלונות? אני בפברואר (כנראה ב-3.2) יורד לשם, את יותר ממוזמנת להצטרף. לסיום - אני לא מבין מה הקטע הזה שלך! לנטליה אף פעם לא היה זקן... מה עוד את רוצה, שערות על החזה?! לעומת זאת, אני כבר תקופה מסתובב עם זקן
וכן.

$ מעיין $

New member
לא כדאי לך.. ../images/Emo11.gif

חחח.. אז תחדש אותו
ממ.. במקום שכולו כתום. (Orange) היה היה... אני אישית כל שני וחמישי אחרי "חיים שלי", הייתי עושה לה שפם גבות.. בית שחי.. אל תשאל. יא זזזזב... עדיין איתו? באמת? היא לא רוצה להפסיק להחליף לו טיטול...? ומייד תוריד את הזקן! (אני פנויה בימי שני וחמישי מ18:00 אם אתה רוצה....)

יופי, אני בשני אצלך לטיפול כולל

מה את עושה שם חוץ מלהחליף פלאפון כל חודש (כי מגיע אחד חדש ואין ברירה אחרת) ?

למעלה